[S]iyii hepiniz :244: forvet :244: ben ile vedo :54:o devans da kalırız ....alla alla... ne güzel siirt beee[/S]
Printable View
[S]iyii hepiniz :244: forvet :244: ben ile vedo :54:o devans da kalırız ....alla alla... ne güzel siirt beee[/S]
eee mac ne zaman :204: :54: :211:
Mervan takimi hazirLadiginizda beni unutmayin ..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : MaSiVa
madem ole benle batu(R) bir takım kurcak kendine güvenen gelsin bakalım bende bu maçta varım zamn bildirin :D
valla bizde oynamak isterdik omalum yetişemiyoruz size :63: :63:
nasıl yetişemiyorsun hebun nerdesin ki:S?? :54:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
Mervan takimi hazirLadiginizda beni unutmayin ..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : MaSiVa
madem ole benle batu(R) bir takım kurcak kendine güvenen gelsin bakalım bende bu maçta varım zamn bildirin :D
tamam abi ok merak etme bir mac ayarlansın :D
25 Şubat Pazar günü maç oynanacak
ona göre takımlar hemen oluşturulsun. Yer ve saati de belirtmek lazım. Konu ile ilgilenen yöneticimiz Zırcon'dur.
Pazar gunu oynayacak tum arkadasLara ßasarıLar SımDıden :)
Zırcon mac saatını ve yerı ßana mSn den yazarSınız Gorusuruz De Rohan oyNamıOMUSun ?
zirkon takımı mı kuruyom
1.BASBELASI
2.ESMER
3.HARBY CHOCUQ
4.MASİVA
5.rAMİİİ
6.CEYMİS
BİZİM TAKIM DA BUUUUUUU OKE ARKADASLARRR
Saatide beLirLeseniz cok iyi oLacak .
bizim takım nere kaptan zirconum bi cvp yazarsa iyi olur :223: :272:
VaLLaha Süper oLuRDa Mac SaatLeri 19 :00 Ve Daha SonRası oLauRsa Malüm İşteyiz :52:
Evt dogru Lütfen 19:00 dan sonra oLsun .Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HaRBy_CHoCuq
VaLLaha Süper oLuRDa Mac SaatLeri 19 :00 Ve Daha SonRası oLauRsa Malüm İşteyiz :52:
valla kendimize rakıp bulamıyozz :261:
Arkadaşlar... :51:
Ayın 25 i için ramii Bize Yer Ayarlayacaktıı Ama Hala Ben Bir Cevap Alamadım Kendisinden... :( Diğer Haftaya Ertelendi.... Ve Ayrıca
Ben, Cambaz ,metalica , Efsane, Vedoo Vee Bass_gitarist
Yakında MURAT HOCA lar ile Maç Oynayacağız... Ve Hemen Arkasından AVUKATLAR Ve SİİRTLİLER - BOARD Olarak Maçımız Var ;) Ayarlama Aşamasındayım :D Haberniz Olsun :) Ramiii
Sen Yeri Ayarla.. :) Sizin Takım Belli Zaten Bizde hazırız :P
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Arkadaşlar... :51:
Ayın 25 i için ramii Bize Yer Ayarlayacaktıı Ama Hala Ben Bir Cevap Alamadım Kendisinden... :( Diğer Haftaya Ertelendi.... Ve Ayrıca
Ben, Cambaz ,metalica , Efsane, Vedoo Vee Bass_gitarist
Yakında MURAT HOCA lar ile Maç Oynayacağız... Ve Hemen Arkasından AVUKATLAR Ve SİİRTLİLER - BOARD Olarak Maçımız Var ;) Ayarlama Aşamasındayım :D Haberniz Olsun :) Ramiii
Sen Yeri Ayarla.. :) Sizin Takım Belli Zaten Bizde hazırız :P
BİZ HAZIRIZZZZZ :255: :3:
Yer varmı :17:
Yaa Kardeşş :D Valla Oyununu Bilmesemm ok Derim Ama :P :244:
ne disen :17:
ugur msn ramiii-@
cabukkk acıllllllllll
Anladın Sen Onuu :274: :228:
:8: :8:
:249:
ben ii oynamam pek zırcon abi bak ona göre.... :12:
ama oynayacam... :231:
vedo önemli olan iyi oynman değil masat dostluğumuz pekişsin okiş
tabii öyle ben zaten bun için oynayacam :66:
iyi hadi bakalım ben olamayabilirim iş güç yoğunum ama olmaya çalışacam ;)
İstersen olmaa :225:
uğurum kardeşim gel sen benim işe git ben gelip maça çıkiim ok :D
Haftaya Seminere Gideceğimiz için Maçın ya bu hafta sonu yada İki Hafta Sonra oynanması gerekiyor :47:
Takımlar oluşsun gerisi kolay
Ulash ve Cambaz da oynayacak. Kadroya dahil edersiniz. :64:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ya bız hazırızzzzzz :236:
KURT Halı Saha Tesislerinde Pazar Günü için yer ayırma işlerini Zırcon ve Ramii üstlenmişlerdi.. Kendilerinden haber bekliyoruz.
Y ne oldu ozamn Zircon Banada bir msj at maç ayın 25 'n deyse ...ok haver bekliyoruz vede sabırsızlanıyoruz :D herkese başarılar :D
Arkadalar... Halı Sahayı RAMİİ Ayarlayacaktı... Eğer Ayarlayamassa Onu Oynatmıyoruz... :P Valla Ben Karışmam Bana Birdaha Beni Say Demesinn :274:
yaw rami ayarlaycakta raömi nerde gözükmüyorki :260:rami bi cvp yaz abe yaw :13: :106: :239:
aloooo ramii nerdesin?Söyledin sonra sustun:s :266:
burdayımm geldım geldım
Ramİİ -- yarınn Kızılay 11-12 Ayarla...
Uur Gündüz degiL mi dimi :D Gecede oLsa o yorgunLukLa kim eve geLicek sabah kim ise gidicek ..pooeeehhh :266: :265:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Ramİİ -- yarınn Kızılay 11-12 Ayarla...
Valla Başka Bulabiliyosann Sen Ayarlaa :D :11: