Az Kaldıı Arkadaşalr :)
Bi toplantıı yapalım mı ne dersiniz ? :D
Printable View
Az Kaldıı Arkadaşalr :)
Bi toplantıı yapalım mı ne dersiniz ? :D
İnsan gerçekten de hayatında bazı gerçekleri unutamaz. Daha Siirtliler-Boarddaki ilk günümü hatırlıyorum.
Forumlara gününden bi merakım var dı ve Googlede gold wawe programını ararken siirtliler-board çıktı ama o zamanlar programlar hakkında bi bilgim yoktu
Hemen yöneticilerden şawurana pm attım(o zamanlar pm atmak bile bişeydi :) )
Saolsun hemen msnden yardımcı oldu(Tabi işini yaptıktan sonra engellemiş) :)
Bu site kimin die sorduklarımda arkadaşlarım zırcon ve Rohnanı söylediler biri şeref lisesinde diğeride çalışıyor dediler.
Neyse ZırCon aynı mahallede doğup büyüdüğüm mahalle arkadaşlarımdan bi tanesi aramızda hep kavga ederdik ama o zamanlar kavgalar bile güzeldi.Tertemiz içinde kin nefret taşımayan kavgalar...
Sonra ZırcoN geldi mersinden dolaştık havadan sudan bahsettik.Eski
günler falan filan,beni RoHaN ustadla tanıştırdı o zamanlar grafi yeteneğim yoktu muhaammed abi hiç unutmam manken vektorlerini gösteriyodu Zırcona sonra gitgide merak saldı.
Ne yazık ki kursa gitmemize rağmen bişeyler kapamadık ama kurs tanımadıklarımızla samimi yaptı.RohaN abinin yanında bi kaç bilgi öğrendikrten sonra kendimi daha da geliştirdim.Hatta City Of angels abiyle bile reel de orda tanıştık.
Hep etkinlik yapardı bu site ama gidemezdim pek samimi olmadığım için...ama zaman ilerledikçe bir birimizle samimi olduktan sonra sağolsunlar bütün etkinliklere davet ettiler.
Eleman abi,volkan hoca medeni abi şakir abi bülent hoca sitemizin abileri hepsi çok kaliteli insanlar sağolsunlar gerek etkinliklerde olsun gerek yardımllarımızda bizleri yalnız bırakmadılar.Hepsine tek tek tşkler
RoHaN abimiz bizlere her türlü imkan ve desteği verdi Bizi bizden fazla düşünerek iş imkanı ayarlarladı bir çok arkadaşa bize phtoshopu ve coreli göstererrek birer altın bilezik takmış gibi oldu.Burada önemsenmeyen bu iki programa dışarda geleceğin mesleği gözüyle bakılmaktadır ve bunları karşılık beklemeden yaptı.Kendi menfaatini düşünebilirdi Siteyi kapatabilirdi çünkü getirisi götürüsünden fazla başını ağrıtmayabilirdi ama her zaman bizdeki bu potonsiyeli görerek bizleri bırakmadı ve bizleri siirtliler-board çatısı altında barındırdı ve bizlerden istediği sadece hep bir arada olmak sizce çok mu...?Tekrar herşey için tşk ediyorum.
Derbeder arkadaşımızıda unutmamak lazım.Onunlada çok güzel günler geçirdik.Yeri geldi sabahın köünde fotolraf çektik yeri geldi gecenin bi yarısı güreste dolaştık.ve adının sayamyacağım bir çok arkadaşla tanıştım etteler gerçekten çok kaliteli insanlar ramy (o şimdi asker canı neler ister) o da çok iyi bi insan efsane (dosti) esmer(karizmamın önde gideni),koso,arif abi ulaş abi şimdilik aklıma gelenler bu kadar ama tüm board ailesine bir arada olduğumuz için tşk ediyorum
1 ve 2. yıla istanbulda olduğum için gelemedim 3 .yıl geldim ama çocuğun biri meyvesuyunu dökünce hemen eve gitmek zorunda kaldım.Bi aksilik olmassa bu sene inşallah orda olmayı düşünüyorum...
içinden geldiği gibi yazdığın için teşekkürler Pisune. Bilmukabele
@ZırcoN
Bu hafta değil ama önümüzdeki hafta bir organizasyon planlıyorum. 10 ağustos diye tarih belirledik ama resmi izinler halen alınmış değil. Şuan için herşeyi tasarladım diyebilirim. Resmi işlemleri hallettikten sonra bir toplantı ile durum değerlendirmesi yapılacak ve bu arada bir çok arkadaşa görevler düşüyor. Beni utandırmayacağınıza eminim.
abi inş elimden ne geliyorsa yaparım.
bende hazırım abi...kankamla beraber...:D
iyiki üye olmuşumm :119: :168: :168:
gecenin 10 aguststa yapılmama ihtimali mi var?
10 ağustos olsa gele bilirmisin abi
imkanları 10 agustos icin zorluyorum ins gelecem ramy<<istanbula gelecek bi gece misafir olacak bana 9 agustos sabahı ins bilet okliyecem
siirtte değilim siirtlide değilim ama siirt insanlarını ve bu siteyi çok seviyorum.....
burda olmaktanda mutluyum...inş güzel geçer gününüz...
Rohan Abi Aslında en kısa zamanda halletmemiz lazım. Son 2 güne birşey ayarlayamayız hbern olsun.
Abi en azından aramızdan birini ayarlamamız lazım müsait olan bir arkadaşımız var ise bize bu konuda yardımcı olsun.Son 1 hafta kala en azından eksiklerimzi tamamlarız ama ondan önce olmazsa olmazlar halolunması lazım :(
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
gecenin 10 aguststa yapılmama ihtimali mi var?
Kar'da yağsa, dolu da olsa, fırtınalarda kopsa, güneşin kavurucu sıcağından yansada cildimiz gece 10 ağustos'ta olacak inşallah.
ramy'le geçen 2 gün önce görüştüm.. herşeyi anlattı. sonra ben anlattım ona..
başımla beraber abi bekliyoruz seni ve yengemizi...
Siirt seni bekler Tillo Yolunu gözler..
@ yasemin tutku
Çok çok sağolun.. Allah sizden ve yakınlarınızdan razı olsun..
Bizde sizleri çok ama çok seviyor ve değer veriyoruz.
Lütfen hiç kimse için sakın ama sakın üzülmeyin..
ister istemez yansıyor çünkü... Dualarım sizlerle.
Yüce Rabbim YAr ve yardımcınız olsun...
Keşke, keşke gelebilsediniz...
@ ZircoN
Gece için çalışmalar yapılıyor.. herşey yolunda. aksilik yok.
Tam gaz yola devam.. inşallah haftaya pazar günü de toplantıda net olarak görüşürüz bu konuları...
TSK LER DERBEDER<<ins geceye katılacam...
Her sene orda olmayı başardım elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya calıştım gecenin düzenlemesine .;Diğer yıllar da olduğu gibi bu yılda elimden geleni yapacam eyer siirt 'te kalırsam.
BUSENE EYER SİİRT'TE İSEM ARKADAŞIMLA SİZE UFAK BİR SÜPRİZ YAPACAZ AMA COK GÜZEL BİR SÜPRİZ YAPACAZ ARTIK KISMET ....
bugun ıtıbaryıle tatıle ayrılıorum umarım o zaman ve tarihte Siirtte olurum... olamasamda sımdıden ıyı eglenceler..
keşkee hafta içi b gn olsaydı
nedenkı hafta ıcı hepımızın işi var hafta ici olmaz yaa
eee akşam değilmi bea baree ctsi olsuın
va valla sende haklısın pazar gunu bol bol yatarız :D:D
sanada hak verıyom afferım sanaa:))
PAZAR GÜNÜ OLSA VARYAAAA:D Dehset OLCak bende Caliosurz ya ERTELEME NORMALDİR BencE :) GeneLDe etkinLikLer Hafta Sonu YapiLir bencEEee
Üyelerimizin çoğu haftanın altı günü çalışıyor ve Pazar günü boştalar. Pazar günü çalışanlar da var. Onlar da 10 Ağustos'ta izin alıp gelecekler.
Etkinliğimiz gece olacağı için Cumartesi gecesi olsun diyorsunuz. Anlıyorum.
Ama biz etkinliğe Gece başlamıyoruz :) Sabahın ilk ışığı ile birlikte gecenin yapılacağı yere gidip tertipat kuruyoruz. 1 ay 3 gün kala hala etkinliği şekillendirmeye çalışıyoruz.
Ayın 1'inden 10'una kadar her gün bir etkinlik yapmayı da düşünüyoruz.
Bir gün Halı Saha Maçı ve kazanana Kupa ödülü ve en iyi oynayana forma ödülü.
Rasıl Hacar, Tillo, Handervis, Yerlibahçe, Veysel Karani, Botan, Kaplıca, Başur Gezilerini de hepsini bu haftaya sığdırmayı planlıyoruz. 10 günü de güle oynaya geçirip 10 Ağustos Gecesi patlama yapmayı düşünüyoruz.
Gelecek olan misafirlerimiz için yer tahsisini bile şimdiden yaptık. bundan önce yaptığımız 2 kutlamada da çok eksikliklerimiz vardı ama bu sene çok farklı olacak. Sadece müzik olmayacak. Gerisi de süpriz... Geceye gelip görmeniz gerekecek. Bu hafta sonu yapmayı planladığımız toplantıda görev dağılımı ve etkinlik planını çizeceğiz.
Türkiye ve Dünya genelindeki Siirt Derneklerinin de gecemizi iştiraklarını çok istiyoruz.
Milletvekillerimiz, Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımız, Okul Müdürleri, Kurum Müdürleri, Dernek Başkanları ve Siirt Gençleri ve aileleri.
Bu yıl 3.sünü gerçekleştireceğimiz Siirtliler-Board Yıldönümü etkinliğine herkes davetlidir.
valla çok güsel geçecek inşallah...halısaha turnuvasının en güzel oynayanıda ben olurum inşallah:D:D:D
rohan abi hakLSın da o dedğin turlarada geLemioruz...bayan başımmızaa walla çok isterm gelmyi 3 yıl dnmne gelmyi ama pzar günü imkansız gibi bişi iştee ama işte bakccaaazzz artıkk :(
@DoNeNcE_005:
geçen sene biz gecemizi kutlarken siz kılar konu açıp siteyi dağıtmıştınız :) dün gibi hatırlıyorum... sakın bu sefer öyle bir şey yapmayın :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gecemiz belki güneydoğunun en kapsamlı ve en görkemli bir gece olacağı kanaatindeyim...
herşey tamam sayılır diyebilecek kadar kendimize inanıyor ve güveniyoruz...
ben rohan abimin süpriz dediği bir kaç şeyi paylaşmak istiyorum..
gecemizde yapılacak olan büyük süprizler haricinde Boardspor takımında yer alan değerli üyelerimizin arasında en iyi futbolcuyu seçip kendisine plaket vereceğiz.
ve 2.yede tuutuğu takımın formasını hediye edeceğiz..
ayrıca güzellik yarışmasında 1. seçilecek yakışıklı üyemize şeref kupasını verecez.
gecede bir çok üyemize çeşitli hediyeler de cabası...
ve gecede sergileyeceğimiz birbirinden güzel oyunlarımızda olacak.
örneğin bir tanesi yoğurtta çeyrek altını bulmak...
bitmediiiii...
Siirtli halk Şairi Ahmet ARITÜRK'ün kendi elinden isteyene imzalı şiir kitabı dağıtımı olacak...
Gecemize iştirak eden herkes çok mutlu kalacak, eğlenecek,
gelemeyen ise çok şey kaybedecek...
Üyelerimizin ayrıca tiyatro gösterisi de olacak...
ve ve gecenin yapılacağı gün gecenin başlamasına saatler kala Şehir merkezinde konvoy düzenlenecek... katılmak isteyen bütün herkes davetlidir konvoya...
bizi takip etmeye devam edin...
[SIZE=16]Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
@DoNeNcE_005:
geçen sene biz gecemizi kutlarken siz kılar konu açıp siteyi dağıtmıştınız :) dün gibi hatırlıyorum... sakın bu sefer öyle bir şey yapmayın :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gecemiz belki güneydoğunun en kapsamlı ve en görkemli bir gece olacağı kanaatindeyim...
herşey tamam sayılır diyebilecek kadar kendimize inanıyor ve güveniyoruz...
ben rohan abimin süpriz dediği bir kaç şeyi paylaşmak istiyorum..
gecemizde yapılacak olan büyük süprizler haricinde Boardspor takımında yer alan değerli üyelerimizin arasında en iyi futbolcuyu seçip kendisine plaket vereceğiz.
ve 2.yede tuutuğu takımın formasını hediye edeceğiz..
ayrıca güzellik yarışmasında 1. seçilecek yakışıklı üyemize şeref kupasını verecez.
gecede bir çok üyemize çeşitli hediyeler de cabası...
ve gecede sergileyeceğimiz birbirinden güzel oyunlarımızda olacak.
örneğin bir tanesi yoğurtta çeyrek altını bulmak...
bitmediiiii...
Siirtli halk Şairi Ahmet ARITÜRK'ün kendi elinden isteyene imzalı şiir kitabı dağıtımı olacak...
Gecemize iştirak eden herkes çok mutlu kalacak, eğlenecek,
gelemeyen ise çok şey kaybedecek...
Üyelerimizin ayrıca tiyatro gösterisi de olacak...
ve ve gecenin yapılacağı gün gecenin başlamasına saatler kala Şehir merkezinde konvoy düzenlenecek... katılmak isteyen bütün herkes davetlidir konvoya...
bizi takip etmeye devam edin...
valla abi söz verememm siz orda eğlennince bizmde burda tek eğlencemz o oluyor sizde bize hak verinn abi yaaa
inşallah çok güzel gece olacak...
Allah kaza bela vermesse ramy<< ve ben cumartesi saat 11,00 gibi siirtte olacaz bu arada araba kiralama hizmetleri veren firma varmı hangi oteli tavsiye edersiniz?
Alıntı:
Allah kaza bela vermesse ramy<< ve ben cumartesi saat 11,00 gibi siirtte olacaz bu arada araba kiralama hizmetleri veren firma varmı hangi oteli tavsiye edersiniz?
neden oto kiralayacan ki abi... :)
sen otelde kalmayı mı düşünüyorsun.. :(
derbeder seni sevmeyen ölsün <<<:)
selam arkadaşlar ben yeniyim burda bu güzel geceye bende katılmayı cok istiyorum
inş gelecem bu harika geceye
bekleriz uğurcum...
Kartal56 abimiz için yer tahsisi yapılmıştır. Dışarıdan gecemize gelecek olan veya gelmeyi düşünenler için yer tahsisini yapmış bulunmaktayız. Konaklama konusunda bir sıkıntınız olmasın. Kiralık oto için Siirt'te 2 firma hizmet veriyor. İki firma da sitemizin dostlarındandır. Gereken neyse başgöz üstüne yapılacaktır.
Gece için geri sayım başladı.
vayyyugurumm hoşgelmisin kardeşimmmm aramaıza :39:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : uğur_ette
selam arkadaşlar ben yeniyim burda bu güzel geceye bende katılmayı cok istiyorum
inş gelecem bu harika geceye
rohancım ilgi ve alakan inan beni mahcup ediyor simdiden heyecan fırtınası basladı her sey icin sonsuz tsk ler
bu arada gecede siirtli yerel sanatcı gorme ihtimalimiz nedir?
Gecemize Siirt'in yerel sanatçılarından Cahhor (nevzat Turhan), Şükrü Çoban, Deng bej nebi, Koçer osman, ve mecit... katılacakAlıntı:
bu arada gecede siirtli yerel sanatcı gorme ihtimalimiz nedir?
ooo muthis....tamam olay budur iste
inşallah ölmesek gelce güsel olcak
turkıyede yankı yapacak bır gece olacak ..
DERBEDER GECENİN ÇOK GÜZEL OLACAĞINA İNANİYORUM O GECEDE OLMAK EN ÖNEMLİSİ SİZİN GİBİ ARKADAŞLARLA OLMAK BU DAHA DA GÜZEL GECE GÜZEL OLACAK DİYORUM ÇÜNKÜ O GECEDE HERKES TÜM SAMİMİYETİYLE ORDA OLACAK VE HERKES AYNİ ŞEY İÇİN ORDA OLACAK SİİRTLİLER BOARD İÇİN ORDA OLACAK . BEN ARKADAŞLARİM VE DOSTLARİMLA ORDA OLACAM VE O GECEDE SİİR OKUYCAM BELKİ GÜZEL OKUYAMAM AMA YAPABİLDİĞİMİN ENİYİSİNİ YAPACAM.HERŞEYİN ÇOK GÜZEL OLMASİNİ İSTİYORUM MUTLAKA HERKES GELSİN BEN DE ORDA OLACAĞİM İNŞ. DERBEDERE GÜVENİNİYORUM hadi bakalim kolay geisin herkese SEVGİ VE DOSTLUK ADİNA ADİM ATMAYİ UNUTMAYİM KENDİNİZ İÇİN BUNU YAPİN BEN CE BUNU HAK EDİYORUZ DEMİ ....