ingilizce sözlüğüne kursa gittimden lazım oluyor..:D
Printable View
ingilizce sözlüğüne kursa gittimden lazım oluyor..:D
50 TL Bilet Kestim... :11:
toka ve telefon süsü :D
Sigara :) arabaya Gaz Döktüm
Vermedim Damadın üzerine attım.
ahmet seni bekliyom acele gel.
otobüse verdim :D
cips vesaire ;)
dürümcüye :):):)
cips ve nevale dedikya :)
Burger King menüsüne
bu gün hiç evden çıkmadım ve ceptende para çıkmadı haliyle
Mc donalds iki(2) menü : )
Kaç lira verdin 2 menüye (:Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
beypazarı limonlu maden suyu
Tavuk şiş :) 4.5 tl
Çeyrek altın 90 Tl
çeyrek altın 90 a mı düştü ya :) daha geçen hafta 102den aldıkk
Bırakta Emin Sadık'a indirim yapsınlar ya.
Bundan sonra davet edilen düğünlere de gitmek yok :)
:D waaay havasını da atarmışşş :) helal olsun kardeşim ne diim.
Helekt ni :) baka tute tıttişi eğuk...
11,50 tl : )Alıntı:
Öylesine Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şeyş vaaa :) ee baka tute ce iiid:)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kabel ıyt fil kıl gazta tik tışni. Hemde tam sayfa.
Bu Hafta Sonu İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencisi hemşerimiz gözde kuzuyla Siirt ilinde güzel bir proje gerçekleştirecez.
Her mahallede kuracağımız Kültür Üniversitesi hatırası yazılı perde önünde Siirtli yaşlı ve gençleri fotoğraflayacaz. :) Biraz da ona para harcarız.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hey bi dakka :) benim neden haberim yook?? sorarım ben gözde'ye.
let uli va. :D
Para harcamak mı istiyorsun :)
niye para harcıyorsunuz? yok yok ben gözdeyle bi konuşiiim hiç haber vermesin o.
Hadi ya ben kazıklanmışım desene (:Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
4,5 sigara 10 tl kontor :)
peynirli künefe :)
ilaçAlıntı:
Öylesine Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ÜLke farkı diyelim : )
Çocuklara karışık bişiler aldım bir torba dolusu.
Bide servise para verdim.
Hı bu arada daha zam uygulanmamış..
Marka farkı olmasın o (:Alıntı:
Benzin aldım..
bu konuyu gördükçe para harcayasım geliyor ...
evin altındaki köşeye ; kestane, kuru üzüm, kavun çekirdeği ve tuzsuz siirt fıstığı satan bir tezgah açılmış işin güzel tarafı ise kestaneyi çekirdeği hatta fıstığı bile kavurduktan sonra sıcacık alma şansın var tümünden azarda aldığımı düşünürsek ki daha inmedim inince 20 liraya mal olacak bana afiyet olsun :) yakındakilere tavsiye edlir
Pardon eski mesajlara şimdi baktım : )Alıntı:
BiLet aldım yolculuk var : )
Axes kredi kartı aldım Limiti ÇAr Çur Ettim!...:D
otobüs bileti aldımm :) 45 tl.
Alpella çikolatalı süt :D:D bide ekmek :p
15tL bıçak.
bıçağı napcan ahmet :) konunu sileni bulunca mı kullancan :D
hoşuma gitti aldım :):) konu sileni bişi yapmıycam :) ama hoş değil yani bi emek harcıyorsun ve bi bakıyorsun adamın hoşuna gitmiyor siliyor.:17:Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]