.................................................. .............................
Printable View
.................................................. .............................
saat...22:30 civarlarıydı kuzenle oturmuş hiçbir zaman sevemeyeceğim dizi kurtlar vadisini izliyoduk...anlamamama rağmen acayip dalmışım diziye...kuzenle aramızda duran telefonun çaldığını duymamışım...hopp absi telefonun çalıyo deyince kendime gelmiş kim olduğuna bakamadan açmıştım...
evet günlük tam bir filmlik akşam geçirdim...ve şuan çok tuhafım....
SewgiLi günLük bUgun senden nefret ettıgımı anLadım :D:D:D
Bir şeyler yazmak istiyorum ama ne yazacağımı da bilmiyorum açıkçası..Aslında yazacaklarım da belli ama yazamam ki işte..OLMAZ
Seni Seviyorum..gerçekten kim olduğun mühim değil...
Yapmak zorunda olduğumu düşündüğüm bişeyi yaparken çok yapmak istediğim birşeyi kaçırdım,kaybettim yine kaybettim!
...korkak olmadığımı söylemişti,hala öyle düşünüyor ama bu gün farketti korktuğumu birşeylerden.
Aslında bende yeni yeni ifade edebiliyorum bunu kendime,alıştırıldığım yalnızlıktan olur da koparsam ve yalnız olmamaya alıştığım anda yine,yeniden yalnız kalırsam diye korkuyorum ve eve kapatıyorum kendimi...
yalnızlığa boğuyorum alıştırıldığım dozda ve kaybediyorum yine!(Ha bu arada sende yalnızsın tamam ama dozu farklı işte.Bende altın vuruşlarını yapıyor sık sık,ama yalnızlık işte bu öldürmüyor,ölür gibi süründürüyor!
Yine abartıyorum,sence öyle ama benim hissettiğim bu,abartılı bir şekilde hissediyorum yani.)
Eskiden elimde olmayan nedenlerden kaybederdim birşeyleri artık kendi kendime kaybettiriyorum,farkettim.
Bir de ben çekilmez olduğumda sağlıklı düşünemeden davranıyormuşum,biliyorum,çok doğal bu.Yani ben sadece damarıma basıldığında çekilmez oluyorum değil mi?Basmayın ozaman,madem düşüncesiz davranışlarım batıyorsa,zaten toplasan kaç insan tamamen düşünceli davranıyor ki??
artık neden bilmiyorum,yani hangi birine..hangi darbenin su toplamış yeri yırtılıyor
da gözlerimden boşalıyor,bilmiyorum..neyse,kaybettim kendimi,bana müsade..daha 5 dosya yazıcam...
ne karmaşam bitiyor zaten ne de yapacaklarım,çok yoruldummmm :236:
Sevgili günlük bu gün bir konu açtım kimse cevap yazmadı burdakilerin nesi var :D:D
:95:
Merhaba qünLük bu qun 365 qün 52 berbat haftanın bir qünü daha.. her qunu sana kusarsam dayamaazsın qünLuk..
Lakın. her cefanın bir séfası vardır. insanLar cok nankor insanlar cok sahte yapmacık tavırlar ardından onca sahne ..
gözünü kan bürüyenlerin.hayatımı mahvetmek icin elinden geleni yapıyor.böyle tipleri yok etmekten zevk alırım..
CESARETI SAKLADIM ve CEBIME TIKTIM. BITIKTIM, HALDEN ANLAMAZLAR ORDUSUYLA AYNI YERE TIKIMTIM AH.!SANCILARIMA KARSI SEN YIKIKTIN
BENI ANLAMAN COK ZOR GUNLUK... ZOR OLMAK ZORUNDAYIM....
sewgılı gunluk bır arkdası daha tanıdım :)))
.,.,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ....................................
günlük şuan kıvranıyorum...titriyorum...üşüyorum fakat sırılsıklam terledim..beyn,mden alevler fışkırıyo yazamıyorum..:(.
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
SewgiLi günLük bugun çok şirin bi hamam böcügüm daha öLdü sana olan nefretim bi kat daha arttı uyuz günLÜk :)
Korkularımla yüzleştim içimde...yendim...söylenecek güzel sözlerim var henüz beklemede...
acıya okadar çok alışmışım ki,kendime mutlu olabilme ihtimali bile bırakmamışım
gelmenin imkansız olduğuna inansam bile ben hep seni beklemişim (ki şimdi yanımda değilsin)
"geleceğinin nasıl olmasını istiyorsan,sen 'O' sun,hayallerin gerçek olmayacak olsa bile"
dedi bana biri
evet bunu öğrendim yeni..
içimde ne istediğini bilen ve umut dolu biri vardı bir de ona kör biri..
...savaştaymışım,acılar çelme takmış düşmüşüm,düşerken de gözlerime perde çekmiş yaşadıklarım,
öldüm sanmışım aslında hala canlıymışım, şimdi evet ŞİMDİ ayağa kalktım...
bu çelişkiyi bir dost bana farkettirdi...
kör olan artık görüyor gerçek beni,buldum kendimi.. :1:
kendini bulmana en çok sevindim. hadi hayırlısı
çıkmazlara sürüklenen yüreğimle ellerimi açtım rabbime yardım et bana rabbim..taşıyamıyorum bu yükü.....
kendini bizlemezce yürüken bugün...arkamdan sessizce beni takip eden bir teyze...
--zaman ne çabuk geçiyor dedğilmi yasemin....dedi
şaırdım kimki bu diye arkamı dödüğümde...gölzerini kocaman gösteren gözlüğüyle elinde bastonuyla fadime teyze arkamdaydı işte.....
--fadime teyzem..nur teyzem..nasılsın...diyerek ellerini öptüm....
--yavrum benim iyiyim rabbime şükür sen nasılsın...
--iyiyim teyzem hamd olsun..
--yalan sana yakışmıyo yavrum hiç iyi görünmüyosun sen dedi....
bilirdi herzamnki gibi bir sıkıntım olduğunu bilirdi nur teyzem..yine bildi.....
ama düzelcek yavrun teyzem..
yanıyorum günlük yüreğim alev alev........canım ölesiye yanıyo...
Yasemin_Tutku cok kuLLanIO seni canini acitmiodur umarım :):):)
çok kullnıyomuşum seni günlük.....söylermisin benden ne kadar memnun olduğunu metalicaya...:)
dün pek nete girmedim günlük...halamlardaydım.....onlarda biraz olsun unutuyorum kendimi...çünkü teyzesinin balı var....biliyomusun beni annesine benzettiği için çok seviyo.....
halamda bir kurşun sevdasıdır çıktıki görme....neymiş bana kurşun döktürüp ne zman evleneceğimi görcekmiş..benim neler yaşadığımı biliyomuki günlük...
sewgılı gunluk asıgım asık ne yapcagımı bılmıyom asık oldum kısı onu sewddıgımı bılmıyor yar bana bır careee
s.a günlük aslında çok doluyum boşalacak bir yer arıyorum
çok yorgun yüreğim günlük insanlrdan öyle bıktımki karşımdaki insana
gereğinden fazla değer veriyorum onları kırmamaya öyle çabalıyorumki
buyuzden kırılan ben oluyorum üzülen ben alıp başımı bu diyarlardan gitmek istiyorum herşeyden uzağa yalnılığımı alıp gitsem günlük tüm derlerimi sırlarımı burda bıraksam aslında uyumak istiyorum hiç uyanmamak üzere.
hep karam karamsar olmaz demi günlük kardeş.
seninde başını dertlerimle ağrıtmıyim. yarın ola hayrola. görüşürüz kardeşim..
sewgılı gunluk bu gece sondefa sewdıgımı dusunucem ama walla bende bıktıım ne yapacagımı bılmıyoırum
günlügüm
bugün herşey zıt gitti...herkes beni üzmeye çalıştı...
kaçtade dostum warsa hemen hemen tümünün yanına gittim...
bişeyler paylaşırız diye...
ama onların kullandıgı kelimeler şunlardı
- yok işim var...
digeri dedi yok gitmemem gerek
bir sonraki dedi ewden çagırıyor
biride dedi ahmet gelme gittik.
neyse
baktım ki kimse önem vermiyor bana...
bende ayrı ayrı tümünün yanından ayrıldım...
oysaki ben onları çok seviyordum.. ama artık içimde okadar sevgide yok onlara karşı...
şimdi kendime tek sadece tek bitane dost aramaya çalışacam...
bu zor olacak biliyorum ama sabredecem... we sonunda iyi bi arkadaş-sırdaş bulacam buna inanıyorum...
neyse günlüğüm...
ben oldugum gibiyim her zamanki gibi...
hiç bi zaman degişmem... kimseyede öfkem we sinirim yok...
ama kaybedeb ben olmayacam... buna eminim onlar benim gibisini zor bulur.
daha çok diyecek çok konu we sözlerim var ama yeter bu kadar aşırısı
başkaların kalbini kırmaya neden olabilir...
şimdilik hoş çakal can...
<font face="comic sans ms"><font size="16"><font color="limegreen">selam günlüküm..bugün büyük gün...nemi oldu....aldığım kararları uygulamaya başlıyorum....birlikte gün sayıcaz tamammı...sende eşlik edersin değilmi bana günlük........duaya fazlasıyla ihtiyacım var....ne günü sayıcaz onu anlatayaım hemen sana...ş
gözlerim yanıyo be günlük...acba ne zaman uyumaya başlayabilirim...akşam çok yakışıklı bir küçük delikanlıyla koyu bir sohbet ettim....o yaşta o akıl gerçekten çok fazla....ben aşık olmam tutku abla ya..delimiyim ben..hediye ister ben hesap vermem kimseye...dedi........ama kız güzelse napcan...banane güzelliğinden insan olsun yeter demezmi..aldım kucağıma heryerini ısırdım veletin....
<font size="16"><font face="comic sans ms"><font color="limegreen">halamlardada cümbüş vardı.....her zamanki nasihatlar yerini kahkalara bıraktı akşam....recep abimle güreş yaptık .....canım çıkıyo sandım ha......kıpkırmızı oldu kollarım...sonra tavla turnuvası....yine yenildim tabi.....nasıl sence günlük..bu iş sandığımızdan kolay gibi..unutuyorum yavaş
selam günlüküm...nasılsın.......ya bakıyorumda hiç senin halini hatrını sormamışım...anca anlatmışım sana.....ama bişey diyimmi....çok iyisin...beni koşulsuz şartsız sessizce dinleyen tek kişisin..ne kişisi yahu nesnesin sen...:)
efendim ne dedin....haa bugün neşeliyim..evet kararlarımı uygulamaya çalışıyorum işte....akşam abimle konuştum günlük....onu çok özledim ben....sekizbuçuk ayı kaldı....rabbim yardımcıları olsun.....
akşam kuznelerle bir muhabbet görme....komşu kızı kıskanıyomuş bizi..o nasıl bir ilikşdir öyle diyo.ama cidden şöyle bakıyorumda bizim gibi birbirine bağlı kuzenler görmedim hiç...recodan inciler..ekodan aşk hikayeler....şefodan okul maceraları....ufaklığımız burak....ilaç sorumlumuz hasan evlilik danışmanı şenol abi aşcımız zeyno ve maskot yasmin...vay be ne kadar kalabalığız.....ki bunlar eksik hali....meri abim ertu ved hasoda yok yani seviyorum kuznelerimi....
akşam masa tenis oynamaya gitcekmişiz...ben bilmesemde oynuyorum bişeyler...:)askerimizin parası bitmiş günlük..ne kadar çok para yiyo ya...daha iki hafta önce 100 ytl gönderdik....şimdi bitti diyo.....hep o sigara yüzünden..ahha ahhh...
biliyomusun günlük bana gebze yolları göründü perşebe günü yolcuyum...sanki çok uzağa gidiyorum höh bana..:D olsun arkamdan ağlarsın demi günlük.....düşün beş gün yokum buralarda..:)
sabah markete gittiğimde furkanı gördüm...yasmin abla banada gakız alıymısın..alıyım ablam gel bakalım dedim......yolda öldürdü beni gülmekten.....sorduğu soruya bak günlük..yasemin abla ben yilayın elini tutum onla evlenmek zoyundamıyım.....bak sen bilmişe sen önce konuşmayı ören ablası dedim...tamam öğyencem...:)
neyse bu kadar yeter..ordan burdan anlatıp durdum......bak bu gülen yüzümün tadını çıkar günlük..zire beni güler yüzle yakalamak zordur bilesin.....
ha bak bugün ikinci gün oldu...
UNUTULAN=2.GÜN...
men geldim pek pek sevgili günlüğüm...ölüyorum yorgunluktan...ama telaş yapma tatlı telaş bu...aslında çok sinirliydim...kadıköye gidecektim bugün modada tur atacaktım...ama halamların piyasa girmesiyle gidemedim.....burnundan soluyan kızgın boğa gibiydim..eğlenmek istiyodum çünkü...en içten gülmek...ama..olmadı..o yüzden kızdım anneme o yüzden kızdım babama..
neyse kuzenlerle toparladık...durumu
şimdi anlatacaklarımı iyi dinle......eğlenceli dakikalarımı anlatacağım.....küçük mısır tanelerini..sıraya girmiş mısır almak için beklerken...pardon bayan dei yeşil gözlü çocuk...size mısırı ben almak istiyorum dedi...ama ben tek kişi değilimki dedim...olsun o güzel gözlerinize hayran kaldım ve içimden geldi..dedi...siz bilirsiniz.....sekiz bardak mısır lütfen şurda bekliyor olacağım sizi dedim kuzenşlerimi gösterek....yeşil gözlü çocuğun tabanları yağlayıp bir koşuşları vardı öldüm gülmekten...ya halamın hala bu mısırın adeti tek tek yiceksin sözümü dinleyip mısırları tek tek yiyişi hala gözümün önünde...o kaşığı boşunamı koymuşlar ayy insan hiçmi bişey bilmez ya.
ya ufak çocukların su içinde koşmaları.....öyle tatlılardıki.....kaan diye bi bıcırıkla tanıştık..suyun düştüğü zaman yanına gidiyo su birden bi fışkırıyodu ve korkup ağlıyodu koşup bana sarılıyodu...üstümü başımı ıslattı hep..olsun onun o neşesi yeter insana....annesi kusura bakma dedi...önemli değil bizödeştik kaanla suya attım ben onu..:D
güzeldi günüm...sence nasıl günlük beceriyorum değilmi...neyi dye sorma sakın...hadi ben yemek yiyeyim..ölücem yoksa şimdi..:))
UNUTULAN=3.GÜN
sewgılı gunluk asıgım asıkk sewıyorum yaaaa ne yapayımm bırakamıyommmm
Eyy günlük hayatı çok yalnız bırakıom :) kızmasın sonra
geldim geldim korkma..benim...yasmin.....saçlarımın uzun halini ilk kez gördün tabi:Dsende hakılısın..
bugün babam evde günlüküm...sabah sabah cümbüş vardı...teysesinin balı geldi.bahçede oturduk halamlar falan çay içtik....halamla babam yine güreşe tutuldular öldüm gülmekten...güreş dediğime bakma günlük...burunlarını sıkıyolar kıpkırmızı oldu ikisininde burnu ya onlarında güreş anlayışı bu olsa gerek..hehe...akşamda en büyük kuzen geldi..şaşırdım süpriz yapış büyük hanım..:D evet şimdide babamın koşa koşa tuvelete gitmesi haha alem babam ya....
neyse bugün güzel bi gün.....gieyimde halamları kandırıp benim parkıma giedlim..:)
ha unutmadan
UNUTULAN=4.GÜNj
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
günlügüm
bugün herşey zıt gitti...herkes beni üzmeye çalıştı...
kaçtade dostum warsa hemen hemen tümünün yanına gittim...
bişeyler paylaşırız diye...
ama onların kullandıgı kelimeler şunlardı
- yok işim var...
digeri dedi yok gitmemem gerek
bir sonraki dedi ewden çagırıyor
biride dedi ahmet gelme gittik.
neyse
baktım ki kimse önem vermiyor bana...
bende ayrı ayrı tümünün yanından ayrıldım...
oysaki ben onları çok seviyordum.. ama artık içimde okadar sevgide yok onlara karşı...
şimdi kendime tek sadece tek bitane dost aramaya çalışacam...
bu zor olacak biliyorum ama sabredecem... we sonunda iyi bi arkadaş-sırdaş bulacam buna inanıyorum...
neyse günlüğüm...
ben oldugum gibiyim her zamanki gibi...
hiç bi zaman degişmem... kimseyede öfkem we sinirim yok...
ama kaybedeb ben olmayacam... buna eminim onlar benim gibisini zor bulur.
daha çok diyecek çok konu we sözlerim var ama yeter bu kadar aşırısı
başkaların kalbini kırmaya neden olabilir...
şimdilik hoş çakal can...
yazın çok duygusandı kuzen gözlerim doldu we tüylerim diken diken oldu :'(
iki mutlu çiftin kulağıma bağırarak haykırdığı aşk.....o zaman inanmıştım onun varlığına......çocuk sanarlardı beni o zaman...ama değildim.....bilmemem gereken şeyleri bile biliyodum......belki ip atlamalıydım belki seksek oynamalıydım...ama hayır.....ben dinlemeyi severdim.....gözyaşı silmeyi severdim...çöpleri karıştırıp karnını doyuran tozdan simsiyah olmuş yüzleri seyretmeyi.....içim parçalanırdı..neden ben doyuyorumda onlar aç diye düşünürdüm.....ama içinden çıkamazdım bir türlü.....nede olsa sekiz yaşındaydım......
hatırlarmısın günlük...zakkum ağacının altına gelip kendi kendine konuşan genç ablayı..üstü başı yırtık olurdu pis olurdu hatta kokardı çöp kokardı üstü.....bazen kahkahayla gülerken bazende hıçkıra hıçkıra ağlardı...adı vardı onun deliydi....bi gün babamın gidişinin ardından kendimi yine sahile atmıştım ağlamak için....gülerek gel demişti bana...gittim....elinde kimbilir hangi çöplükten bulduğu çürük dometesi bana uzatarak ye al dedi.....ağlamassın ozaman dedi......sonra gülerek gitmişti.....demkekki ağlamasının sebebiymiş aç olması...demekki aç olmasıymış ağlamasının sebebi...
merak ettin sende konuyu nereye bağlayacağımı....ama bağlamayacağım..bunun sonu gelmez çünkü...çünkü bilirim yaz yaz bitmez benim sahilim...
-biz evlendik yasemin..
-sinan abiylemi
-evet çocuğumuz var kız...
-çok sevindim deniz ablam mutluluğunuz bozulmasın...
-biliyomusun gözleri ip iri senini gibi..inş senn gibi biri olur......buda aşkın tanımı olsun günlük......
bugün bunları hatırladım.....özledim ya yosun kokusunu......iple çekiyorum ya temmuz ayını.....ondan olsa gerek......
ha günlük haber uçur kuşlarla temmuzda orda olacağım ben ona söylede oda orda olsun.
ha unutmadan
UNUTULAN=5.GÜN.
herşeyin bi zamanı vardır mutlaka ...derdi dedem....nedendir bilinmez ama gözlerimin içine bakarak hep bunu söylerdi bana.....ha bide hep şunu söylerdi her yalanın karşısında sus alllah görüyo derdi....bu zamana kadardahep sustum günlük....ve RABBİM biliyo günlük...
neyse ben başka konuya döneyim....günlük dört gün yokum gbeze yolları göründü bana demiştim...işte tam dört gün boyunca gebzede olucam nete girmem imkansız....aslında değilde imkansız....aslında foruma girebilirim ama msn ye giremem....çünkü konuştuklarımız kaydediyo ve silmem içinde şifresini bilmeme gerek...orda bigün msn ye girdiğimde olanları biliyosun...baran abimle buluşcaktık ya bende unuttum kaydettiğini pc nin....neyse biz güzelce buluşma yerini ayarladık..bide ben baran abimi çok sevdiğimden oda beni sevdiğinden canımlı cicimli konuşuyodu...gelde anlat abim o benim diye.......tam bir ay konuşmadı benle...akıllandım bir dahamı elimi sürmem onun pc sine.:))
bu dört gün nasıl geçer bilmiyorum ama iyi gelecek bana biliyorum....biliyomusun günlğk şuan ellerim ağrıyo...iyemi...akşam kuzenlerle el kızartmaca oynadık.....çaydanlık dahi kaldırmaya gücü yetmeyen ben...koskoca şefikle ve recep abimle el kızartmacaoynadım...recep abim bir ara elleri bırakıp kollara saldırdı cimcikleyip urdu...çok acıttılar ya...benim vuruşum tabi sinek ısırığı gibi....canım kuzenlerim çok seviyorum onları ya....
neyse yine çok uzattım sanırsam.......ya bu arada başarıyorum değilmi.......bak... evet başarıyoum....
artık yok yazmıcam onun adını hiç bir yere.....nefret etsemde içimden edeceğim...
son cümlemi yazayımda gideyim
UNUTULAN=6.GÜN
geldim günlüküm..nasıl özlemişim evimi mahallemi..ya ben napıcam anlamadım bir türlü...ne oldu biliyomusun müthiş dört gün geçirdim..anlatmıcam büyüsü bozulmasın istiyorum....
günlük kör oldum ....göz pınarlarım kurumuş biliyomusun....sağlık olsun...bide gözlük verdi....bugün maceralı geçti günüm..sonra anlatırım söz....gittim görmekte zorlanıyorum çünkü
geçmiş olsun caneem hayırdır neyin war...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : yasemin_tutku
günlük kör oldum ....göz pınarlarım kurumuş biliyomusun....sağlık olsun...bide gözlük verdi....bugün maceralı geçti günüm..sonra anlatırım söz....gittim görmekte zorlanıyorum çünkü
bu aralar seni göremiyom nerelerdesin !
kısacası bugün çook yoruldum hep ters kişiler rast geldi bu kadar günlügüm:D[BLINK]
saol canem...iyiyim gözlerim bozulmuş..:)bişeyim yok...dün ilaç sürmüştü doktor ve 24 saat görme bozukluğu yaşacaksın demişti....göremiyodum şimdi maşallahı var gözlerimin..bide gözlük taktımmı süper olacak:)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
geçmiş olsun caneem hayırdır neyin war...
bu aralar seni göremiyom nerelerdesin !
buralarda yoktum....istanbul dışındaydım dört gündür....pazar akşamı geldim...
günlüküm.....birzdan gözlüğümle bütünleşmeye gideceğim..optikçi çocuk numarayı almıştıya evin.....az önce aradı.....gözlüğünüz geldi bayan pardon isminiz neydi dedi....yasemin dedim bende....bekliyorum yasemn hanım dedi...ne bekliyosa töbe ya..:)
sözümü tutayım günlük...dün güzel bi gündü anlatayaım..sana....sabah erken saatte kalkıp büyük kuzen küçük kuzen ve be üçümüz hastahane yoluna koyulduk...gır gır şamata gittik....önce muayene için küçük kuzen girdi....sonra doktor ilaç damlatmış göremiyomuş...ben ona kahkahayla gülerken..beş dakika sonra girdiğim muayeneden bende kör olarak çıktım..:)
eve gelirken...kuzen önündeki basamağı görmeyip düşünce bende ona körmüsün görmedinmi dedim...bunu söylerkende duran arabaya çarpmazmıyım...gülmekten karnımız ağrıdı...sonra bir araba geçiyo....kuzen diyoki ne güzel araba sarı sarı diyo...bende kör ya o kırmızı diyorum....büyük kuzende bi susun be körler o beyaz araba..dedi..haha....optikte bile yıktık ortalığı......
doktorlar sizin gibi hastalara can feda dedi..optikteki delikanlıda siz hep gelin ya çok güldürdünüz beni dedi....:)
akşam halamda dalga geçti bizimle.....haha şimdi görmeye başladım acaba numaamı yapsam görmüyorum diye..:D
neyse az işim var sonra gidicem....:)
sabah sabah uyku sorunu yaşıyorum günlük..diceksinki normalmiydi ..evet normale döndü..bende normal insanlar gibi geç saatte yatıp geç saatte uyanabiliyorum..:)
dün gece dörtte yatmıştımki sabah sekzde kapı çaldı.recep abim yasmin burak evde yalnız durmuyo yanına çık hemen dedi..gözlerimi uyuştura uyuştura teyzesinin balının yanına çıktım...beni görünce gülücükleri atmaya başladı....ısırdım heryerini bende..
Günaydın Günlük.
ne yapıyorsun iyi misin...
bak yasemin Ablamın Gözleri iyi oluyor yavaş yavaş.
Ve herşeyi daha net iyi bir şekilde görüyor.. ben ise Gözlerimin olduğu halde neden görmüyorum. neden yaşayamıyorum...
off be günlük neden bu demli hayat hep bana kötü gelir.. bazen gidisem gelir bu şehirden ama olmuyor gidemiyorum.
dün msn üzeri konuşup sohbet ettiğim cana yakın bir dost.. herşey ne kadarda güzel başlamıştı oysa ki. son anda kalbimi kırdı işte son sözzleri ile. ben de dayanamadım engelledim. silmedim çünkü silemiyordum onu. kardeşimdi benim dert ortağımdı bazen. yarama merhem oluyordu.. günler gelkir yaramıda kanatıyordu. ama herşeye rağmen sevdim ve hala da seviyorum o pıtırcığı.
eee günlük benim hayatta yasemin ablanınki gibi bir şey işte.
gün gelir ağlarım kaderime. gün gelir gülerim hayata mutlu olurum.
ne yapacağımı nereye gideceğimi bile bilmiyorum.
başak vardı hatırlıyor musun günlük. okim? nasıl birşey inan hala bilmiyorum.
selin ise çözülmemiş bir insan hala o ben ona bundan böyle **SANSÜRLÜ-KELİME****SANSÜRLÜ-KELİME****SANSÜRLÜ-KELİME****SANSÜRLÜ-KELİME****SANSÜRLÜ-KELİME** diyorum.
ama işte benim o biricik pıtırcık kardelşim varya beni yanlış anladı ve bana ağır gelen bir kelime kullandı dün leyin. ben bu yüzden engelledim işte onu...
günlük bu esmeri sen gördün mü? yakışıyor mu acep ablama. :D
Üç günlük dünyada 2.günümü yaşamaktayım...
derbeder iyi hatırlattı esmer bana yakışmışmı fikrini söylemedin hiç.........hah aferin sıkıyosa yakışmamış de.:D
derbeder ben artık savaş açtım yaşama geçen zamana saniyelere...beni üzmeye yeminli insanlara....ve gözyaşlarımane olursa olsun güçlü görünmeye yeminliyim.....söz verdim herşeye.......iyi olacak hayat inanıyorum....sende inan
günlük bu kız hala bilmiyor ya benim ona inandığımı ve güvendiğimi.
Günlük kardeşim sende ona deki derbeder abimin sağı solu, gecesi gündüzü yok..
ne zaman yüzü güleceği bilinmez.
sen sölemeye devam günlük o dinlemesede. her gece karanlık odada bir başına kaldığını ve canı sıkıldığında tek dostu olan kaleme sarılıp yazlığa geceye yazdığı şiirler teselli verir derbeder abime de günlük de...
günlük derbeder beni yanlış anlamış ....ben bana inandığını biliyorum o dediya hani bana benim hayatımda yasemininkinde farksız diye...ben ona teselli bir dost öğüdü gibi söyledim....
bana inandığını biliyorum günlüküm.....teşekkür ederim. söyle ona tamammı...oda üzülmesin oda sıkmasın canını