hayırlı sahurlar :D:D:D
Printable View
hayırlı sahurlar :D:D:D
tskler sahuru bekleyen dostlara slm
sahuru beklıye n bırı yokmu
şimdi sahur saat gecenin 12 sinde gelip sahurcu aranıyor sahurda kimseden ses yok :))
selam,hayırlı akşamlar herkese.
Slm millet kimler var sahurda...
A.s
Ben VArın inş.
wayyyt canem f1rat ne haber . nasıl gidio . ne edion bu saateAlıntı:
f1rat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eyvallah Ette ne yapalım öyle takılıyoruz.
Sn ne ediyon.
Bugün dünyanın en güzel sahurunu yaptım galiba.
Benim çok ama çok anlamlı bir sahurdu. Saat 20,00'den itibaren işyerine gittim ve sabaha karşı 4.00'te yani 1,5 saat önce işten döndüm. Yoruldum ve eve döndüğümde sahur yapıp hemen yatmak istedim. Annem açmış televizyonunu Kanal 7'nin Eyüp Sultan Sahur Özel programını seyrediyordu. Kulağım sunucuya takıldı ve ekrana kilitlendim. Bu sabah Hz.Ali (r.a.)'ı anlatıyordu. O ANLATIYORDU, BEN AĞLIYORDUM.
Programın başını kaçırmıştım ama 1,5 saat süren program sonunda göz yaşlarım sel okup akmıştı. Seyirciler ağlıyordu, sunucu ağlıyordu.
Hz. Ali, Haydar-ı Kerar ne büyük bir zatmış. "Ben Ali'denim, Ali de Ben'dendir" diyen Hz.Muhammed (s.a.v)'i andık bu gece. 450 km çıplak ayakla yol giden Hz.Ali (r.a.)'ı andık bu gece. Peygamber sevgisiyle dolu Selman-ı Faris'iyi andık bu gece.
Uhud'ta şehit düşen Hz.Hamza'yı andık bu gece. Düğün masrafı için Hz.Ali'nin kalkanını satın alan Hz. Osman'ı andık bu gece. Allah (c.c.) tarafından, Hz. Ali ile gökte nikahı kıyılan Fatıma anamızı andık bu gece. Hz.Peygamber'in "sen hem kızımsın, hem anamsın" dediği, Hz.Ebubekir ve Ömer'in talip olduğu ama Hz.Ali'nin eşi olan Fatımatüzzehra'Yı andık gece.
Ne mutlu ki bana, bu gece bu güzel programı seyrettim.
Sunucunun dediği gibi, Ali'yi kötüleyenler ve Ali'yi aşırı sevenler zarardadır.
Ramazan ayının bitmesine 10 gün gibi çok kısa bir süre kaldı. Sitemizdeki teknik sorunlar nedeniyle Sahurcular Kahvesinde bulunup sohbet edemedik. Umarım bundan sonra sorun yaşamaz ve burada güzel sohbetlerde bulunuruz.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
amin
kı m var burda sohbet edek
herkese bal ve ceviz tavsıye ederım oruç tutarken halınden dusmesın dıye
Slm millet sahura daha 1 saat var kimler online. !
Ramazan geldi-gider
çıksın artık fitreler
zekât, sadaka derken
fakirin yüzü güler
slm'lar sahurda olan yokmu_?
Sucuk kokusu gelmeye başladı... of aman Allah'ım...
en son sahurum bu gece.. bu mubarek ayda allah dualarımızı ve ıbadetlerımızı kabul etsin..
sevgiler.
Amin :) Hea Bu gece son Sahur :) Ne çabuk Bitti YAf:) Darası seneye :);)
sitenin taşınması iş güç derken bu ramazanda sahurları iyi değerlendiremedik bir daha ki seneye sorunsuz kazasız belasız mutlu ve huzurlu bir yıl geçirerek ramazanı karşılamak dileğiyle hayırlı son sahurlar
dilek ve temennilerin için teşekkür ediyorum eleman abi..
bu arada geçmiş olsun
teşekkürler derbeder kalıcı birşey yokmuş sadece bir ay kadar sol ayağımla yere basamıyacam sanıyorum
sayılı gün çabuk geçer kaldı 3 hafta bir hafta da bayram dersek kala kala 2 hafta kalacak kimbilir belkide daha erken iyleşir
Geçmiş Olsun Abe Allah Acı şifalar versin (amin)
peki nasıl oldu abi ?
son teravihler kılındı bu gece
son sahuru da 2-3 saat sonra yapcaz.
Yarın son iftarı da yapıp, Ramazan'a elveda diyeceğiz. Eleman abinin de dediği gibi teknik sebeplerden dolayı Sahurcular Kahvesi, istediğimiz gibi olmasa da elimizden geleni yapmaya çalıştık.
Her Ramazan ayında dediğimiz gibi "Nerede O Eski Ramazanlar!"
Bir Ramazan daha bitti
Gözaçıp kapayıncaya kadar gitti
Kalkın üyeler kalkın Son sahura
Koca bir ömür yine yitti
Bizde burda da oruc tutuyoz ama bır baskadır turkıyede sahur yapmak ıftarını acmak burda mısafır flan cagırarak onalra hızmet wererek ramzan atmosferı yaratmaya calsııyoz :)ve bır ramzanıda burda bıtırdık bennce cok cabuk gectı... ınsalalh hepımıızn yaptıgı ıbadetler hayılrsıyla kabul olur herkese şimiden iyi bayramlar ...:)
HÂDİS-İ ŞERİF MEÂLİ ÂLİSİ
Oruç tutunuz, sıhhat bulunuz.
BU GECE İÇİN İMSAK SAATİ: 03:54
RAMAZAN MANİ’Sİ
İLK TERAVİH, İLK SAHUR
RABBİN HUZURUNDA DUR
SAHUR VAKTİNDE DUA
ELBETTE OLUR MAKBUL
Ramazan geldi ve tekrar sahurcular kahvemiz iş sezonunu açtı hayırlı olsun bu senemizde...
yaw bişi soracam bu gecemı sahura kalkılıyor:)
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben yarın biliyorum ama babamda dedi bunu ..:5:
yarın gece arkadaşlar..:)
mesajı yazdığın saate bakın.
bugün arkadaşlar
bu gece Aman şaşırmayın :)
Hayırlı ramazanlar herkese