Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kont
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Süpersin Kardes Ellerine Sağlık
Printable View
Alıntı:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Süpersin Kardes Ellerine Sağlık
vay vay vay son çalışman mükemmel olmuş kont yaratıcılığınla başarılı yol alman dileğiyle.
Sil Baştan...
Abi Mükemmel ya.
Tamamen Fırça kullanmışsın çalışmanda.
güzel çalışmalarını bizlere sergilediğin için teşekkür ediyorum.
başarılar..
emeğine, ellerine sağlık
heheheheh komikmiş paylaşım için tşkler kont :143: :100:
ABE TEŞKLER HEPSIDE COK GUZEL OLMUS :))
PAYLAŞIM İÇİN TŞKLER HEPSİDE GÜSEL EMEĞİNE SALIK
deniz biraz daha dalgalı olsaydı keşke abi ya.ama orjinalinide ratmıyor hani çalışmanız..
Gerçekten kalitenizi gösteriyorsunuz bütün çalışmalar harika pixel çalışması ve gün batımıda çok güzel resmi photoshopta kendiniz ciziyorsunuz genelde calismalariniz sıfırdan calismalar gun batimindaki kont logosu çok göz dolduruyor baktıktan sonra bu işle uğraşalarlar yaparlaar ama önrmli olan esinlenmeden bişeyler yapabilmektir bunun en güzel örneklerini siz veriyorsunuz gösterdiğiniiz yöntemle bende bi kaç tane çalışma yaptım ama sunmadım biraz basit oldu o konuda kendimi gelistirip bende bu tur çalışmalar sunacağım emeğinize ve yüreğinize sağlık.Başarılarınızın devamını dilerim.
guzel bir yorum yapmışsın pişune. ;)
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim Pişune. :19:
Üstat ÇAlışmalarını beğeniyle iziliyorum
düşünce çok güzel ama çalışmada yanlışlıklar var. Site ismi: siirtliler.board.com değil ki :)
Siirtliler-Board.net
:228: Çok doğru. Kafam bir milyonken yapmışım diyecem ama öyle kötü alışkanlıklarım da yokki. :252:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
düşünce çok güzel ama çalışmada yanlışlıklar var. Site ismi: siirtliler.board.com değil ki :)
Siirtliler-Board.net
Yaptığımız hatayı düzeltelim.
Küçükken en sevdiğim çizgi filmlerden biri olan Dragon Ball karakterlerinden biri Son Goku.
Çok güzel olmuş..
Kimin bu çalışma.. ve hangi üyeyi anlatıyor. :D
tamamını sen mi çizdin.?Alıntı:
Küçükken en sevdiğim çizgi filmlerden biri olan Dragon Ball karakterlerinden biri Son Goku.
Karakter dışında ben yaptım da karakterin orjinali 100x100 boyutundan da ufaktı yani büyütünce bozulmalar oldu doğal olarak o bozulmaları gidermek için saçını, kaşını, kulaklarını, burnunu, dudağını, gözünü tekrardan ben çizdim ama eskisinin üzerinden geçerek tabiki. Ama bu tarz manga karakterleri çizmek çok kolay.
tam süper olmuş sen bu işi süper yapıon kont abi ellerine sağlık
tebrikler
harikalar yaratıyorsun biraz ders alalım diyecem ama senin boş vaktin olsa benim olmuyor
1 saat yeterdi emin ola bilirsin :19:
Abi feda olsun sana 1 saat. :142:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
tebrikler
harikalar yaratıyorsun biraz ders alalım diyecem ama senin boş vaktin olsa benim olmuyor
1 saat yeterdi emin ola bilirsin :19:
bi gün boş vakitleri denk getirirz umarım :19:
Hallederiz abi. :154:
Bende istiyorum..Alıntı:
Hallederiz abi. :154:
Eğer bi hafta sonu olursa herkesin musait olacağını düşünüyorum ilim yayma cemiyetinde projeksiyon aletide var izin vereceklerini düşünüyorum.Bilgi paylaşmakla var olur.Bilgilerimizin üstüne bilgiler katıcaz bu sayede. İnş bi gün böle bi ders almak kısmet olur
sıfırdan yapıldığı belli zaten. örtü istediğim gibi olmadı ama paylaşayım yine de.
Kont abi süper olmuş gerçekten emegine sağlık
emegine saglık cok gusel paylasımlar
Süpersin abi. Bi ara bana ders verirsiniz artık :)
süper olmuş emeğine sağlık..!
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kesinlikle tek bir fırça darbesi bile yok o çalışmada.
hocam bende diyorum bu kont abim bu mesajımı nerden almış bakayım :D 3 sayfa önce :)
aa bana öyle geldi...
Çalışmalarınızı yeni gördüm ve hepsi birbirinden güzeller..
çok kaliteli bir yapım sergilemişsiniz..
ellerinize emeğinize sağlık:)))
başarılarınızın ve çalışmalarınızın en iyisini yapmanız dileğiyle:)))
gözümden kaçmış demekki mesajın :)
Teşekkürler.Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ayrıca yukardaki çalışmayı yaptığımda nedense güzel olduğunu düşünmüştüm ama az önce birdaha baktım aslında çok feci olmuş. renkler falan felaket. demek aradan zaman geçince bakış açısı da değişiyor.
daha tam olarak bitmedi bu çalışma ön çalışma da diyebiliriz bunun için. sıfırdan yapıldığı ortada zaten belirtmeme gerek yok. :) parmağım ağrıdığından yerdeki kan birikintisini öylece bıraktım :p