yan benımde eskı okulumdu :52:
bole olamalıydı :52:
gercekten bende gorumce sok oldum yaww
ama neyse can kaybı olmadı da bişi olmaz
cana gelceğine mala gelsın dıye bır soz var dır hepmızde bılırıs
neyse herkese gecmıs olsun :52:
Printable View
yan benımde eskı okulumdu :52:
bole olamalıydı :52:
gercekten bende gorumce sok oldum yaww
ama neyse can kaybı olmadı da bişi olmaz
cana gelceğine mala gelsın dıye bır soz var dır hepmızde bılırıs
neyse herkese gecmıs olsun :52:
3. 4. ve 5. sınıfı orda okumuştum. Lise son sınıfta iken Gazi İ.Ö.O.'nun basketbol koçluğunu da yapmıştım.
Son durum, Pazartesi günü, bu okuldaki öğrenciler yan tarafta yeni yapılan ek binaya geçecek. 2 öğün ders veren okul, sabahçı öğlenci durumuna geçti.
eski İtfaiye aracı pazar günü freni patlamış ve kaza geçirmişti. Yeni itfaiye aracının da bu olayda şansızlık yaşaması oldukça üzücü. 2 itfaiye eri yaralandı. Eminyet teşkilatı, Belediye Zabıtaları ve çok sayıda vatandaş, yardıma koştu.
Milli Eğitim Müdürü, umurunda dahi değildi. Vali telefonla olaya müdahale için emir yağdırdı. Emniyet Teşkilatının hem yardımcı olması, hemde vatandaşları kontrol noktasında gösterdiği hassasiyet nedeniyle yürekten kutluyorum.
Ayrıca aynı anda biraz yukarı bir evde yangın çıktı. 8 çocuklu ailede özürlü çocukların bulunması ve bir çok eşyalarının yanması, ayrıca ailenin hiçbir gelirinin olmaması nedeniyle, durumu iyi olan vatandaşların yardımına ihtiyaçlarını olduğunu belirtirim.
Board ailesi olarak yardımda bulunursak çok makbule geçer. Yarın sabah konu ile ilgili fotoğraf ve geniş haberleri de sunacağım.
bu çapta büyük yangın siirtte pek çıkmadığından herkes bi panik içindeydi
umarım bi daha böyle üzücü olaylar yaşamayız ,ögrencierin yangın esnasında tenefüste olmaları büyük bi şans yaralanan itfaye erlerine ve ve tüm siirt halkına geçmiş osun
[GLOW=red]Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
3. 4. ve 5. sınıfı orda okumuştum.
BENDE BİR AKRABAYİ ZİYARET EDERKEN 1 VE 2. DERS KALDIM AMA 3 4 5. DERSLERDE KAÇTİM..MALESEF
ZATEN DERS RESİMDİ [/GLOW]
çok üzücü bir olay tek tememnimiz can kayının olmaması tüm MEB camiasına büyük geçmiş olsun
çok tşk fiko allahtan can kabımız yokk çok tşk ederizzAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : fiko56
çok üzücü bir olay tek tememnimiz can kayının olmaması tüm MEB camiasına büyük geçmiş olsun
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abii can Kaybının Olmaması Güzel ! Sevindirici Bir haber... :D 2. Sevindirici Haber isee...
zaten Okul Kullanılamaz Halde İdi Harabeden FArksızdıı Bende İlk okul 1. Sınııfın 1. Döneminde orda OkuduM En Eski Okullardan Birtanesiii idi ...
Hem Bu sayede Yeni Binanın Yapılması gerekecektir veya okul Baştan Aşşağı Yenilecektr....
Her kötü Bir Olayın arkasında Mutlaka İİi Bir Durum Vardır.:! :D
Brirde Olaya Şu Yönden Baqınn... :71:
yeni döndüm siirte ve bunu görüyorum.90 yılında mezun olmuştum ordan.çok yazık.varlıklı insanlarımız umarım eğitime desteklerini devam ettirirler
Eski okulum orası aslında tüm ailem orda okudu kardeşlerim annem teyzelerim dayım teyze çocukları.
ve hala oraya yakın bir yerde oturuyorum.Meydandere köyünden dönüyordum o vakte kadar olay bitmiş falan bilgim yok annem bi anlattı ateş boyu falan bir anda oraya gittim manzarayı görünce içim gitti.Neler yaşamıştım burada.Hayatım burada geçmişti.dostluklarım öğretmenlerim herşey bir anda gözümün önünden bir film şeridi gibi geçti.
Müsamere tamamıyla yanmış üst kat kullanılamz hale gelmişti.Az mı dolaştık o bahçelerde az mı bedeb dersi yaptık o müsamerede.
Tanrıya binlerce defa şükürler olsun ki ölüm yok.
bir arkadaşın da söylediği gibi.Bina artık eskimişti.bu belki de yeni bir okul yapılması için sbep olur...............
tekrra geçmişler olsun...........