Kendimi eksik gorurum öyle olmasamda. Kendimi yeterli gördüğüm gün bir çabam olmaz ve durdugum yerde sayarım...
Printable View
Kendimi eksik gorurum öyle olmasamda. Kendimi yeterli gördüğüm gün bir çabam olmaz ve durdugum yerde sayarım...
geri gitmiyorsan yerinde saymak da güzel
ama isteyen sever,isteyen sevmez deyince farklı bir anlam çıktı gibi oldu :228:
bugün hiç iyi deilim :7: :7: :52:
neden ne olduki güne nasıl başlamak istersen öle bitirirsin tabi çok kötü bi durum söz konusu değilseAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : "HaNıM aGa"
bugün hiç iyi deilim :7: :7: :52:
neyse herkese günaydın bu gün güsel bir gün bende bomba gibiyim birazdan kampa katılmak için ankaraya hareket etcem ve iner inmez ilk idmanıma çıkıcam inşallah yine sakatlanmam :72:
nasıl olabilirim..
evleniyorum.
mutluyum.
uçuyorum..
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
nasıl olabilirim..
evleniyorum.
mutluyum.
uçuyorum..
hayrola debreder haberimiz olmadı kim bu talihsiz kız :11: yoksa yinemi geyik :11:
iyiyim gücüm yerinde kendime güveniyorum :19:
berkantcım ne geyiği ben çok ciddiyim.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : BeRkAnT
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
nasıl olabilirim..
evleniyorum.
mutluyum.
uçuyorum..
hayrola debreder haberimiz olmadı kim bu talihsiz kız :11: yoksa yinemi geyik :11:
iyiyim gücüm yerinde kendime güveniyorum :19:
ve sen bu talihsiz kzın kim olduğunu çok ii biliyorsun. :20:
neyse öğle mesaisi geldi.
ben şimdilik kaçar.
saat:14.00'da görüşürüz..
bir çıkmaza girmişim.nasıl çıkılır bilinmez.bir labirent misali.Pavlovun deneylerindeki hayvanlar gibi.ama biraz düşününce bir çıkış yolu bulabiirm.önce üzerimdeki ölü toprağı atmakla mı başlasam.ya at gözlüklerimi ne yapmalı.iisimi onları da kırayım.geriye kibirim ve sinirim kalıyor.onları da bugün saygıdeğer imamın salasıyla beraber toprağa gömecem.iş sadece ve sadece bu labirentten çıkmak için saklı anahtarı bulmaya kaldı.
az kaldı delirmeye doktorum nerde
Kötüyüm ben kötüyüm herkesi hasta ederim :213: