[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
:) sağol eleman abi darısı berfinle baran'a
[BLINK]nice Yıllara Dogun Günün Kutlu Olsun[/BLINK]
sağol kardeşim nice beraber geçireceğimiz yıllara.
mutlu yıllar pasta keselim mi ? :D saka saka inş.. bundan sonra hep mutlu yasarsın :222:
baska n söLenir ki .. aynen benden sana geLsin .By Capkın :)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SeDeF_Li
DILERIM YENI YASINDA MUTLULUKLARIN EN GUZELINI YASAR, BASARI MERDIVENLERINI KOLAYLIKLA TIRMANIRSIN VE DILERIM YUZUN HEP GULER, NESENI HIC YITIRMEZSIN. DUNYADA ESSIZ BIR GUZELLIK VARSA O DA KALBINDEDIR. HAYATININ BUNDAN SONRASI KALBININ GUZELLIGI GIBI GECSIN. HEP SEVGI DOLU KALMAN VE MUTLU OLMAN DILEGIYLE... DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN! :55:
:) sağol baş belası
doğum günün kutlu olsun by_çapkın erken kutlayacaktım :67: aksilikler beni bulur zaten tekrardan yeni yaşını kutlar sağlık,sıhhat dolu iyi günler dilerim..
benim cevabımda erken oldu galiba:D kusura bakma brindarım yeni fark ettim teşekkürler allah razı oldun kardeşim.
doğum günün kutlu olsun dostum nice yıllara...