masallah balina gibi olacak nerdeyse kocaman
Printable View
masallah balina gibi olacak nerdeyse kocaman
küçültecek bisürü program var en başta photoshop ugraşamadım ..Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
resize pictures vardı 2 sn de hallediyordum onda bi sorun var
Günlük semt pazarlarında hemen hergün en az 5 balıkçı tezgahlarının üzerinde kocaman botan balıklırını Siirtliye satmaktadır...
Görüntü güzelliği kadar tadı da bir başka olur... Teşekkür ederim...
Not: Resimler tarafımdan uygun boyuta getirilip Daha önce Siirt Botan Balığı konusuyla birleştirilmiştir.
aga ben bunları gormustum baya bi sasırmıstım... ilk kez botan balıgının o kadar bnuyuk oldugunu gordum diyebilirim...
Alıntı:
neset Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirtimizin BaLinaLarıda bunLar işte :)
Siirt Boatn Balığı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt Boatn Balığı
SİİRT BOTAN BALIĞI
Siirt Botan Balığı - 26.09.2009
Fotoğraf Sahibi: M.Emin SADIK
Her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.
Siirt Botan Balığı - 26.09.2009
Fotoğraf Sahibi: M.Emin SADIK
Her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.
siirt botan balığı
Baran bu balıkların kilosu kaç lira bilgin var mı ¿
Fiyat Olarak Bilgim Yok Abi, Ama Pahalı Olduğunu Duymuştum...
maşallah bu balık tavalıkmı mangallıkmı:)
Sen Nasıl Yemek İstersen Öyle Hazırla :)
ızgarada daha güzel gider...:)