Elimize Geçen Son Bilgilere Göre Ahretlik Yakalandıı :) İşte Karşınızdaaa :51:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ALmis Can gibi bi destekci .. biseyde diemiyozz .. öLe ossun kardesim . :255:
:235: Heheh Yaktımm Hepinizii... En Ummadık Anda Karşınıza Çıkacamm :P :D
gazLa oLa kontak etme adamı .. :109: :225: :264:
Aşkolsun sana benim saçlarım o kadar kötü değildi.Amma matrak olmuş yaa saol gece gece beni güldürdün.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Hadi Hadiii yakalandın Sennn :5:
iyi yakalamışsın.Mahallede sennen saklambaç oynarkenmi halimi yakalasaydın daha iyi olurdu.
Hehe Du Karıştıriyimm :)) :60:
Rohanıda Yakaldıkk....
Bizim Gazete Böle Çalışkan İştee Vee ROHANNNN
İşte Zircon kendine manevi bi gün ayırmıştı ki ben yakaladım onu.Ay canım ya nasıl da yakışmış eline.Bizede dua et bari.
Alıntı:
Vee FLASH FLAS FLAS
ADMİN imiz ŞAwuranı Bu Vaziyette görünce Hiç İnanamadımm.... Ve Manşet Olacağından Emin Olduğum İçin Buraya Ekliyorummmm
:37: :47:
eywallah ZırcoN da :D o benmiyim Loo hec benzemiyor
sen kendını qördunmu :D sofi hacı imam :D ZırcoN
ahiretlik ablamiz sunmus:D
[negativeimg]http://img172.imageshack.us/img172/6796/ocukkkkkjx5.jpg[/negativeimg]
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : MaSiVa
Asıl Manşet BUrda Masiva'nın Görüntüleri
Ben zamnsız yakaladım arkdaşlar :11:
GAzetecilik öyle olmaz en iyi görüntü bu ylın görüntüsü:11:
mehmet alı erbıl bı ara bu modayı takıp edıyordu merwan sımdı sıra sendemı:)) :248:
Şawiii baqsaan Aynı Senin baqışların Var... Çocuk Şıp Demiş burnundan düşmüş... Gerçekten Hemfikirsiniz... :255: :210:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Ahretlik
İşte Zircon kendine manevi bi gün ayırmıştı ki ben yakaladım onu.Ay canım ya nasıl da yakışmış eline.Bizede dua et bari.
Saol Ahretlik... :) Gerçekten güzel Çıkmışım... Anlamlı Bir Fotoraf bazen Bir Romanı Anlatır Ve Bunu Anlayan Çok az İnsan vardır...!
Dua Ediyordum ve Duam Şu idi...
Allahım Sen Herkesin Gönlüne göre Ver... :10:
Amin.İnşallah Kardeşim.Allah razı olsunAlıntı:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Ahretlik
Saol Ahretlik... :) Gerçekten güzel Çıkmışım... Anlamlı Bir Fotoraf bazen Bir Romanı Anlatır Ve Bunu Anlayan Çok az İnsan vardır...!
Dua Ediyordum ve Duam Şu idi...
Allahım Sen Herkesin Gönlüne göre Ver... :10:
Ve Arkadaşlar... Manşetlerimize Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz... :)
Siradaki Ünlü Siirtliler-Board Aleminden HAYAT...
Ablamızı Ansızın Yakaladık. Ve Bizlere Karşı Çıktı. Malum Birşey Yapamadı :P
HAYAT --- > :239: Yaa Çekmeyin Kardeşimm Ne bu yaa Sizin yüzünüzden Süt İçemiyoz... :( Sütsüz Kalcam Valla Yaa Çekme Be ZırcoNNnnnnn....
Dese bilee Ben dinlemem... :233: Tarafsz Tek Haber Burda... Vee İşte HAYAT Ablamız... :P :204:
ne tatlı bebekmiş maaşşallah
:211: Öledr Benim Ablam :))
ugurum napmışın ablayı öle biliyon sana sesim çıkmaz nesse aneye derem seni bi ara.....bari duraydında güzelce dursaydım çekseydin be ablam ne öle çirkin olmuşum...Alıntı:
Ve Arkadaşlar... Manşetlerimize Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz... :)
Siradaki Ünlü Siirtliler-Board Aleminden HAYAT...
Ablamızı Ansızın Yakaladık. Ve Bizlere Karşı Çıktı. Malum Birşey Yapamadı :P
HAYAT --- > :239: Yaa Çekmeyin Kardeşimm Ne bu yaa Sizin yüzünüzden Süt İçemiyoz... :( Sütsüz Kalcam Valla Yaa Çekme Be ZırcoNNnnnnn....
Dese bilee Ben dinlemem... :233: Tarafsz Tek Haber Burda... Vee İşte HAYAT Ablamız... :P :204:
teşekkürler canımcım ugurum... :275:
Yakaldım banane banane :219:
Vee Sırada Ufak Kardeşim candy5
Abii Çekme Dedii Ve Utandıı Yüzünü Sakladıı Ama Nafile... Ben Çekerimm :P
Aşk Olsun abisi.Yayınlamazsın die düşünmüştüm :55:
Bu arada bende Alish i uykusunda bile rap takılırken yakaladım we abimin işine yarar die fırsat bu fırsat dierek kareledim :51:
İi bir poz Yakalamışsınn Helal sana...
Kimin Kardeşiyiz;)
Demek ALish dogustan Rapcymis :)
eheh Öle :10:
Arkadaşlar İlginç Bir FOTO Çektimm Üyelerimizden Biri Ama O kadar Ünlü Olmasa Gerek ki Tanıyamamışımm... Neyse Bu foto Gerçekten Çok İlginç... Bilinmiyr...
BU KİM ? bende Sizlere Soruyorumm tanıyan Varsa Sölesinn !
ekincig olabilir bu aralar kendini kaybetmiş zaten :262:
Bende Diorumm Bu Ünlü Arkadaşımız Nerdee Desene Kayıplarda Bu Nedenle Manşetimizin Arka Sayfalarında Kalmışş
Neyse Arkadaşlar MANŞET lere Devammmmmmmm :)
wallah çok komiksin zırcon abiiiiii :110:
eheh Abimm yok Merak Etme Fotomontaj Deil Bunnar Gerek fotolar :D :3:
gözLere bak gözLere :)
Manşetimiz Son 2 Resimle SON Bulacaktır Arkadaşlar Burdan Duyurulur... :) :274:
Veeee İştee Sizleree ELEMAN ABii :)
Onu tıraş Olurken Yakaladık Ve Süpper Çıktı... :) Sakalları Pek Çıkmasada O Hepp Keserdii Nedendir Bilmiyoz bizde.. :D
Ve Karşınızda ELEMAN Abii :)
Uzun Zamandır Kendini göremediğimiz arkadaşımızın Saklandığı Gizli Sığınağıı Yakaladıkk Mekanıı BUZDOLABI imiş... :D Onuu Tekrardann Oraya girerken Yakaladımm Ve Hala Haberii yokk :D Ama Artık Saklanamaz..! :D Yakdım Senii Sercİİ! :D :23:
Evt Arkadaşlar Bu SON Resim Oluyor... :) Gazetemiz İFLAS Ettiğinden Dolayıı Kpamak zorundayız.... :52: Herkes hakkını Helal Etsin Kırdıysam Özür... :212: Amacım Belli idi ;)
Neyse Yorumlara baqaq Artık :P
Ya ben Eleman Abiyi Yakalamıştım Abisi.Ama qeç kalmışım anlaşılan :275: :64:
Evt Ölee :P
Ben İlkin yakaladımm ehehe
ahaa ben kaçayım basılmadan... :267:
gazete sansürlendi galiba, uzun zamandır ses seda çıkmıyor :D