çok güsel yapıyorsunuz yaw...ellerinize sağlık...
çok güsel yapıyorsunuz yaw...ellerinize sağlık...
Selam arkadaşlar;
Seçilen konu hakikaten mükemmel.Hassasiyet gösterilmesi gereken bir konu.Bizler değerlerimizi yitirdikten sonra aklı başına gelen bir toplumuz.Siirt'te bu evlerden kaç tane kaldı bilmiyorum ama bu gidişle kalanların da aynı akibete uğrayacağını düşünüyorum.Biliyorum sadece üzülmek yetmiyor onları kurtarmak için onları restore etmek gerek.Bunların yok olmasına dur demek gerek.Diğerleri olduğu gibi bunlar bizim kültürümüz bir parçamız.Bu evlerde yaşardık önceleri.Tarihimiz kokuyor o evlerde, geçmişimiz.Mardin'i düşünüyorum da; bütün şehirdeki eski yapılar tekrar restore ediliyor yaşaması için.Bizler ne yapıyoruz yıkıyoruz geçmişimizi.Bu evler sadece fotoğraflarda kalmasın diye düşünüyorum.Aslında söylenecek o kadar şey var ki...Bu PHOTOSHOP yarışması çok yerinde bir karar olmuş.Başta Rohan'a, bu konu için çaba sarfeden Eleman'a,Derbeder'e çok teşekkür ederim.Hepinizin güzel çalışmalar yapacağından eminim.Umarım bu konu sadece photoshopta kalmaz...
içten teşekkürlerinize rica dileklerimle hocam sağolun
farklı bir noktadan ele almışsınız konuyu bakış açısı çok önemli olduğu gibi değindiğiniz tarafıda hem yarışma hemde siirt için anlamlı olmuş...:19:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu da yarışmaya benim katılımım olsun.. :)
GÜZEL OLMUŞ EMEĞİNE SAĞLIK...
engin görüşleriniz ve yazdıklarınız için teşekkür ederim Umut Ulash hocam.
Mardin gibi yapmak varken, yıkmak ve yokmetmek bence çok yanlış. Fotoğraflarda değil, ellerimizle gözlerimizle geçmişimizi yakından görmek varken, ortada sadece taş yığınlarını görüyoruz. Gelecek nesillere emanet bıraktığımız sadece bir kaç taş yığını olacak maalesef. Sabatlar bir bir yok oluyor. Cas evlerin sayısı gittikçe azalıyor. Şehrin yap-satçıların kıskacında. Belediyenin İmar konusunda hassasiyet göstermesi lazım.
Siirt'i Siirt yapan bu eski yapılar bence.
Gençliğimde aldığım o cas evlerin kokusunu şuan sadece Tillo'daki sokaklarda alabiliyorum. Ne kadar acı verici.
Tarihimizin yok olmaması için bundan sonraki yıkımlara bir dur denilmesi ve restore edilerek, geleceğimize kazandırılması gerekir.
Cok haklisin abi.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
engin görüşleriniz ve yazdıklarınız için teşekkür ederim Umut Ulash hocam.
Mardin gibi yapmak varken, yıkmak ve yokmetmek bence çok yanlış. Fotoğraflarda değil, ellerimizle gözlerimizle geçmişimizi yakından görmek varken, ortada sadece taş yığınlarını görüyoruz. Gelecek nesillere emanet bıraktığımız sadece bir kaç taş yığını olacak maalesef. Sabatlar bir bir yok oluyor. Cas evlerin sayısı gittikçe azalıyor. Şehrin yap-satçıların kıskacında. Belediyenin İmar konusunda hassasiyet göstermesi lazım.
Siirt'i Siirt yapan bu eski yapılar bence.
Gençliğimde aldığım o cas evlerin kokusunu şuan sadece Tillo'daki sokaklarda alabiliyorum. Ne kadar acı verici.
Tarihimizin yok olmaması için bundan sonraki yıkımlara bir dur denilmesi ve restore edilerek, geleceğimize kazandırılması gerekir.
ama benim anlamadıgım bu yasına kadar hic belediyeden sikayetci olmayan var mı ? :)
ben buna bayıldım abim ellerine sağlık :108:Alıntı:
örnek teşkil etmesi dileğiyle
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
Çok güsel olmuş..o kızı balkondan alırsak daha güsel olcak..hepinizin eline salık
Eleman abi senin eline daha çok sağlık :110:
Alıntı:
örnek teşkil etmesi dileğiyle
bu da ilk hali:
abi senin resim gayet güzel olmuş ama arkdaşlardan bazıları heralde resimdeki evin restore edilmesi gerektiğini anlayamamış neyse herkese bol şans bu arada kont nerlerde bekliyorum resmini :213:
2. sayfayada göz atın :yes:
Çalışmamı merak ettiğin için teşekkür ederim. Yarışma başladıktandan birkaç gün sonra Windows çöktü, sağdan soldan Xp cdsi aradım fakat bulamadım. Bu arada internetsiz kalmamak için Linux kurdum. Bir haftaya yakındır Linux kullanıyorum hala Xp cdsi bulamadım. Photoshop, Linux altında çalışmadığından daha herhangi birşey yapamadım. Yarışmadan önce Xp cdsi bulup bilgisayarı eski haline getirirsem birşeyler yapmaya çalışırım. :273:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : YuNuS108
bu arada kont nerlerde bekliyorum resmini :213:
hafta sonuna kadar beklersen, sana yardımcı olurum
süper çalışmış yeniden yaratmışsınAlıntı:
ellerine sağlık abi
eldeki tüm fırçaları rasgele denedim yapmaktan bozmaktan çekinmeden karmakarışık şeyler üretilebilir diye maksat muhabbet bozmadan yapılmazı anlatabilmek adına yarışma bitiyor yarışmacı yok haydin gari alın fırçaları :51:
edit by RoHaN
yarışma gittikçe çekişmeli ve daha anlamlı olmaya başladı.
harika düşünmüş çok iyi çalışmışsın tebrikler kont :1:
kont tbrkler güzel çalışma bazı görevlilere ii ders olşur umarım gerçekten tbrkler bide en azından seninkini gördüm bakalım artık ... :150:
çok süper...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kont
edit by RoHaN
Kont dostum harika bir çalışma olmuş.Bunu Afiş Yapıp Siirtin tüm bilboardlarına asmak gerekir.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kont
edit by RoHaN
Güzel olmuş emeğine sağlık..yarışmada başarılar... :68:
hepsi çok güsel ama rohan abininki daha bi güzel olmuşş
üretebilme ve hayal gücündekini dökebilme kabiliyetine hayranım abi. yarın son gün. bakalım, güvendiğimiz dağlara kar yağacak mı?
Benim evdeki pc de photoshop olmadığı için çalışmamı internet cafede yaptım. Sitedeki 50 Mbytlık Cs3 çok işime yaradı. Evde photoshop olsa daha fazla calismayla katılırdım ama işte şu Xp nin gözü kör olsun. :99:
Bir Yarısmadan ziyade ınsanın ıcınde bırekenler anlatılmıs eskıyı her zaman yadetmek...Alıntı:
Eleman abi cok anLamLI ama Insanoglunun gucu makınaya yenılmişş nerdeyse...
Guzel calısma..
Hayallerimizin yitirilmemesi ümidiyle...
yarışmamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.
Sayıları gittikçe azalan cas evlerin korunması ve çoğaltılması dileğiyle...
tebrikler egüzel iyi bir çalışma olmuş :1:
kont herzaman söylediğim gibi harikasın kabiliyet ve hayal gücüne hayranım daha büyük çalışmalara imza atacağına inanıyorum başarılar kardeşim.
Güzel düşüncelerin ve temennilerin için çok teşekkür ederim. :102:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
kont herzaman söylediğim gibi harikasın kabiliyet ve hayal gücüne hayranım daha büyük çalışmalara imza atacağına inanıyorum başarılar kardeşim.
Keyifli bir yarışmanın daha sonuna geldik. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.
"YAŞADIĞIMIZIN KENTİN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKALIM"
maziyi gözden geçirmek keyif verdi.
Eeeeeeeee kim kazanmıştı bu yarışmayı. :D
evet sen kazanmıştın :)
yeni öğreniyorum bunu [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güzel işler çıkıyordu devam etsek ya üstat hazır ve tıkılı kaldım
hem müsait bir gün ayarla hazır ben evdeyim şu corel draw ı kuralım misafirim olursun
ben tebrikleri senin yerine kabul etmiştim kont:))
bayramda görüşelim o zaman abi. Ben müsaitim o vakit.
sağol eLeM@N abi eksik olma. beni tebrik eden olmadı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ha bide arzu pastanesi vardı o ne oldu [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]