öncelikle namuslu saygılı düzenli tertipli yalan söylemiyecek beni gerçekten sevecek kısacası istediğim gibi olsun
Printable View
öncelikle namuslu saygılı düzenli tertipli yalan söylemiyecek beni gerçekten sevecek kısacası istediğim gibi olsun
bazen buluyosun ama evlenmek o kadar kolay olmuyo:DAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bi hata ettik hemen yüzümüze vuruyosunuz yaw:DAlıntı:
!SheKer! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:11::11::11:Alıntı:
sosyete Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:11::11: çok komik..:DAlıntı:
!SheKer! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi kalpli olsun
sevecen sempatik olsun bana yeter(:
Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bencede:D:D:D:11::11:
bence hiç komik değil ayıp yh :D:D:D:P
niye ayıp olsun:21::DAlıntı:
iğrençç...::21::11:Alıntı:
bencede:D:D:D:D:11::2:Alıntı:
evet senin iğrençliğin ..:D
hiçte bile hıh:206:Alıntı:
hem zaten ben yapmadım simile yaptı:155::D
:21::21::225::225: bunlarıda ben yapmadım zaten :D
Alıntı:
hı hı biliom:11::170::235:
güzel bi soru beni sevsin değer versin dürüst namuslu tutumlu ve dinine bağlı olsun yeter bana
adam gibi adam olsun yeter..:21:
allah herkese hakkettiği gibi birini versin.
benim ruh ikizim aynam olsun..ve çok şanslıyım..RABBİM herkese gönlüne gören anlayan seven eş nasip etsin.
Biz evlendik. Çocuklarıma iyi bir anne olsun istedim. Güler yüz, hoşgörü, sağlıkta ve hastalıkta hep beraber olmayı istedik...
çok şey istemedik değil mi?
çok değil gönlüne göre istemişsin allahta vermiş inşla hep böyle devam ederrAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yorumları yazdıktan sonra evlenenler ne diyorsunuz?
bir 3 4 yıl sonra yorum yazarım tekrar:)
Açıkçası evlilikten çok korkuyorum! :17:
Evlilik iyidir,iyidir :)Alıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güvenilir sadık olsun :5:
"güvenilir sadık olsun "
Ne zamana kadar?
Umarım öyledir abi...Benimki korkudan çok biraz da endişe aslında... :)Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]