Sadece İneklere değil!!!
Siirtiin cehaletine HAYIR!
Printable View
Sadece İneklere değil!!!
Siirtiin cehaletine HAYIR!
susuzluğa'da
çamurlu su'lara
+
artık mervan gül'e hayır.
HAYIR!
HAYIR
Son bir aydır Hesko Suyu kesilmiş ve Kezer Çayından çamurlu su verilmektedir. Halk isyan bayraklarını çıkarmış protestolar çekmektedir.
Bende İneklere HAYIR diye açılan bu topic altında
ÇAMURLU SUYA HAYIR DİYE BAĞIRIYORUM.
:D:DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ineklerimizi tüm avrupa tanıyor artık. avrupa birliğine girmek istediğimiz zamanlarda avrupa bizim inekleri konuşuyordu:D:D
su olayı berbat:S valla biz çeşmeden içmiyoz. zaten heralde içen de yok.
bitmez bu şehrin çileleri bitmezzz..
~~~~ Suların Çamurlu gelmesinin Sebebi :
yeni BArajın Yapılması ...
Ve SuLaRı Bırakınca Çok Tazdikli geliyor Ondan Çamurlu Geliyor... ~~
iNKELERE dİYECEK laF buLAMIYORM...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
VAY İKİ GÖZÜM...:))
göz bebeğimiz medeharı iftiharımız güres caddesinin baş köşesinde afiyetler olsun ...:))
haydi sişyasete pankartı ve üstünde ki resim dikkatinizi çekti sanırım haydi beyler haydii ...
ama daha 1000 hayır olmadı yazık bu memlekete
4-5 ay sonra yapılacak Yerel Seçimler öncesi, memleketimde İnekleri, çöpleri, bitmeyen kaldırımları, patlak veren altyapıyı, çukurlu yolları, taşan logarları gördükçe HAYIR, HAYIR, YÜZ BİN KERE, BİR MİLYON KERE HAYIRRRRRR
Ne dimm
HAYIR...
Bu Sorun Sonzuza Dek Dvm Edecek Kesın Artık Umudunuzu :D
sende bı yandan haklsın işte bı umut bekleyısı ıcndeyız :)
boyle adamlar yetkılı oldukca siirtin sorunları asla çözülmezAlıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ewt yonetımı sıfırdan desıtırmek lazım
adam akıllı gelse bırısı şu feryadlaırımız duysa
acaba duyan olcakmı _?
valla Hıc Sanmıyorum Siirt te Adam Akıllı bi Yönetim Gelmez :D
yaw resmen mahrumıyet bolgesi
olmaz bole şey
bu garibim siirt hıcmı gelısemıcek walla ben gelmek ıstemıyom bunalrı gordukten sonra
yazık yazık
Haklısın Valla
Bi Güres Caddemiz kalmışt. Onu da bitirdiler.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bence bu inekler artık siirte sembolleşmiş bi hale geldi siirte gelip inek görmeyenler siirte geldiklerine inanmazlar arkdaşlar artık bu sorun haline getirmeayin bunun bi cözümü olmazz :D
Gerçekten de Milli egemenlik lisesinin yeri uygun değil. nyhat kardeşim gel benim okuluma :)
İbrahim Sen Boş ver O hayvanlarıda Bizim okulu Hiç bir şeye değişmem ve Benim orda geleceğim daha parlak çünkü hocalarımızın hepside bizim gerçekten çok ilgileniyorlar... Ve Hayvan Pazarının Kalkması için ellimizden geleninin fazlasını yapıyoruz... bundan emin ol bu çektiğim fotoğraflar sabah okula gelirken fotoğraf makinasıda ellimdeydi o an çektim... Ama gerçekten bu görüntüyü hak etmiyor... Bizim Okul... İnşallah o fotoğraflarıda ve bazı fotoğraflarıda kendim Vali beye gidip... Dilek Ve Şikayettlerimizi Arz edeceğiz...
Ellimde çok görüntü var hem inekler çok farklı farklı yerlerden... ve çok farklı çöplerden hepside kendim çektiğim fotoğraflarım... İnşallah onlarıda siteye atıcam...:)
İstersen gel okulumuza eminim ol çok beğeneceksin..:)
valla o siirt insanının elinde olan birsey inek besleyenlerin oncelikle sosyal ve bilgili olması lazım kı bu duruma dusmez siirt artık buna bir son demek lazım....
Sizce Siirt Milli Egemenlik Lisesi bu Görüntüyü Hak ediyor mu ??
Acaba İnekler sorunu Bittince Yerini Koyun Ve Keçilere Mİ Bırakcaklar ???
İneklerin Hindistan'da kutsal oldugunu heppimiz biliyoruz.. Aslında Siirt ilinde'de Kutsal gibi birşey.. Nerde bu belediye ? Neden bu İneklere bir şey yapamıo gibi bir sürü soru sorulabilir.. Ama hiç bi çaba sarfedilmediğini düşünüyüorum.. Açıkçası ben Siirt Belediyesini Kınıyorum..
kapıyı açık bıraksak gelip bizimle oturup okey oynar bu inekler :D:D:D
yeter artık gerçekten bu tür şeyler siirtime yakışmıyor birilerinin buna el atması gerekiyor
"İNEKLER" artık siirtin yakasından dusmeli.....
inanın ki siirte her geldiğimde inekleri görmesem kendimi siirtte hissedemiyorum
yıllardır gelip giderim siirte ama daha bu sorunun halledildiğini görmedim
yani artık bu soruna gelecek başkanların bir çözüm üretmesi şart
olmadı bir kamyon tutar gelir tüm inekleri toplar diyarbakırda satarım böyle bir taşta iki kuş vurmuş olurum :)şaka bir yana artık buna birinin dur demesi gerekiyor
siirt üzerine yapılmılş bu kötü raklamın bitmesi için derhal bir çözüm yolu bulunmalı siirtin istemediiği bu iğrenç görüntüleri yok edecek bir belediye başkanı istiyoruz
cok yazık ya siirtti bu hale getirenler utansın :(
yazıkk demekten başka bişey gelmiyor elimizden ne yzaıkki:( siirte en son gelişimde şu meşhur sizin deyiminizle ne yazıkki manken diye adlandırdığınız ineklerin resmini çekmiştim burdaki arkadaşlara gösterdim çok ilginç geldi onlara,hindistanı çağrıştırdı onlara...sanırım Türkiyedeki illerin arasında bu sorunla ilgili birtek siirt savaş veriyor başka yerlerde böyle bi sorun olduğunu sanmıyorum.Yeter artık bitsin bu çileeeee,sırf ineklerle kalsa sokaklardaki çamurları gören yokmu??
İnşallah siirt en güzel şekilde bu sefer göreceksiniz bir daha ki gelişinizde...:)
inşallah ne diyelim biraz zor ama,önce kafaların değişmesi lazım örümcek beyinliler artık temizlesin beyinlerini çok sinir bozucu bi durum yaa