eyyyüp süpersin ya sana katılıyorum
Printable View
eyyyüp süpersin ya sana katılıyorum
ooo playboy görmeyeli duygusal olmuşsun kısık ateştesin anlaşılan bu günlerde siirt havası yaramamış..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : PLAYBOY
cevabını aldık ve el cevap diyoruz..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : beyazgelincik
playboy ve masiva cevabım ikinize:
evet ilk görüşte aşka inanıyorum zaten ilk görüşte bi şey hissetmezseniz zamanla bi insana aşık olabileceğinize inanmıyorum zamanla aşık olunsa normal bi sürü arkadaşlarımız var o zaman hepsine aşık olurduk.
tabi üç günlük için kalkıp tamam organımızı ve ya en değerli şeyimizi veremeyiz ama düşünün o hep size farklı gelir ilk gördüğünüzde tamam önce hoşlanma sonra onunla konuşunca heycanlanırsınız unutursunuz konuşmayı siz ondan habersiz onu seversiniz sesini duymak için bahane ararsınız onu aramak için aslında karşılık beklemezsiniz ondan
sonra bi mucize olur ve sana karşılık verir o zaman dünyanın en mutlu insanı olursunuz çünkü bu hissettiklerinizi her zaman hissetmemişsinizdir özeldir tabi bu özel şey heycan ve yüreğinin titremesi ilktir evet karşı taraf için 3 gün sürer belki ama ilk görüşte aşık olan için dünyalara bedeldir
siz diyosunuz ki ona en değerli şeyinizi ve ya organınızı veririmi siniz
siz bunları hissettikten sonra ona zaten en değerli şeyinizi yani kalbinizi vermişsinizdir dahası ne olabilir ki;
ama o anlamamış geçici bi hevesmiş o da ayrı bi konu..........
konunun başlığı ilk görüşte aşk! :) bu olayda ilk eteapta göz duyusu kullanıldığı içinmi ilk görüşte aşk deniyor bilinmezki.. eğer öyleyse fiziksel güzellik olgusunun aşk ile gerçek anlamda ilişkisi nedir? çokmu yakışıklıydı.. ya olmasaydı ilk görüşte aşk..!
özel hayatını irdelemiş gibi olmak istemem ama varsayalımki birine ilk görüşte çarpıldın bildik şeyler oldu göğüs kafesinin birleştiği noktada bir yumruk patladı kullakların çınlamaya başladı dizlerinin bağı çözüldü vs vs vs.. bunu sana yaptıran ne aşk mı? eğer aşk diyorsan bide şöyle düşün eğer ben bu kişiyi hiç tanımasaydım.. ortak arkadaşlarımız olmasaydı.. aynı apartmanda yaşamasaydık.. onunla ortak birşeylerimiz olmasaydı ona ilk görüşte aşık olurmuydum? (hayır hoş bir insan der geçerdim)
bence sen birinden sadece hoşlandın.. ve bunda fiziksel bir yaklaşım olduğu gün gibi ortadayken sen gerçekten aşık olduğunumu söylüyorsun gelincik :32:
aşık olmadığını ben sana kantılayamaam bunu sana zaman kantlıcak başka birinden hoşlandığın gün aaaa ben ona aşık değilmişim diceksin.. yada 3 günde bitti dediğin şey 3 ay sürseydi yine sadece hoşlandığını anlardın . neyse dediğim gibi bunun böyle olduğunu kendin göreceksin zaten aklına gelirim o zaman.. demişti dersin ok
:32: ihaneti sende gördüm sende şiddeti gördüm aşkı gördüm
yanarak içinden geçtim aşkın kor olmadan küle döndüm
ama bunlar 3 günde yaşanmıyorkiii sezen
ben playboya katılıyorum eğer ilk görüşte aşk olsaydı bana aşık olurdu.. :32:
fikrimce aşk için ya vardır denir ya yoktur denir. bence 1000 yıl öncede vardı şimdide var sadece etiketi ucuzlamış her baştan çıkarıcı duyguya aşk diyoruz
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : -eyyüp-
Bakın arkadaşşlarr size samimiyetimle söyleyebilirimki günümüzde gerçek aşk yokk inanın yok denecek kadarr azzz siz söyleyinn varmıı bugünn sevdiğinin yerine canından vaz geçebilecek aşıkk ölesiye sevebilecek aşıkk ölümüne sevdalar kaldımıkii bence yokk günümüzde yaşadıklarımızz aşk değill daha çokk beğenmee arzusuu ama ben hiç yok demiyoruumm ellbette vardıırr ama bu çokk azzz (AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK OZAMAN AŞK)
var ama bulabilene ne demişler bir kızı bin kişi iser bir kişi alır bence aşk denen şey var ama bulamadığımızdan yok diyoruz :1: :1:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : PLAYBOY
masiva yukarday yazdığın son cümle biraz anlamsız gibi.. yani şöyle b irşeye benziyor allah bana gösterebilirmisiniz.. insanın göremediği herşeye yok diyemez..
sen aşkın olmadığını bana kantıla ben aşkın olduğunu sana kanıtlıyayım :118:
sevgili playboy söylediğiniz çok zekice bir cevaptı.
zaten üstekini yazarken böyle bir cevap bekliyordum.
ve bu cevabı siz verdiniz. TEŞEKKÜR EDİYORUM.
ve ayakta alkışlıyorum...
:108: :108:
herşey için sağol masiva.
güzel bir hafta geçirdik seninle ;)
walla dogru ilk görüşte aşk 3 gün sonra terk arka sıradakilerde irem diye bi kız vardı izleyeneniz vardır irem 2 gün çocukla dolaşıyoo sonra oyun oynadıgını sölüyo buna nedir sizce