aşk varmıdır yokmudur daha kesin netleşmemişken hala var veya yok tartışmaları yapılırken biz sanal mi gerçekmi tartışması yapıyoruz
bence aşk diye birşey sadece kavuşulmadığında vardır elde edilmediğinde
aşkı besliyen duygular ayrılık uzaklık kavuşamama dokunamama ve daha birçok benzer kavramlardır
çok seversiniz karşılığınıda fazlasıyla alırsınız o aralar aşıksınızdır ama iş birleşmeye bu evlilikte ola bilir birliktelikte işte o an aşk ölür siz farketmezsiniz zamanla anlarsınız nice aşkların boşanmayla hatta daha feci cinayetlerle bittiğini görmüyormusunuz
rohanın örneklediği büyük dünyaya mal olmuş aşıklardan hangisi kavuşa bilmişki kavuşsalardı bir efsane olarak günümüze kadar gelebileceklermiydi
ne malum bi kaçyılda leyla ile mecnun boşanmıyacaktı veya ferhat ile şirin
aşkla başlıyan beraberlikler sevgi içeriyorsa devam eder önemli olan sevmektir şehvet değil bi insan annesini çocuğunu nasıl karşılıksız seviyorsa eşini de öyle sevmeliki bu bi ömür boyu sürsün
buradaki konumuza gelince aşk var demek daha mantıklı çünki insanlar ulaşamadıklarına göremediklerine dokunamadıklarına daha çabuk aşık olabilir insanın aşık olduğu beyin ve de yürektir
onuda en güzel analiz edebileceği yer burasıdır çirkin ben güzelim diyebilir kel uzun saçlarım var diyebilir bu anlaşılmayada bilir fakat 3 gün yazışmadan sonra ben iyiyim ben köytüyüm ben duygusalım gibi göreceli olmıyan diğer özellikler hemen kendini belli eder
ha bu iyi bi şeydir demiyorum bazen sırf çıkar amaçlı yapanlarda oluyor
ama yaşla kuruyu yakmak bizim işimiz olmasa gerek biraz daha dikkat ederek ki bu sadece sanal için değil normal hayat içinde geçerli bir kural
ilişkilerde her zaman dikkat ve mantığa önem vermek gerek duygusal olmak bazen insanda kalıcı hasarlar bırakabiliyor
ekinciğin şu klavye meselesi de çok garip herkeste aynı harf olabilir aynı ağız aynı dilde ama aynı olduğu için herkes bir dir diyemeyizki neticede bu konuya ben de cevap verdim sayın arkadaşım ekincik sende neden aynı şeyleri yazmadıkki demekki ben içimden kalbimden geçenleri sende senin içinden ve beyninden geçenleri yazdın tanlış bi tez onu savunmak benim kanaatimce yanlış olur
cambazın demek istediklerini anladım ama içindekilerin hepsini yazmadığından direk karşı çıkmış gibi görünsede o sadece kötü olan anlamsız belli menfaatler üzerine kurulan sanal birlikteliklerin tehlikelerinden söz etmiş
her kesin fikrine sagı duyaraktan en önemli şeyin SAMİMİYET VE SADAKAT OLDUĞUNU UNUTMAYIN ARKADAŞLAR
SAYGILARIMLA