hımmmm.. iddialı diilsin madem nie burdasın bakalım?olsun yinede doğal halin daa tatlı .... :3:
Printable View
hımmmm.. iddialı diilsin madem nie burdasın bakalım?olsun yinede doğal halin daa tatlı .... :3:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : abbas
olsun yine de doğal halin daha tatlı ....
Arkadaşa katılıyorum...Doğru tespit
abisi herşey süper pirsig yerine sen bence kaşını kes daha ii olur vlla gitarsitlere pirsing yakışmıyo sen en iisi dediğim gibi küpe ve kaşını kes ama benim gibi satanistlere özeniyorsan lur bak oda pirsingi kaşına koy gören açık bir yerde görsün böle sakmala dudağının altında oksi abisi
abisi onun adı pirsing deil ok (piercing)olcak.ayrıca ben saklamıom 1taraflarıma o piercing i.ben neree koycaımı ii bilirim.ayrıca sen satanist misin?? zuhahahahaha...hayatında satanist görmediin belli.nese..
Adaş Manyak ÇıkmışsıN!
Gerçekten Süpermiş valla HElalin VAr Hehe :D Neysee Sonuna kadr Yanındayım Biliyonn :P :D
bilmezmiyim kardeşim çok tşk ederim.ben de sonuna kadar seninleyim.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : bass_gitarist
bilmezmiyim kardeşim çok tşk ederim.ben de sonuna kadar seninleyim.
Tşkler Kardeşimm Çoktandr Görüşemiyodukkk :S Olmuyo Byle... :D
:yes: :223: :106: yaaaa işte yaaaa canım benim yaaa sen benim birincimsin zaten hep benim tek benim çok benim uğurummm
[B]Hersey Ortada Kasmaya Gerek Yok Kardesim 10 Numarasın Diyecek Baska Söz Yok Yorumla Anlatılacak İnsan Değilsin Sen :20:
uğur abi bana msn adresin lazım...bi arkadşta varsa versin...çıkacak albümümde uygun olursa siirt için bi kaç tane feat yapalım diyorum..burak abiye de söyle...müzikler falan herşey hazır..kayıt oratamı oluşursa no problem...müzikler konusunda kafanı yorma süper işler yaptım...kayıt ortamını oluşturabilecekseniz siirtte güzel bişiler yapalım beraberce diyorum...msnini bulduğum an senle konuşcam ben..sende benimkini bulabilirsen ulaşmaya çalış abi...
.................................
Bu arada fotolar bi rockçı için fazla melankolik..daha sert fotolar bekliyom senden;)