kardeş süper cikmissin falla basarılar dılıcem ama kacyıldır bu yarıamanın sonucu veya oylama felan yapılmadı:( süsü için orda ölece duruyo:)
Printable View
kardeş süper cikmissin falla basarılar dılıcem ama kacyıldır bu yarıamanın sonucu veya oylama felan yapılmadı:( süsü için orda ölece duruyo:)
eyw saoL,, Ya yıL oLmamı$Tır heralde ayrıca sanmıyorum kimsenın yarısma amacLı resım koydugunu sahsen ben o amacla Koymadım, bu yuzden de SonucuyLa peq iLgiLenmiyOrUm Ki ne kadar objeqtif oLunur onuda biLemiyorum ama yeni yüzler tanıma acısından önemli bir Konu katıLımda fena degil herkesi tbr'q etmek lazım...
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : papuc
eyw saoL,, Ya yıL oLmamı$Tır heralde ayrıca sanmıyorum kimsenın yarısma amacLı resım koydugunu sahsen ben o amacla Koymadım, bu yuzden de SonucuyLa peq iLgiLenmiyOrUm Ki ne kadar objeqtif oLunur onuda biLemiyorum ama yeni yüzler tanıma acısından önemli bir Konu katıLımda fena degil herkesi tbr'q etmek lazım...
buraya sunduguna gore yarısmak ıcın sunmussun bızım resım bolumunde de uye resım galerısı var maksadın yarısma olmasa orya atardın :) :260:
Yaw uye oLdugum tarihe bi goz atarmısın uye olalı 1 hafta olmadı daha neyin nerde oldugunu biLmiyorum yarısma maksadım olsa Cekinecegim bi durum yoq bana uKaLaLık yabtırcan simdi :D amacım katıLım dedik simdide soLuOrum inandiriciLigim olması icin resimleri kaldırmamı ıstermısın
ee artık anLamıssındır samimi oLdugumu :42:
yarışma devam ediyor. Yönetim olarak yarışmanın bitiş tarihini saptayamadık. Ama kazananlara büyük ödül olacak. orası kesin :248:
başarılar ne diyeyim
ama ben resimlerden çok ikili ilşkiler deki seviye ve tarzını beğendim
umarım öylede devam edersin :105:
saol eLeman yeterLi terbiyeyi aiLemden aLdıgımı dusunuyorum o yuzden bana onyargısız yaklasan herkese gereQLi seviyeyle yaklasırım
:206:
Vedoo ?? o smileyle ne anlatmak istedini merak ettim bak simdi
WALLAH SENİN NE YAPMAYA ÇAILTIĞINI BEN ANLAYAMIYOM :110: