:1: :1: GEZİNİZ ÇOK GÜZEL GEÇMİŞ...ALLAH HUZURUMUZU BOZMASIN GELEMEDİĞİMİZ İÇİN KAFAMI DUVARA VURDUM AMA NEYSE BAŞKA SEFERE :27: :27:
Printable View
:1: :1: GEZİNİZ ÇOK GÜZEL GEÇMİŞ...ALLAH HUZURUMUZU BOZMASIN GELEMEDİĞİMİZ İÇİN KAFAMI DUVARA VURDUM AMA NEYSE BAŞKA SEFERE :27: :27:
abe keske kanat carpsaydın belkı ucardın ordaaa hehhehehe
harika bi gün geçirdik emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
Ben de ona yanıyorum ; Uçamadım :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CeYmiS
abe keske kanat carpsaydın belkı ucardın ordaaa hehhehehe
Ama sitenin en renkli siması olduğum için kendimle gurur duyuyorum
Öpün başınıza koyun beni puahahahahhaah
Ayrıca şunu da belirteyim hepinizi teker teker kocaman öpüyor ve
kutluyorum. Gerçekten harikasınız hepiniz. Rohana da hem teşekkür
hem teesüflerimi iletiyorum. Böyle güzel bir etkinliğin ardından taaa
fizandakı bir bayanın sözlerine alınarak siteyi kapattığı için....
Ceymis sana 0.5 Ytl borcum var peçetelerden dolayı, unutmadım :D İnşallah birgün öderim :9:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
büyük hali >>> [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
büyük hali >>> [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
büyük hali: >> [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
büyük hali >> [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
büyük hali: >>> [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]