tebrikler ben sevdim daha iyisini bulman temennisiyle :1:
Printable View
inşallah abiAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
paylaşımın için tşkler...
[BLINK]...özbey...[/BLINK]
gerçekten süper olmuş kendimi disko'tekte zannettim
fon müziginde süper...
ama bunu diyemeden geçemecem çiçekler pasif durmuş...
bu çicekler yerine dsaha güssel bi ışıklandırma koyabilirdin...
benim düşüncem bu !!!
başarıların dewamını dilerim !!!
[GLOW=red]( her gecen gün ilerliyorsun yolun açık olsun )[/GLOW]
oo güzel yorumun için Saol ette
Son Çalışman Süper Olmus Başarılarının Devamını Dilerim
ufak Bir intro
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ii gidiyon kuzen
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : dj_ozbeyy
ii gidiyon kuzen
az öle olsun bee kuzen;)
hata süpersin diyebiliriz ee artık bi ara bilikte öğrensek daha ii olur
2,İntrom daha Güzel olmuş Sanırım
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok iyi olmuş özbey tebrikler:19:
Saol abim Durmak yol Siirtliler-Board Ailesiyle yola devam :19:
cok qüzeL ve basarıLı bır calısma cok begendm basarıLarın daim olmasi dileqiyLe..
bunu intro olarak kullanacağım özbey,
bu sefer gerçekten beğendim
tebrikler
Saol abim beğenip kullanıcağına çok sevindim
yazıların geçiş efektini 2 veya 3 saniye daha arttırabilseydin diyecek başka kelimem olmuyacak kelimenin tam anlamıyla muhteşem fevkalade olmuş.
tıpkı kurtlar vadisinin başlama saati gibi birşey.
çok güzel ve gerçekci hemde orjinal olmuş.
tebrik eder seni alnından öperim.
kolay gelsin ellerin dert görmesin...
Yavaş yavaş Derbeder daha çok işimizvar allahın izniyle Dj_pisune ile çalışmalarımızı Pekiştirip beraber daha güzel ve orjinal flashlar elde edecez
Keşke zaman olsa süper şeyler yapabilsek ama özbey 2. intro süper gerek sözleriyle gerek düzgünlügüyle orjinal introdada gecis hizlari aynıdır derbeder ama onuda editleyebiliyoruz keyfine bak
Güzel sunumlar tbr...
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Dj_pisune
Keşke zaman olsa süper şeyler yapabilsek ama özbey 2. intro süper gerek sözleriyle gerek düzgünlügüyle orjinal introdada gecis hizlari aynıdır derbeder ama onuda editleyebiliyoruz keyfine bak
Editleme gibi vesayire şeyler artık bizim için çocuk işi oldu bence geçişler böle güzel
I. intro'çalışmadı göremedim !!!
II. inton ise süper olmuş...gerçekte bide son ollarak yaptıgın site'ye girişin süper...
başarılarını dewamını dilerim kuzen ...tebrikler.
DAha çok çalışmam lazım ette daha tam hazır değiliz Vakit kıtlığı var yoksa daha güzel çalışmalara adımımızı atacaz ama zamanla yeni çalışmalarım çok yakında olacak.
kuzen süper gidiyon sen devam et
Edit deneme
Ufak bir çalışma daha
Özbey Süpersin DOstum
SAna Anlata Bilmek
ya harika olmuş kuzen ellerine salık süpersin bi ara bende örenim şunu yapmayı hep başka şeylere öaluışıyor birazda bunlarla ilgilenim
öğrenirsin ibram yeterki kafanı boş şeylere verme
tamam kuzenAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : özbey
öğrenirsin ibram yeterki kafanı boş şeylere verme
çok güzel olmuş...ellerine sağlık teşekkürler....
Kim Küstürdü Seni aşka
GüzeL oLmuş TebrikLer
ellerine saglı yigen bize bi tane yapmadın gitti ha...
kolayı çoktan başarmışsın.
zor olanıyla uğraş..
mesela vereceğim linkin hemen alt sağ köşesinden biri çıkcak ve editlemeni istiyorum.
Siirtliler board sitesine hoş gelkdiniz desin...
hadi bakalım kolay gelsin...
Buyrun arkadaşlar bunun üzride biraz çalıoştım umarım beğenirsiniz
Rohan Üstat Sana Bahs ettiğim buydu Bak
Kardeş doldurmussun yine burayı sondaki bayrakta yesil yerine beyaz renk ve fontu düz bişey kullansaydın daha çekici olacağını düşünüyorum.Scriptlerden her zaman yararlanmanı tavsiye ederim.Başarılarının devamını dilerim.
tam orjinal olmasa da emek verilmiş bir çalışma...
Alttaki yazının puntoları az daha küçük olup beyaz tonda bir yazı olsaydı ve üsteki yazının yazı karakteri ariel black olsaydı bence çok daha güzel olacaktı...
orjinal çalışmaları görmemeiz dileğiyle. emeklerinden dolayı bu güzel çalışmanız için teşekkür ediyorum...
Buyrun