tüh ya yeni gördüm valla yoksa dinlerdim.
Printable View
tüh ya yeni gördüm valla yoksa dinlerdim.
çok güzel bir hareket başlatmışsın cambaz ben şiir yazacak zamanı geçtim ama söz çok eskiden yazdıklarım arasından bi tane bulup ekliyecem :41:
ben dinledim sonunda. cumartesi günü 13-16 arası yayını vardı ve şakır şakır konuşuyordu. (her zamanki gibi) sağolsun bizlere şarkı göndermeyi de ihmal etmedi. Teşekkürlerimi sunuyorum. :41:
Cambaz Abimmm Saat 1 Hadii Ben Burdan İstek Ve Şiir Yayınlatsam Olur mu ? :D :38:
tam gaz ileri
:272:
:249: hehehe sen beqlee... :D
Abi Nolmuş sana yaw Baqsana Bu Gün çoşturuyon Siteyii ;) Allah Bozmaınn hep böle Ollll :D
Zircon siteye bir değişiklik bir yenilik lazımdı. Elimden geldiğince işimi engellemeyecek şekilde bir yararım olsun istedim. Ama beklediğim makale,deneme,şiirler yok hala... Sıradan bir radyo değil Siirtin her yerinde en çok dinlenen radyo ki internetten de dinlenebilen ve çoğu zaman dinleyici yoğunluğundan dolayı kitlenen, aynı zamanda geçtiğimiz pazar günü programım süresince türkiye geneli SMSlerde birinci olan bir radyo.
Rumuzunuzun Siirt tarafından tanınmasını, gizemli bir şair olmayı istiyorsanız neden bekliyosunuz?
Not: Sizce bundan bir menfaatim yada çıkarım olabilir mi?
[GLOW=orangered]Valla abicim çok güzelde oluyo bundan bizim çıkarımız olur ancak biz kazanırız valla radyoda kendi nickimin geçmesi güzel olur ama isim olmas :S
Burock abi tüm şiir yaz ve mektuplarım emrindedir... :72:[/GLOW]
siteden toplayıp istediğin gibi kullanabilirsin,ister radyoda oku ister evde kendine oku :5:
BENİM GÜZEL SİİRT'İM
Siirt'in Uçsuz Bucaksız Dağlarına
Kar Düşmüş İnceden Yamaçlarına
Vatan Sevgisiyle Dolu İnsanlarına
Baktıkça Doyulmaz, BENİM GÜZEL SİİRT'İM...
Kezer Suyu, Botan Çayı Var,
Kendisine Has Fıstık Bağları Var,
Kışınsa Kıpkırmızı Zivzik Narı Var.
Tadına Doyulmaz, BENİM GÜZEL SİİRT'İM...
Yaşama İsteği Var Her Mahallesinde
Alan, Çakmak, Algül'ünde
Cas, Kireç, Ker**SANSÜRLÜ-KELİME****SANSÜRLÜ-KELİME****SANSÜRLÜ-KELİME**; Tarihi Evlerinde
Gezmekle Doyulmaz, BENİM GÜZEL SİİRT'İM...
Çarşısı Boydan Boya Esnaf
Kimisi Sanatkâr, Kimisi Sarraf
Camii Dolu Dört Bir Taraf
İbadetine Doyulmaz, BENİM GÜZEL SİİRT'İM.
Kilim, Seccade, Halı
Pervari'nin Meşhur Balı
Bu Ürünler Siirt'in Malı
İLLERİN EN GÜZELİ: BENİM GÜZEL SİİRT'İM.
M.K. (ROHAN)
Siirt - 1998