Umarım hepiniz eğlenirsiniz.Etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkürler...............
Umarım hepiniz eğlenirsiniz.Etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkürler...............
:105:süper bir kutlamaydı arkadaşlar herkesle gururduydum
hepinize elinizden gelenin fazlasını yapıp yılmadan usanmadan eylenmek yerine önce misasafirleri düşünüp her türlü hizmetten kaçmadan kiminiz garson kiminiz güvenlik olup ortamı dahada güzelleştiren seviyeli ve düşünceli hareketlerinizden dolayı teşekkür edreim
hem bizi hemde gelen misafirlerimizi yeri gögü inleterek eylendiren cambaz ve arkadaşlarınada teşekkürlerimi sunarım ses ve müziklerine sağlık
hepiniz birer birer siirt aşıgı kocaman yürekli kendini aşmış her türlü donanımı kendinde barındıran gençlersiniz
yaşça büyük olupta dışardan çoluk çocuk diyen herkese kendinizi ispatladınız onların bile zor başarabileceği bi etkinliği kısıtlı olanaklara rağmen başarıp ve sizden beklenmiyen bi şekilde eylence dolu bi gece yaşadınız ve yaşattınız
EN KÖTÜ GÜNÜNÜZ BÖYLE MUTLU VE KEDERSİZ OLSUN
1 . YILIMIZ KUTLU OLSUN NİCE SENELERE
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
:105:süper bir kutlamaydı arkadaşlar herkesle gururduydum
hepinize elinizden gelenin fazlasını yapıp yılmadan usanmadan eylenmek yerine önce misasafirleri düşünüp her türlü hizmetten kaçmadan kiminiz garson kiminiz güvenlik olup ortamı dahada güzelleştiren seviyeli ve düşünceli hareketlerinizden dolayı teşekkür edreim
hem bizi hemde gelen misafirlerimizi yeri gögü inleterek eylendiren cambaz ve arkadaşlarınada teşekkürlerimi sunarım ses ve müziklerine sağlık
EN KÖTÜ GÜNÜNÜZ BÖYLE MUTLU VE KEDERSİZ OLSUN
1 . YILIMIZ KUTLU OLSUN NİCE SENELERE
Abimin dediği herşeye yürekten katılıyorum. Bu gece var olduğunuzu ıspatladınız. Sizler sadece sanal birer şahsiyet değilsiniz. Yeri göğü inleten organizasyonunuzla amcaların teyzelerin bile gönlünüzü kazandınız.
Müzik konusuna değinmiş eleman abim ;
En olumlu konserimizdi kesinlikle. Bizim grup içerisindeki coşkumuza ortak olduğunuz için hayatında görmemiş halkı da alıştırdınız. Teşekkürler..
Bir eleştiri yapmasam çatlarım :D o ses sisteminin başında duran akrabam olacak adam sesi kısmak suretiyle yaptığı terbiyesizliği ağır ödeyecek :D
Canı gönülden tebrik ediyorum. Müzik için teşekküre gerek yok buranın bir üyesiysem bi çoğunuzun gerçekte de arkadaşı kardeşi abisiysem bu benim görevimdi.
Rohan dostum başarılarının devamını diliyorum. Eleman abi İbo-oguz abi harikasınız hep bizimle kalın lütfen
Daha önce de dediğim gibi Siirtliler-Board :105:
esmer senfe yaşa kardeşim :::::::::::::::::::::):):): fazla yağa gerek yok :):):):)
Dostlarım Hepinizden Özür Diliyorum(aranızda olmadığım için) şuan istanbulda sizlerin özlemini çekiyorum ALLAH izin veririse yakında aranızda olacağım...
Lütfen Kusuruma bakmayın (ah Keşke Aranızada OlabLiseydim)...
Herkese Slmlar Olsun İyi Eğlenceler...
ÖZGÜR MAHLAS BAD-DUA " 56.SOKAK "
ABİ VARYA HARİKA BİR ETKİNLİKTİ DÜZENLEYEN ARKADASLARA TŞKLER SAOLUN :107:
iyiki varız doğum günümüz kutlu ve mutlu olsun vihihihihi :108: :41:
etkinliklerde emeği gecen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlere elinize ve emeğinize sağlık en kötü günümüz böyle olsun
yaşaşın 1. yılımız :222:
Asıl :105: Sizlersiniz.
Sizlerin katkılarıyla oldu bütün bunlar. Tüm destek verenleri tek tek saydım yukarıda,
Geceye gelmeyerek beni hayal kırıklığına uğratan Vali ve Emniyet Müdürü, ardından sokak çocukları yoksa gelmiyoruz diyen Milletvekili danışmanı dışında etkinliğimiz çok güzeldi. İlk büyük oranizasyonumuzdu ufak tefek aksaklıklar oldu. Ama %90 oranında birşeyleri başarmanın mutluluğu içindeyim. 2. Yıl Kutlamasına Siirtli Hazal ve Hakan Altun'u davet edeceğim. Bundan sonraki etkinliklerimize de (umarım tükerdüğümü yalamam) valiyi çağırmayacağım. Gençlerin suratlarındaki o üzüntü ifadesini gördükten sonra, inanın o kadar üzüldüm ki, bundan sonra hiçbir etkinliğe protokol çağırmayacağım. Vali Mutlu'nun ses düzeninde bizleri katkıları oldu, onu unutamam ama dediğim gibi bizleri adeta orada sahipsiz bıraktı. O kadar güvenlik güçleri önlemleri hep Vali ve Emniyet Müdürü içindi.
Tüm aksaklıklara ve perde arkası olaylara rağmen gecemiz bir harikaydı. Hepinize can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Canlı müzik olayında bizlere yardımcı olan Cambaz ve ekbine, güvenlik görevlisi olan arkadaşlara, beni destekleyen eleman ve ibo_oguz abime, geceye aileleriyle katılan arkadaşlarımıza, sitemizin üyesi olup gecede kendisini açıklamayana herkese, teşekkür ediyorum.
ve gecede bizleri yalnız bırakmayan gençlerin yüzünü güldüren Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül'e en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Diyaettin Temiz, Şakir Özmazı beylere, Ticaret ve Sanayi Başkan Vekili Nedim Kuzu beylere, Siirt Tv ekibine, Ayhan Mergen beylere, Umut Gazetesi'ne geceye katkı sunanlar firmalara tek tek teşekkür ediyorum. Pasta siparişimizi geç getiren Elit Pastanesine ayrıca teşekkür ediyorum.
Halay oynandığında kurtlarını döken sevgili üyelerime, gecede küs oldukları halde hiç belli etmeyen küskünlere, bacanaklara, gecede nahoş olarak karşıladığım ama gençliklerine bağışladım içme olayına rağmen, gençler yolumuz açık olsun. Bir yılı, koskocaman bir yılı iyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla devirdik. Kah ağladık, kah güldük, bazı zaman oldu hacklandık, bazı zaman oldu koynumuzda yılanlar besledik. Ama bunu da öğrendik, Siirtliler Board bir ekol olmuştur. Sanal alemde hiçbir sitenin yapamadığını yapmış ve hiçbir sitenin cesaret bile edemeyeceği etkinliklere imza atmıştır.
Site aslında 01 Ağustos 2005 tarihinde kuruldu. kurulduğu ilk gün 100 üye ile bir ilke imza atmıştı. Siyah bir tema ile 6 ay devam etti. Yaramaz iki üye tarafından sürekli olarak kapatılıp temizlik yapılıyordu. Sitede yavaşlama var denilerek 24. gününde herşey silindi ve sıfırdan bir daha devam edildi. 400'e üye kaydı silindi. Sitede halen anormal hataların olması hep o zamandan kalma. Elimden geldiğince ve gördüğümde düzeltmeye çalışıyorum.
İlk kurduğumda siteyi yanımda Devil's SON vardı. Siirtliler Forum istiyordu bense board. beni kırmadı ve Siirtliler-Board ismini kabul etti. Sitenin bir yıllık hosting ve domain ücretini Almanya'dan abimiz Kemal50 verdi. Bizler borç istedik o ise bize hediye etti. Serdar1453 sitenin ilk polislerinden, ikinci polisimiz Alperenercan oldu. 3. polisimiz Berkant, 4. Polisimiz BIRİNDARIM ve şimdilik polisimiz elem@n abi,
bir zaman tünelindeyim şuan, nerden nerelere geldiğimizi bir film şeridi gibi hatırlıyorum. hatta hiç unutmam, berkant'ın, zırconun, şehzadenin ve özellikle birindarım'ın bu site ile uğraştığımda benle dalga geçmeleri dün gibi aklımda. Ama onlarda bir ay içinde siteyi öğrendiler. Konu açmayı cevap yazmayı downloadı resim yüklemeyi. ve bir gün oldu benden ble fazla öğrendiler ve kaplarına sığamaz oldular. başka sitelerde de aktif olmaya ve görev almaya başladılar.
Şawuran, emmoğlu, sitenin yaramaz çocuğu ve/veya ağır başlı ama bir o kadar da alıngan üyesi. Sitesiz yapamaz site de onsuz yapamaz. Emmoğlu herşey için teşekkürler.
Devil's SON, herkesin onu bana sormasından sıkılsam da o bir öğretmen. hocam diye hitap ederim ona. siteyi kurduğumda fakülteyi yeni bitimişti. tayini bekliyordu. siteyi kurduktan bir ay sonra Eruh'un ücra bir köşesine öğretmen oldu, kurşunlar tepesinde dans ederken, bizlerde site ile uğraşıyorduk. Sonra tayini Van'ın bir köyüne çıktı. Şuan evlilik hazırlıkları yapıyor. 5 Ağustos'ta Siirt'te düğünü var, herkes davetlidir.
Anlatacak o kadar çok şey var ki; anlatsam eminim ki roman olurdu. Hem bu kadar yazıyı birileri tenezzül edip okur mu ondan da şüpheliyim ama,
İNSAN MEMLEKETİNİ NİYE SEVER
BAŞKA ÇARESİ YOKTUR DA ONDAN
AMMA BİZ BİLİRİZ Kİ; BİR YERDE
MESUT MUTLU OLMANIN İLK ŞARTI
ORAYI SEVMEKTİR
BURAYI SEVERSEN,
BURASI DÜNYANIN EN GÜZEL YERİ
AMA DÜNYANIN EN GÜZEL YERİNİ SEVMEZSEN
ORASI DÜNYANIN EN GÜZEL YERİ DEĞİL
:108: :108: :108: :108: :108: :108::108:
:108: :108: :108: :108: :108: :108: :108:
BU SMILIES LERİN NEDEN AYAĞI OLMAZKİ