kimse bizi ezemicek serap çok güzel 1 konuya değindin seni tebrik ediyorum..bu siteyi kimse yıkamaz çünkü temeli sağlam...
Printable View
kimse bizi ezemicek serap çok güzel 1 konuya değindin seni tebrik ediyorum..bu siteyi kimse yıkamaz çünkü temeli sağlam...
Herşeye Rağmen Siirtliler-Board,
Allah'ın izniyle hiçbir güç bizi yıkamayacak
umarım<< ama benim bi elestirim olacak biraz duygusal siirlere verdigimiz yogunlugu aktuel, ilginc, ve kisisel gelisimi destekleyen haber ve dosyalar uzerine yogunlasmamızı tavsiye ediyorum bence <<<<<<
haklısın abi
:61:
herkesin bir ilgi alanı var,bunu pek değiştirebileceğimizi ben sanmıyorum.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
umarım<< ama benim bi elestirim olacak biraz duygusal siirlere verdigimiz yogunlugu aktuel, ilginc, ve kisisel gelisimi destekleyen haber ve dosyalar uzerine yogunlasmamızı tavsiye ediyorum bence <<<<<<
benim ilgilenmediğim bir bölüme kimsenin gitmem için ikna edemediği gibi herkes kendi ilgi alanında takılır. :31: :31:
Animasyon çok tatlıydı... Tabi şimdi rock metal takilan birinden le le le yar sabiha sarkısını dinlemesini beklicek halimiz yok benimde ricam tartısmalarda biraz daha yapıcı olsak ve biraz daha sayglı olursak süper olcak cunku bi insanın karakteri oyle anlarda ortaya cıkar herkes 3 kere düşünsün 1 kere yazsın yazdıgındada tekrar okusun cunku burda yazdıgımız hersey bizim aynamızdır ve binlerce kişi tarafından okunuyor boyle ciddi bi konuyu paylastıgın ve bizede söz söyleyebilceğimiz bi konu olsutrudugun için tesekkur ediyorum SeRaP yüreğine emegine saglık...
alıntı <<<serap79 <<<<herkesin bir ilgi alanı var,bunu pek değiştirebileceğimizi ben sanmıyorum.
benim ilgilenmediğim bir bölüme kimsenin gitmem için ikna edemediği gibi herkes kendi ilgi alanında takılır.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<serap hanım yaptıgımız eleştirileri bu sekilde yorumlarsak ve" benim gitmek istemedigim bölüme beni kimse gönderemez" dersen( ki zaten su ana kadar kimseye bu bölüme veya su bölüme neden hic ugramamıssın seklinde bi soylemimizde olmad)ı seklinde kırıcı davranırsak bilerek veya bilmeyerek karsımızdaki insanları üzeriz<<lutfen eleştirilere açık olalım<<<<<hersey daha iyi bir siirtliler-board icin <<burası hepimizin<<<<
birbirinden hiç ayrılmayan ve ayrılmayacak olan site
:106:[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] :106: