herkesin cuması mübarek olsun hayırlı cumalar
Printable View
herkesin cuması mübarek olsun hayırlı cumalar
tüm islam aleminin cumasını kutluyorum.
Allah namazlarını ve dularını kabul buyursun.
cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar.
dularınız kabul olsun..
Allah razı olsun derbeder bütün müslüman aleminin cuması mübarek olsun.
Savaş veriyorum nefsimle yalanların kölesi olan kararan kalbimin tek ışığı sen yolundan ayırma biz günahkar kullarını
cumanız mubarek olsun
hayırlı cumalar.... :154:
Hayırlı cumalar Allah günahlarımızı affetsin
Herkes için hayırlı bir gün olur inşallah
Cumanız mübarek Olsun
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Başta ülkemizin ve tüm İslam Alemi'nin bu mübarek gününü en derin kalbi muhabbetlerimle tebrik ediyorum. Ayrıca bu güzel paylaşımları açan herkese teşekkürlerimi arz etmek istiyorum. Saygılarımla...
tüm müslümman alleminin mübarek cuma günü hayırlı olsun dua larda birbirimizi unutmamak dıleğiylen.
Esselemun Aleykum Ehli müslimin kardeşlerim, değerli abilerim.
Ve siirtli heşehrilerim.
Geldi yine haftanın en güzel mübarek günü.
Namazımızı kılalım sevili din kardeşlerim.
Bol bol sevdiklerimize dua edelim.
Allah (c.c.) Kılacağınız namazı, edeceğiniz Duayı kabul buyursun.
ÖSS'ye, KPSS'ye girecek olan bütün kardeşlerimize, öğrencilerimize de dua etmeyi ihmal etmeyelim.
hayırlı cumalar..
tüm islam alemini cuma günün kutlar
zülüm altında bulunan ve mücahit kardeşlerimize dua etme unutmayalım
Ummeti muhammedin Cuması hayırlı olsun.
Dularınız Kabul olsun...
tüm islam alemi için bu güzel gün hayırlara wesile olsun....böyle güzel bi konuyu hatırlayanlardan da Allah razı olsun...
Selemun aleykum ey ehli müslümin din kardeşlerim.
Bilindiği üzere Bugün Cuma Gününü İhya edecez.
camiler her zamankinden çok dolacak.
Bugün eller yine sema doğru kalık olacak.
Duslarınız eksik olmasın ey Din kardeşlerim.
Bizi yarada şükürler olsun...
Siirtli ve bütün esnaflarımıza Bol kazançlı, bereketli, ve hayırlı satışlar diliyorum.
Allah (c.c.) işlerini rast getirsin.
yardıma muhtaç Ailerimize Allah yardım etsin.
Hayırlı Cumalar Arkadaşlar...
tüm islam alemein mübarek cuma günü kutlarım....
cumamız mübarek olsun,tüm islam alemi için hayırlara wesile olsun...
"Allah'ın Kahhâr ismi de vardır, Cebbâr ismi de.
O her durumda iradesini yürütür, kahredilmeyi hak edeni cezalandırmada üstüne yoktur.
Fakat -tabir caizse- kartvizitinin başına Kahhar ve Cebbar yazmamıştır.
Ya ne yazmıştır? Rahmân ve Rahîm.
Allah'ın ahlakıyla ahlaklanmak, o ünlü Buhari hadisinde geçtiği gibi;
"Allah'ın güzel esmasını ihsa etmek" demektir.
Yani ilahi esmanın insan üzerindeki yansımalarının görünmesidir.
Eğer insan Allah'ı tanısa ve anlasaydı, kendi kartvizitinin başına da Rahman ve
Rahim olandan yansıyan bir şefkat ve merhamet yansırdı.
Eğer bu şefkat ve merhamet yansımamışsa, bu nasıl Müslümanlıktır, bu kime
Müslümanlıktır?
Müslüman olmak, Allah'a kayıtsız şartsız teslim olmaktır.
Kayıtsız şartsız teslim olduğunuzu iddia ettiğiniz Allah zatını sonsuz şefkat ve
merhametin kaynağı olarak tanıtacak, fakat O'na kayıtsız şartsız teslim olduğunu
söyleyen bir Müslüman'a O'nun sonsuz şefkat ve merhametinden bir pay
yansımayacak...
Şefkat ve merhameti din kardeşlerinden dahi esirgeyecek. Bu hastalıklı bir tavırdır. "
muhabbetle
emegine saglık derbeder..
hayrlı cumalar...
herkeze hayırlı cumalar
tüm islam alemine hayırlı cumalar...
mübarek cumanızı kutlar tüm islam alemine yeniden dirilişini temenni ederim
dualarımız tüm islam alemine ve mücahi kardeşlerimize
[BLINK]tüm müslümanlar hayırlı cumalar[/BLINK]
hayırlı cumalar...dualarınızı eksik etmeyin...
HayırLı cumaLar
Esselamun aleyküm verahmetullah veberekatühü sevgili can dostlarım gönül dostlarım mübarek Cumanızı Kutlarım en güzel cumalardan birine daha geldik sükürler olsun
Efendimizin himmetiyle nice cumalara ermeniz dilegiyle,.Rabbim bu cuma bütün insanların hayırlı dualarını kabul buyursun inşallah..hepinizi çok ama çook seviyorum Allah hepinizden razı olsun..
Rabbim cuma günümüzü mübarek kılsın inşallah...
herkese hayırlı cumalar....cümlemizin ne gibi hayırlı duası varsa rabbim kabul buyurur inşallah Allah.a emanet olun.
RABBİMİZ.!Güçsüzlüğümüzü ve senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi sana şikayet ediyoruz.Üzüntümüzü ve tasamızı da yanlız sana arz ediyoruz.Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki sana duyduğumuz ihtiyaç,senin zenginliğine denk..Sana olan ihtiyacımız senin büyüklüğün kadar..Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve KURANI AZİMÜŞŞANI gönlümüzün nuru ,sıkıntımızın
sıkıntımızın ilacı yap.Yorgun kalplerimiz için duadan daha dinlendirici bir kaynak yoktur.TEVBEMİZ BOL..AFFIMIZ BOL OLMASI DUASI İLE...
........Hayırlı Cumalar........
Ellerim semada huzurundayım
Diz çöküp önünde yalvarmaktayım
Ey benim sultanım güzel ALLAH'ım
Lütfetyle kuluna bağışla beni
Bir garip haldeyim gönlüm derbeder
Gözlerim kör olsun bir görsem yeter
Sen kabul etmezsen kim kabul eder
Ey benim Sultanım güzel ALLAH'ım
Şu yalan dünyada yüzüm gülmedi
Geceler bitmedi bahar gelmedi
Artık dayanacak gücüm kalmadı
Bir garip haldeyim gönlüm derbeder
Gözlerim kör olsun bir görsem yeter
Sen kabul etmezsen kim kabul eder
Yolda karşılaştığımızda ezan okunuyordu.
-Gel seni camiye götüreyim, dedim. Bugün Cuma biliyorsun.
-Sen de benim camiye gitmediğimi biliyorsun, dedi
-Biliyorum ama, sebebini gerçekten merak ediyorum.
-Ne bileyim olmuyor işte, dedi.Hem pantolonumun ütüsü bozulup, dizleri çıkar diye endişe ediyorum.
Gayri ihtiyari gülmeye başladım.
-Herhalde şaka yapıyorsun, dedim. Bunun için cami terk edilir mi?
-Ciddi söylüyorum, dedi. Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsin.
Gerçekten öyleydi. Giydiği birbirinden güzel elbiseleri mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı.
-Peki, dedim.Hayatında hiç camiye gitmedin mi?
-Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim, dedi. Hem o yaşlarda dizlerim aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum. Fakat artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum.
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmişti. Daha sonra el sıkışıp ayrıldık.
Onunla konuşmamızdan 2 ay sonra, kendisinin camide olduğunu söylediler. Hemen gittim. Bahçedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve üzerinde yine yeşiller vardı.
Yavaşça yanına yaklaştım ve kısık bir sesle:
-Hani, dedim. Camiye gelmeyecektin?
Hiç sesini çıkarmadı. Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu.
Cüneyd Suavi, Hayatın İçinden
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
Hayırlı Cumalar..
hayırlı cumalar..
Çok güzel anlatmışsın. Çok etkilendim valla.. :108:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : candy5
Yolda karşılaştığımızda ezan okunuyordu.
-Gel seni camiye götüreyim, dedim. Bugün Cuma biliyorsun.
-Sen de benim camiye gitmediğimi biliyorsun, dedi
-Biliyorum ama, sebebini gerçekten merak ediyorum.
-Ne bileyim olmuyor işte, dedi.Hem pantolonumun ütüsü bozulup, dizleri çıkar diye endişe ediyorum.
Gayri ihtiyari gülmeye başladım.
-Herhalde şaka yapıyorsun, dedim. Bunun için cami terk edilir mi?
-Ciddi söylüyorum, dedi. Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsin.
Gerçekten öyleydi. Giydiği birbirinden güzel elbiseleri mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı.
-Peki, dedim.Hayatında hiç camiye gitmedin mi?
-Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim, dedi. Hem o yaşlarda dizlerim aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum. Fakat artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum.
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmişti. Daha sonra el sıkışıp ayrıldık.
Onunla konuşmamızdan 2 ay sonra, kendisinin camide olduğunu söylediler. Hemen gittim. Bahçedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve üzerinde yine yeşiller vardı.
Yavaşça yanına yaklaştım ve kısık bir sesle:
-Hani, dedim. Camiye gelmeyecektin?
Hiç sesini çıkarmadı. Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu.
Cüneyd Suavi, Hayatın İçinden
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
Cumanız mübarek olsun
paylaşım çok güzel olmuş ellerine sağlık derbeder abi.
seninde cuman mübarek olsun
Bugün Mübarek Cuma günü.
Herkesin Cuma Gününü kutlar, dün 3. gününü idrak ettiğimiz Ramazan Bayramınızı bu vesileyle tekrar tebrik ederim.
Cumanız mübarek olsun...
Bir hadis-i şerifte:
''Cuma günlerinde bir an vardır ki, müminin o anda ettiği dua redolmaz'' buyuruldu.
Bazıları, bu an, ikindi ile akşam ezanları arasındadır, dedi.
Cuma günü, ruhlar toplanır ve birbirleri ile tanışırlar. Kabirler ziyaret edilir.Bugün kabir azapları durdurulur. Bazı âlimlere göre, müminin azabı artık başlamaz.Kâfirin Cuma ve Ramazanda yapılmamak üzere, kıyamete kadar sürer. Bugün ve gecesinde ölen müminler kabir azabı hiç görmez. Cehennem, Cuma günü çok sıcak olmaz.Âdem aleyhisselam Cuma günü yaratıldı. Cuma günü, Cennetten çıkarıldı.Cennettekiler, Allahü teâlâyı Cuma günleri göreceklerdir. HZ.PEYGAMBERiMiZ (S.A.V)
''Allah bır kulu için hayırlısını diledimi ona sıkıntı verirmiş'' (hadıs-i şerif)
hayırlı cumalar...
hayırlı cumalar....