beklıyoruzAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
az önce döndüm. Birazdan yeni konu açıp gelişmeleri anlatırız.
Printable View
beklıyoruzAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
az önce döndüm. Birazdan yeni konu açıp gelişmeleri anlatırız.
Uzun zamandır siirtliler board etkinliklerine katılamıyordum bugün gerçekten güzel geçti :)
hoşgeldiniz,umarım eğlenmişsinizdir canlar :-)
Hoşbulduk Özlem eğlenme dışında uzun zamandır piknik ve etkinliklere katılamamıştım hem arkadaşları görmüş oldum hemde eski günleri yad ettik güzel geçti gerçekten :)
walla guzel gectı macta da yenıldık o bıraz uzdu dosrusunu solemek gekırsee
hasta oldugum için gelemedim yeni yataktan kalkabildim...
umarım eglenmişsinizdir.
Tillo ya gelen arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Kötü yenildiler ama güzel bir maç oldu dostluk kazandı
Top oynayan arkadaşların da ayaklarına sağlık.
tillo spor oley tillo spor oley tillo spor oley oley beyazz yeşil beyazzz yeşill şampiyon tillo şampiyon tillo ay le le le le ay lel le hinne çok güzeldi eğlendik herkese tşk ettim güzel arkadaşlıklar kurduk hepinizi ayrı ayrı öpüyorum en büyük tillo spor .... nefesimsin mse ye ayrıcana çok tşk ediyorum tekrar görüşmek üzere .............
Önce kaleye gidip kahvaltımızı yaptık ardında etrafta gezerek fotolar çekip kısa sohbetler ettik aramızda. ve sonra yalın ayak yolda top oynaya oynaya tilloya doğru gittik. hatta yolda bir ara (cennine) bile oynadık. bayağı yorulmuştuk. ve tilloyu gezdik önce şifalı kuyu olmak üzere Cennet cehemme ve dünya tafsirinin bulunduğu camiiye gittik ardından gençlik merkezine gittik. langırt, bilardo, tenis oynadık kendi aramızda. ve Tillo girişinde bulunan kahveye gidip çaylarımı içip dinlendikten sonra Halısı, soyunma odası, lavabosu, hatta ve hatta Top'u olmayan Tillo halı sahasına gidip genç dostlarımızla Dostluk maçı yaptık ve 10-6 skorla yenilgiye uğradık. hak ettiler tebrik ederim bir bir kendilerini.
gelen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Rohan
zircon
CITY OF ANGELS
Kont
esmer
Dj_ pişune ve kardeşi ile arkadaşları
mehmet_123
Hakancuk
ette_ceza
efsane_1907
nefesimsin_mse ve tatlı yiğeni doğan
Xorte_kurda (kenan)
Puntas
uğur
hüseyin
Co Dalton (munzur) (maruf)
Ve ben (derbeder)
Bizlere rehberlik eden Melle bedredin ve hakancuk'a da teşekkür ederiz. sağolsunlar.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bunlarda benim Makineden enstanteneler
poz verdik verdik ama bir türlü çekemediler. Bende fotolarını çektim :D
Siz çekemediniz ama ben sizinkini çektim :)
devamı var >>>
fotolar dehşet olmuş emeğine sağlık kubbaneee
he walla fotalar cok guzel cıkmıs gelen herkeze tşkler guzel bır etkınlıkti
yılın fotoğrafımı yılın fotoğraf makinesimi yahu fotoğraf çekeyim diom bozuluyo ama başkalarını çekiyor :D
Fotoğraf makinesini gece moduna getirmiştiniz :D Ben auto yaptım çekmeye başladı :) Ben bakıp çözene kadar zaten etkinlik bitmişti.
Sorun değil, benim 6300'm emrinizdeydi zaten :)
Benim çok güzel bir gündü. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Maçı kaybettik ama bence bu o kadar da önemli değil. Dostluk her zamanki gibi galip geldi.
İşte cep telefonumla çektiğim Tillo Fotoğrafları ve Etkinliğimiz
Kaleden Tillo'ya yürüyerek inişimizden bir kare - Foto RoHaN demişim ama Fotoğrafı çeken City Of Angels olacaktı. Özür Dilerim.
Cok Güzel Bi gun Geçirmişsiniz Kıskandım Vallah :D
Kutlarım sizi !!
KİMSE BİZİ çağırmıyor :109:
Bir ara seni cepten aradım ve başıma gelmeyen kalmadı. Hatırlarsın telefonunu Rami'den almıştım başka biri çıkmıştı ve başıma gelmeyen kalmamıştı.
Site üzeri herkesi davet ettik. Bugün buna rağmen mecbur olmadığımız halde 1,5 saatten fazla telefon rehberimde kayıtlı olan herkesi arayıp davet ettim. Sitem etmekte haksızsın.
Gelecem deyip gelmeyenler ve sonradan gelenler de oldu. Herşeye rağmen çok güzel bir gündü. Başımız yine ağrımadı, çok güldük, çok eğlendik, bol bol fotoğraf çekip o Botan Vadisinden gelen tertemiz havayı çektik içimize.
Keşke herkes orada olsaydı ama bu benim elimde olan birşey değil. Kimseyi zorla oraya götüremezdim.
neyse abi canın sağ olsun bidahikine inş.. :)
En eğlenceliside langırtta seni dağıtmak oldu ustad :D
orda Bulunmayı cok isterdim. Lakın işLer gereği bulanamamanın üzüntüsünü yaşıyorum.. gerceten quzel bir etkinliqe benziyor.. süpersiniz arkadasLar.. basarıLar dılerım. mac dostluk macı.her iki tafıda kutlarım.
beni kaleye aldınız kaybettik. Ben ileri oynamayı daha çok seviyom :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
En eğlenceliside langırtta seni dağıtmak oldu ustad :D
tabi forvette ben vardım 19 golu 10 dakikada büyük br zevkle attım :D 2 kameramız vardı hiç biri maçı çekmediki yılın maçı olurdu galiba :D
le seylok dert ammo, başka bir sefere inşallah. İntikamım acı olacak :D
benım orda bı forafımı bıle cekmedınız kustumm :((
Valla ammo ben ve erol abi dağıttık sizi :D bi foto da ben sunayım :D
iyi eğlenmişsiniz ha...
EVT GELDİK BİR ETKİLİN SONUNA GERCEKTEN COK GÜZEL GECTİ BAŞTA ROHAN ABEYE VE ORDA BULUNAN TÜM ÜYELERE ARKDAŞLARA TŞK EDRİM PİSUNE HARİC :d CÜNKÜ O BİZİ ORDA VEREM ETTİ GÜLMEKTEN KARNIM AGRIDI DİYE BİLİRİM :d:d
FOTOLARDAN BELLİ OLUYO NE KADAR GÜZEL BİR GÜN GECİRDİGİMİZİ BEN ORDA COK KİŞİNİN GELMESİNİ BEKLİYODUM AMA HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM DİYE BİLİRİM AMA NEYSE YİNEDE GÜZEL GECTİ TEKRAR HERKEZE TŞK
heyaww kimse çakırmıyorAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : BarıSH
KİMSE BİZİ çağırmıyor :109:
şaka şaka valla siite degildim yoksa aranızda olmak çok isterdim :212:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
yılın fotoğrafımı yılın fotoğraf makinesimi yahu fotoğraf çekeyim diom bozuluyo ama başkalarını çekiyor :D
allahıma ne bende nede fotograf makinesinde sorun vardı ama tam sana cekiyom bakıyodum kapanıyo anlamadım ne oldugunu ya makine bile korktu senden yaw :D:D:D: :42: :151:
oy kankam kıyamam ben sana bütün fotolar sana kurban olsun yarın sana özel fotograf makinesi getirecem cek kendine istedigin kadar :D:DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EsmeR
benım orda bı forafımı bıle cekmedınız kustumm :((
Güzel geçmiş galiba bende gelmek isterdim ama olmadı bir dahakine insallah
valla ark cok güzel bi gün gecirdik kendime diyordum iyiki gelmişim burdan gelen bütün ark lar cok cok teşekkür ediyorum gelenlerin ayaklarına saglık
abi maç konusu olunca biz deplasmandaydık ve roravş macını bekliyoruz
abi işlerim vardı bi kaç gündür siteye giremiyordum
hım Saolsun rohan ve derbeder aradılar ma ben gelemedim onların teklifinide geri çevirdiğim için üzüldüm ama eylenmeniz beni cok sevindirdi :)
Yorumlar Çok Güzel İyi ki ben yorum yapmamışım farklı olurdu neyse Yine de Güzeldi Değer verdiğim abilerim arkadaşlarım var. Onları hatırı var Onları seviyorum Ama bişeylerin farkına varırlarsa ve önlemler alırlarsa sevinirim sanırım anlaşımsınızdır zaten. Neyse Kendinize çok iyi bakın Allah'a emanet olun Siirtliler-Board
valla cok guzel mactı tbrkler
iyi bir gün olmuş sizler için keşke bende gelebilseydim ya:(
abi bidamı tekrarlarsak bu tillo gezisini iyi olur gelmek isteyen arkadaşlarımız var
malneket düsüceksiniz :D