iyi peki sen daha iyi bilirsin.isteyen uğrar kendini tanıtır. benim tarzım değil ama doğrusu. :15:
Printable View
iyi peki sen daha iyi bilirsin.isteyen uğrar kendini tanıtır. benim tarzım değil ama doğrusu. :15:
sen ropörtaj istyon yane, şu magazin programları gibi
:8:
röportaj daha uygun bence istenilen sorulara cevap verecek samimi vede dürüstççe soruları sormak için birini seçeriz her gün roportaj odasına girecek kişiyi seçeriz veya her hafta soruları herkeste sora bilir bence her sorulan soruya o hafta içinde o üye cevcap verir
mesela konu açıldığında adı rohan hakkında bilmek istedikleriniz sorun yanıtlasın olabilir ....
yok herkesin özel hayatını didiklemeden merak edilen sıradan şeyler.tabi arada terleten sorular da olabilirdi?? yoksa kimse o bölüme giripte arkadaslar ben beni dinleyin:
ben denizliden serap 25 yaşındayım,şiiri ve forumları çok seviyorum.4 kardeşiz.... falan filan demez.denmesi de beklenemez..
benim bahsettiğim farklı idi biraz.msn den kiminle yapılacaksa röportaj sorular sorulur,küçük bir düzenlemeden sonra burda yayınlanır..
burda yapmazsan benim sitede seninle yapacağım röportaj haberin olsun. kurtulamazsın öyle ayrı bir oda açmakla falan :233: :233:
ne zaman istersen prenses
saklıyacak bi hortumlamamız yok
tüm ters ten sorulara da hazırım ama acı varmı acı sorusu olmıyacak:51:
Röportaj işi iyi de, bunu yapabilecek biri lazım. Serap79'un dediği gibi, fazla didiklemeden daha genel konularda sorular sorularak olabilir. Siz gençler kadar bilgisayar dilinden anlamamakla beraber, benim aklıma röportaj yapılacak kişiye, röportajı yapacak kişinin özel mesaj göndermesi. Bu mesajda sorular yer alır, alınacak mesajda da cevaplar yer alır. Bu haliyle yapılması halinde, hem daha mantıklı, iyi sorular seçilmiş olur, hem de röportaj yapılacak kişi de düşünerek daha iyi cevaplar verir. O arada bazı şeylerin gizli kalmasını isteyebilir. Sonra da röportajcı ilgili bölüme bunları yayınlar. Tabii ki biraz zahmet gereken bir iş. Olabilirliği var mı? Sizler daha iyi takdir edersiniz. Selamlar, sevgiler, saygılar....
serap79 arkadasımızın fikrine katılıyorum yeni heyecan yeni dusunceler ilgi ceker bence en yakın zamanda yapılacak röportajı merak ve heyecanla bekliyorum .....................vesselam
hep dersiniz biz bir siirtliler-board ailesiyiz tamam aileyiz de! ama daha birbirlerini tanıyamayanlar var. ben zircon,berkant,sercii, ve abim olduğu için rohandan başkasını tanımıyom? eğer bizler siirtliler-board ailesiysek, birbirimizi çok daha yakından tanımamız gerekiyor! bu röportaj yapılsa hem benim için hemde başkaları için iyi olur diye düşünüyorum. yine de son kararı yönetim kurulu verir. :248:
Oldu o Saman P.Tesiden Sonra Reportajlara Başlayacağız... Bu Konuyu Ben elealıyorumm Sizlerin İstekleri Bizim İçin Zevktir Arkadaşlar... Pek yazkında Başlatacağız... :) Reportaja katılacak arkadaşlar İsim Yazdırsınlar anket Halinde 1. Seçilecek Ve Sorular Soruacak Sizlerden İsteğimiz bel altı Haricinde İstediğiniizi Sorabilirsiniz... reportaj yapılan arkadaş Kendine gelen Sorulara Dkkatlice Cev. verirse Memnun Oluruz... İlk Olarak ELEMAN Abiyi Düşünüyorumm İsteyen Arkadaşlar Altta isim Yazdırabilirler... Saygılarımla...
her zaman röportaj vermeye hazırım randevu almanıza gerek yok nede olsa siirtliler-board. ailesinin bir ferdiyim :)) zirkon yaz beni sıra dostum .................................................. ...........eyvallah..