bugün seni yazamıyorum meleğim..nerdesin..:(
Printable View
bugün seni yazamıyorum meleğim..nerdesin..:(
kollarım morarmış be meleğim......hep seni rüya sanıyorum ya...uyanmak için kollarımı cimcikliyorum.......ama rüya değil...gerçektin....varlığını nasıl hissettiysem şimdi yokluğunu o derece hissediyorum..yalnız bu daha can yakıcı.....bu daha yorucu...
bişey merak ediyorum neden geldinki bana..neden uyandırdın uyuyan yreğimi......daha yeni yeni laf dinlemeye başlarken bütün hakimiyetimi kaybettim yine...ama seni suçlamıyorum.......kıyamamki sana....
meleğim nerdesin....üşüyorum bazen...sigaram teselli verirken geliversen......kızsan bana....kaç kere içme dedim şunu diye çıkışsan.....ezilip büzülürken karşında sımsıkı sarılıversen.....oyy meleğim nerdesin....
üst üste kahve içerken ben kararıcaksın desen bende sana o zaman bırakırsın beni desem......kızsan küssen bana.....bende sarılsam beni bırakma desem.....oyy meleğim nerdesin...
tatlı tatlı atışsak...her acı sözde sarılıp özür dilesek...dizlerime koysan başını sen uyurken seni seyretsem sattlerce....
nerdesin meleğim...
ıssız bi yerdeyim şimdi.....ılık ama üşüten bir rüzgar......saçlarım yüzümü örtüyo dans ederken....dilimde bi şarkı
"yoksa burdan başka yalan bir diyarda
sevdiğinmi varda beni oyalarsın...
kurbanın olam dökülmesin dudaklarındannn
ne olur söyleme beni öldürme.."
tutamıyorum kendimi yine var gücümle söylüyorum.....kollarımı iki yana açıp kendi etrafımda dönüyorum...bir alkış kopuyor çevre ağaçlar kulak vermiş şarkıma.....önünmde koca bir uçurum takılıp düşsem diye dua ediyorum....ama yoruluyorum...diz çöküyorum iki pamuk el kapatıyor gözlerimi...kimim ben diyor tılsımlı bi ses.......gülümsüyorum....
meleğim hoşgeldin....
meleğime....
aslında biliyomusun meleğim...seni yazmamalıyım artık.....çünkü sen artık benim sadece melğimsin.....herşeyim olmalıydın...beni hep o ilk günlerdeki gibi mutlu etmeliydin....adını duyduğumda deli gibi gülmeliydim...ama yapmadın....bana bunu yaşatmadın...daha senin sevincini yaşayamadan bitiverdin...
meleğim kızmıyorum sana bilesin.......küçücük yüreğimle kocaman dualar gönderiyorum sana.....ha seni hep çekiştiriyorum o annemin sevmediğimi zannettiği mor menekşesiyle...böyle bağdaş kuruyorum yere önümde menekşe saksısı..konuşuyoruz...bak selamı var sana yine.....oda seviyo seviyo seni benim gibi...
meleğim içimde bir acı var neden sence....canımda çok yanıyo.....ama sen varken böyle değildi...sen varken eskilerde yakmazdı canımı...umrumda değildiki hiç bir şey....şimdi eski bir yara bile kanayabiliyo aniden...
keşke meleğim herşeyim sen olsaydın...o gülünce yanağında çıkan gamzende hayat bulmak isterderdim ömrümce.....her telefonuma heyecanla koşsaydım......bak hala aramadın beni....ararım demiştin oysa....seni ne olursa olsun kaybetmek istemem demiştin...
ama ben bitiyorum meleğim..yavaş yavaş bitiyorum....
mucizeye....
farkındaysan artık seni sahiplenemiyorum....mucizem diyemiyorum......mucize diyorum...sadece mucize....başkasının dokunduğu elleri,başkasının kokladığı teni ,başkasının baktığı gözleri,başkasının duyduğu gülüşü ve bana yalanlar söyleyen dilini nasıl sahiplenebilirimki...oysa ben onlar benim sanardım.......bencildim kimse görmesin isterdim seni........uzaktaydın belki ama benimdin benim olacaktın.....
bi akşam aradığında annemin(annen hala benim annem) dizlerinde yatıyordun....böyle mahmurlukla aşkım sende böyle anne şevkatiyle seviyomusun beni demiştin....o an neler söyledim sana bilmiyorum ama çok sevinmiştin....ama sahteymiş işte.....
görmedinmi seni nasıl sevdiğimi...uğrunda nelerden vazgeçtiğimi..benlikten çıkıp sen olduğumu görmedinmi.....ya ben senin için ailemi karşıma aldım.....annemle senin için savaş verdim..şimdilerde annem hala o günleri anlatıyoda bana yüzüm kızarıyo utanıyorum onlara yaptıklarımdan.......bir hiç uğruna savaşmışım meğer....
el ele yürüdüğümüz sokaklar daracık şimdi......güneşin tepede olduğu anlarda bile kap karanlık ümraniye sokakları...beraber alışveriş yaptığımız mağazalara giriyorum seni görüyorum reyonlarda sanki..elinde bir etek bu nasıl aşkım diye soruyosun.....kıramıyorum çok güzel ama bu daha güzel diyerek dikkatini dağıtıyorum.....sana kontür aldığımız yerden alıyorum kontürümü hep......
öyle çok şey varki...sana söylemek istediğim..ama susuyorum susmalıyım mucize ben seni.....
...........
Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu
yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen
karşılığında mutlaka başka bir iddiayla
karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması
gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın,
güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın.
"Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur
aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine
engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik
yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak
için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için?
Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o
lüksü sonuna kadar yaşasın.....
NAZIM HİKMET
ben sen biz.....hep böyle biterdi cümlelerimiz..ben deyince kızardın sen......artık biz varız derdin....kızdığında adımla seslenirdin.....yüzüme bakmazdın suratını hep kızlara çevirir deli ederdin beni....ama yinede kızamazdım.....seviyordum çünkü.......kölen olmaya hazır gibiydim..sanki büyülenmiş gibi..hani her telefon edişinde sorardım ya....bitanem sen bana ne yaptın diye........sende sorardın bana bende ne buluyosun diye.......ismini koymadağım derecede seviyodum seni.....
bir keresinde benden önceki sevgiline yazdığın yazıyı okutmuştun bana.....o kadar kıskanmıştımki....o kadar keşkelere boğulmuştumki anlatamam..keşke seni önceden tanısaydım....keşke o kız hiç olmasaydı......içim içimi yerdi hep....ya hala o kızı seviyosa diye....
güzel rol yapıyosun mucize......sana mucizem can parçam dememi çok severdim...ben artık o kelimeleri lügatten çıkardım...canımı çok yakıyo çünkü.....hala seni ümit etmiyorum...hala seni özlemiyorum......ve hala seni.......neyse
unutulmaya yüz tutmuş anılarımın arasına yerleştirdim seni ama malesef ilk günki tazaliğini koruyosun..çekip gitmedin...tam mutluyum dediğim anda çıkıyodsun bir yerlerden ve bitiyorum ben...
mucize....
Bir nefes uzağımdaki sana bir demet gülüşlerimi yolluyorum eriyen umut bahçelerimden. Ellerimle topladım birtanem. Aslında imkânsızlığın duvarını aşıp kavuşabilseydik bu çiçekleri senin saçlarına taç yapacaktım bir kır düğününde. Söz açılmışken seninle bir bahar günü kır düğününde evlenmek isterdim. Saçlarında sarıpapatyalardan örülmüş bir taç durmalıydı ve üzerinde beyaz bir elbise Melek’lerin kollarında gelmeliydin bana. Kelebeklerin gözlerinden düşen yağmur taneciklerinin ıslak havasında ellerimiz birbirini bulmalıydı. Ne olursa olsun senin gözyaşların tek yağmurum, senin gülüşlerin tek güneşim olsun. Offf..
Ey Benim Mavi Sevdam...
Mavilere uzaktan bakanlardan olmadık biz.. Mavinin içindeydik, mavinin her tonuysa bizim içimizdeydi. Aşk bir sarmaşıktı, sarmıştı heryanımızı. Yürekliydik, cesurduk, aşk için ölünecekse onu da yapardık kuşkusuz. Bizi yolumuzdan döndürecek herhangi bir güçte yoktu üstelik.
Yürüdük ve yorulmadık
sana yazmayacam artık
ne nefretimsin ne özlemim nede sevgim...
kaderimden geldin ve geçtin ...
hayat tek kişilik bir perde deqil ki - ilk geldiqin gibi son olarak geçersin bu yerekten
mutlu ve saglıklı olman dileqimdir...
meleğim....
duydum...bir sevgilin varmış.......çok güzel anlatıyomuşsun....korkusuzca el ele vermişsiniz.....mantığın kabul etmiş ....
çok şey yaşadın canın çok yandı.....inş bu aşk seni yakmaz meleğim..inş hep mutlu olursun...unutma...yüreğimle yanında olduğumu...unutma herzaman dualarımın başında olduğunu...
görmeden nasıl olduğundan bi haberim şu sıralar...önceden cevapsız aramalarınla bile giderirdim özlemimi..sen bilmeden seni özlediğimi sen bilmeden seni sevdiğimi bu sokaklarda dolaşıyorum....arkamdan koşup yaseminim diye sarılışın geliyor gözümün önüne...dönüp arkamı bende sarılıyorum umrumda değil bize bakan gözler....umrumda değil bi tanıdık görür düşüncesi..seviyorum çünkü ötesi yokki...
ah diyorum biteceğimizi bilseydim eğer.hiç bırakmazdım sıcak ellerini.....hadi gidelim diye yalvarmıştın....gelmedim diye üçgün konuşmadın benimle....o günden sonra hiç gülmedim.....biliyomusun..ogünden sonra hep ağladım..ve sanaydı gözyaşlarım.......beni öldürüşüneydi......
en çok canımı yakan gerdanındaki kokunu başkasının hissetmesiydi....ve ellerinin sıcaklığını...
benim olmalıydın mucize sadce benim olmalıydın....
mucize.....
iyi olduğunu düşünerek yazıyorum yine satırlara seni.....onca yaptığına rağmen yinede deliler gibi özlüyorum....farkettimki ilk günki gibide seviyorum seni....dün seni anlattım bi arkadaşa.....çok kızdı sana ...kötü şeyler söyleyecekken izin vermedim ona.....çünkü ne olursa olsun sevdiğimsin sen benim....yalancıda olsan benim yalancımsın...kimse dil uzatamaz sana....
ah be mucize...adam gibi adam olsaydın şuanda buraya beaber yazardık.......hatırlıyomusun planımız öyleydi.......senin bana yazdığını söylediğin şiirlerini okuyackaıtk beraber...bn başımı omuzuna yaslayacaktım....sen içli sesinle okuyacaktın....yaramaz bir kız çocuğu olacaktım....
kimbilir kaç kişiyle kurdun u hayalleri..keşke benim hayllerime dokunmasaydın..o masum çocuksu hayallerime....
unutmadan geçenlerde senin için hazırladığım bi hediye geçti elime......senli günlerimi anlatan bi defter..okudum okudukçada ağladım.......güzel günlerim değildi beni ağlatan senin bana söylediğin yalanlardı....
şimdi mutlumusun bilmiyorum ama mutlu olasın.......ama bir başına mutlu....
:)) Paylaşım için tşk..
ÜÇ NOKTA
Yıllar önce başladı hayat denen maceralı oyundaki yolculuğum.Bu oyunla tanıştığımda çok küçüktüm ve kuralları bilmiyordum.Bir rehbere ihtiyacım vardı bu oyunda ilerleyebilmek için.O rehber sen oldun.Konuşmayı bilmiyordum tercümanım oldun.Yürümeyi bilmiyordum elim,ayağım oldun.Ben daha derdimi bile anlatamazken sen benim dermanım oldun.Günler ayları,aylar yılları kovaladı.Büyüdüm yavaş yavaş.Her geçen gün yeni şeyler öğrendim senden ve hayattan.Tecrübelerim oldu bu maceralı oyunda.Ağladıkça öğrendim bazı şeyleri ve her ağladığımda senin yanımda olduğunu gördüm.
Ben büyüdükçe dertlerim de büyüdü benimle birlikte.Küçükken silgim kayboldu diye üzülürdüm.Ya da bebeğimin bacağının kopması ağlama sebebiydi benim için.Yıllar geçtikçe tıpkı benim gibi ağlama sebeplerim de değişti.Sevdiklerimi kaybetmek üzdü beni mesela.Derdimin sebebi ne olursa olsun dermanım hep sendin.Değişmeyen bir tek sendin.Sen,ben bu hayata gelirken yanımda gönderilen melektin.Sen benim annemdin.
Senden öğrendim her şeyi.Yaşımı parmakla göstermeyi sen öğrettin bana.İkiden sonra üç geldiğini ne kadar unutsam da sen her defasında hatırlattın.Pembe elbiseme mor derken yine sen vardın yanımda ve onun pembe olduğunu yine sen anlattın bana.Güneşin sarı,denizin mavi,ağaçların yeşil,elmaların kırmızı olduğunu resim yaparken sen öğrettin.Uzuna kısa,kısaya uzun derdim.Onu da öğrettin.
Önceleri yürürken düşerdim.Sonra koşmayı öğrendim koşarken düştüm.Sonra da bisiklete binerken düştüm.Ben bu oyunda hep düştüm.Her düştüğümde beni kaldıran biri vardı yanımda.O biri hep sen oldun.Uçurumun kıyısında tam düşüyorum derken tutunabildiğim ve asla kırılmayan tek dal sendin.Sen her düştüğümde nerde hata yaptığımı bana anlatan melektin.
Kazandığım da oldu kaybettiğim de bu oyunda.Sen hep benimle gurur duydun.Yalan yanlış sözleriyle söylediğim şarkıyı en çok sen beğendin.Yanlışlarımla sevdin beni.Karşılık beklemeden,çıkarsızca,sırf ben olduğum için sevdin.Her halimle,herkesten çok sevdin.
Artık doğru söylüyorum şarkıları.İkiden sonra üç geldiğini unuttuğumu hatırladıkça gülüyorum.Gökyüzü de tıpkı yaptığımız resimlerdeki denizler gibi mavi.Bak onu da unutmuyorum.Ama daha öğrenecek o kadar çok şeyim var ki senden.Aslında hiç büyümediğimi fark ediyorum.Hayat denen bu maceralı oyunda her zaman yanımda olduğun için sana binlerce kez TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Seni ne kadar anlatsam da bitmez,bu yazının sonu gelmez biliyorum.O yüzden ben bu yazının sonuna üç nokta koyuyorum...
merhaba aşkım...bugün geç yazıyorum..ama malum bilirsin ev işi temizlik çamaşır bulaşık..ne de olsa benimde bi hayatım var....komşularım hakkımda dedikodu çıkarmış...sözde senin resminle konuşuyormuşum....yakın çevreye haber saldım nişanlıyım dedim......o çalışmaya yurt dışına gitti dedim......nasıl derim beni aldattığını başkasıyla birlikte olduğunu.....benim sana senin bana yasak olduğunu nerden bilsinler...biliyomusun aşkım ben seni her ne olurs aolsun çok özlüyorum...
Unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan
seni özledimmmmmm
sensiz düşman geçen zaman
seni özledimmm
o kaderki meşhur sanık omzumda melekler tanık
içinde mektuplar yanık
seniii özledimmmm
hayat böylemi oynuyacaktın en hain oyununu bana.....söylemek isteidğim o kadar çok şey varken....susmak en güzeli olucak herhalde...susuyorum meleğim..
gerçeklerden bazen kaçmak gerekirmiş.......bende senden kocaman bir dünya yaptım kendimi..öyle mutluyuzki orda......kimse umrumuzda değil...kimse senden öte değil......o anda sevdiğim ne varsa o oluyosun...herşey benim istediğim gibi...sensiz seninle mutluyum.....ve sensiz seni deliler gibi seviyorum meleğim...
attığım adımların nereye gittiğini bilmeden yollara düştüm yine.....sana gelmeye çalışıyor bedenim koşar adımlarla yavaşca.....ibnbir tezatlığı aynı anda yaşıyorum....üşüyorum ama sicim gibi ter boşalıyor bedenimden....çığlıklar atıyorum ve sessizlikte kayboluyorum....
bugün seni istiyorum delice....sarıp bir daha bırakmamak istiyorum...nerdesin diye soruyorumda cevabı belii..burdasın işte yüreğimde bir yerlerde....
seni seviyorum...
hayat penceremden görünen sokak lambasından ibaret.....odamın duvarlarına çarpıp geri dönüyor güneş kaçarcasına karanlıkla başbaşa bırakıyor beni..ben seni istedikçe yokluğun çalıyor kapımın zilini......bir başkaldırı görüyorum senin için beslediğim çiçeklerde.....bigün yaprakları kuruyor öbür gün çiçkelri soluyor...cevap veremiyorum seni soran papatyalarıma...gelicek demekten yorulmadım ama nerdesin mucizem...:(
BİTMEYEN SEVGİYE GİTSEDE GİTMEYEN SEVGİLİYE Hatırlıyor musun \'\'sen beni birakmadığın sürece bende seni bırakmam\'\' demiştin ve böyle başlamıştı bizim sevdamız.Herşey çok güzeldi seninle olan.Hep gözümün gördüğü yerde ol iyi olduğunu bileyim istiyordum.Sen hayatıma bi şekilde girdin ve zamanla nasılda canımdan bir parçam oldun.. Sen demek herşey demekti, herşeyimdin sen benim. Sonra bi gün \'\'GİTTİN\'\' gözümde yaş dilimde dua oldun. her gidişinin ardından geri dönüşün olurdu.Giden sen oldun dönende ama üzülen hep ben oldum. Sen verdğin zararın karşılığını görmeyeceğini bilerek her defasında nasılda kanattın yüreğimi... ama yinede sevmiştim seni hemde hiçkimsenin sevemeyeceği kadar çok... öylesine sensizim ki hiç kimse sen değil olmadı ve biliyorum ki olmayacak... çok özledim yanımdaki varlığını,sarıldığında yüreğimi ısıtan sıcaklığını... ve seni, seni, seni... kelimelere sığdırmak zor bu sevgiyi eksildikçe çoğalansın içimde... keşke sen ben olsanda anlasan... öylesine yalnızımki içimde benden öteye bir ben daha olan sen bile çare olmuyor sensizliğime. gözyaşlarım akıyor gözümden senin bana bıraktığın tek şey olarak. Beni ne kadar üzmüş olursan ol hep mutlu ol istedim çünkü;ben seni gerçekten sevdim, seni sen olduğun için sevdim. Sevgimin arkasında hiçbir art niyet olmadı...
Sen benim canım,canımın bir parçası,kıyamadığım gözümden sakındığımdın, vazgeçilmezimdin ve öylede kaldın...
ELA GÖZLÜ BEBİŞİM
hiçbirşeyin gücü seni üzmeye yetmesin,güzel olan ne varsa hepsinin öyle güzel ifadesisin ki... Yüreğin sıcaklığını hiç yitirmesin...
SENİ SEVİYORUM...
şimdi zamanın hangi katmanındayım bilmiyorum.....bir başımayım yine...hayat ve koca bir ben......güçsüzlüğüme inat dimdik duruyorum...gözlerim yine ipiri....artık seni istemiyorum biliyomusun...alıştım yokluğun daha tatlı......gelme sakın olurmu ben çağırsamda gelme..:)
isimsizime....
hayat bugün daha bir başka göründü o dünyalar güzeli diye tabir ettiğin gözlerime..güneş , yağmur, bir parça bulut......ve sen......arkadaşlarınla arandaki şakalar....arasıra kaçamak kaçamak bizim balkona bakışın...eğer ordaysam gizliden tebessümün çok hoşuma gidiyormuş meğer...tamam itiraf ediyorum ne zaman çıksam cama gözlerim seni arıyor o köşede oturuyor olman için nasılda dua ediyorum rabbime....gece yarılarına kadar karanlığın içine gömülüp oturduğunda ne düşündüğünü ölesiye merak ediyorum...tamam itiraf ediyorum seni sırf seni görebilmek umudu ile yolumu uzatarak gidiyorum gideceğim yere...ve o gizli tebessüm bendede oluşuyor....şimdi balkondasın sende.....yine arkadaşların...az önce büyük bir kavga ettiniz kimliği belirsiz kişilerle kanlar felan kötü oldum birden...sana bişey olucak diye korktum....biliyomusun o satır hiç yakışmadı eline....ve beni görünce balkonda içimden geçeni okumuş gibi yere bıraktın ya satırı çok mutlu ettin beni..lütfen bir daha kimseyle kavga etme olurmu....sık sık gül bana şimdi gülümsediğin gibi..:)
kıskanıyorum seni sevgiLim... seni kaybetmekten hiç oLmadığı kadar, hiçbirşeyden korkmadığım kadar korkuyorum... öyLesine işLemişsin ki iLikLerime!.. Sen oLmadan aLdığım her nefes kıyamet gibi sanki... her gece bir imgemi kurban ediyorum depremLerine.... sensizLikten nefret ediyorum ama senin olduğun bir zamanı da hatırLayamıyorum ki... Bakma öyLe bana! kızma, küsme, darıLıp kırıLma... ben dayanamam ki seni üzgün görmeye.. gözLerine her bakışımda ağLamamın ve hemen başka bir tarafa yöneLmemin sebebi hüznündendir sevgiLim.. sana oLan sevgimden.. sen imkansızımdın benim, ben de seni düşLerimde yaşatıyorum............
ve işte yine ordasın.....adın ne bilmiyorum ...ama sesin mıh gibi aklıma kazındı..hani gözlerimi kapatıp koca bir kalabalıkta bile bulabilirim seni....bugün içim öylesine bir huzurla doldu..sebebi sensin....hadi bakışınla teşekkür et bana...:)
bugünlerde aklım karışık sevgilim...düşüncelerim arasında yabancı bir bakış...farklı bir gülüş.....yok aldatmak değil....ben seni hiç aldatmadım.....ben hep seni sevdim.....bu başka bişey yüreğim harekete geçti sanki....ben galiba hiç olmayan senden gidicem....
yavaş yavaş geliyorum sana.....denedim ama olmadı.....her düşüsüm ayrı bir yakıyo canımı anlamıyorum bir türlü........sende uzaktan bakıp duruyorsun....yalan yok gözlerim arar oldu seni....hani ben valizimi alıp taksiye binerken öylece bakakalmıştın ya arkamdan....kendimi çok kötü hissetmiştim....sanki aramızda bişeyler vardıda seni terkediyomuşum gidi hissettim....ama döndüğümde hala seni bıraktığım yerde bulmak güzeldi....sanki gözlerinin içi gülüyodu....böyle çok güzelsin uzaktan masumsun.....yaklaşırsan cnımı yakamışsın gibi.....o yüzden hep o bahçede beni izle sen....bende kapıdan her çıkışımda takılsın gözlerim sana...
evet unutmadım unutamadım....belkide unutacak kadar zaman geçmedi...belkide ben istemedim kimbilir.....ama artık bu sondu.....deneyerek gördüm olmadı...yine pes etmişken yüreğim....çok güzel bir adım attı dün gece..
ve böyle giderse çok yakında minik kuş havalara uçacak....samimiydi sözlerinde...hiç bu kadar huzur dolmamaıştı yüreğim.....bu sefer gerçekten olucak gibi:)
ne güzel şeyler yazmışsınız ya inş bu yazdıklarınızı bundan sonra üzüntüyle diilde hep mutlulukla yazarsınız canlarım:)
teşekkür ederim canım benim
rica ederim hayatım:)
yine saçlarım belime kadar...dalga dalga.....senin sevdiğin gibi.......gözlerim yine umutla bakıyor....o iri gözlere bir anda inciler doluyor...hani bana çok yakıştırdığın ama yinede görmek istemediğin inciler.....ellerime yine çok iyi bakıyorum......
seni özlediğimde yüzümü saçlarımın arkasına saklıyorum..ellerimle ayak bileklerimi tutuyorum..bacaklarımıda karnıma kadar çekip iki büklüm oturuyorum...bir anda ter boşalıyor saç diplerime varasıya sırıl sıklam yüreğim bile....acizliğimi kimse görsün istemiyorum....
seni beklerkense kollarımı iki yana açıp rüzgara bırakıyorum kendimi.....gözlerim kapalı.....uçuyormuşum gibi......ne tuhaf değilmi gelmiyeceğini bile bile beklemek.....ama bil ben seni bekliyorum sevgili...
saçlarım yine belime kadar....dalga dalga....dişerim kanıyor .....tırnaklarım derime geçiyor....canım acıyor sevgili.....damarlarımdan kan sızıyor yürğeim tuzla buz.....ölürken bile seni bekliyorum ve saçlarım yine belime kadar.....
Cok sevda yasadim saniyordum senden önce . Ama hep kandirmisim kendimi . Her defa bu sefer baska diye sevdim bir ümitle . am...a yok kendimi bulamadim hic birinde . kabul etmisdim . ask yalan ask haram . dünyada yok askdan mutlu olan . ne zaman ki seni gördügüm o an . ilk defa aska inandim . kabul etmisdim . ask yalan ask haram . dünyada yok askdan mutlu olan . ne zaman ki seni gördügüm o an . ilk defa aska inandim . simdi sen beni birakip gitme... ben sevdayi senle tattım gitme... kalbimi cikarip vereyim eline . bu can sensiz YA$AMASA da olur . canimdan CAN ALIYORSUN gitme . umudumu KIRIYORSUN gitme . sen kendini KANDIRIYORSUN böyle . gönlün benden uzak MUTLU mu olur? Bu can sensiz yaşamasa da olur
her aradığında ayrı bir şiirle karşımda bulmak seni.....yüzümde kocaman bir gülücük.....inan ne hissettiğimi bende bilmiyorum...ama gözlerimi kapatıp başımı göğsüne yaslıyorum o an.....kız kulesindeyiz...yanımızda bir demet papatya....yanımda olman huzur veriyo.....hiç gitme istiyorum hiç ama hiç susma istiyorum.....bir yanım korkuyor.....senide üzmek istemiyorum...
Yağmur ıslatırken kaldırımları, gözlerim yağmura inat ıslatıyordu yastığımı…
Ey sen! Gecenin en ağır vaktinde aklıma düşen. Ne zaman güldüreceksin bu yüzü? Ağlamaktan yorulan gözleri ne zaman sana baktıracaksın? Yoksa hiç, hiç mi gelmeyeceksin?Ben hiç ölmedim, çünkü sen uzakta yaşıyordun. Bu morg ancak sen ölünce alırdı beni içine ve öylece girerdi kefene.
” BEN HİÇ ÖLMEDİM SEN BENDE ÖLMEYİNCE… “
ölmeyeceksin?
yine sen mucize....onca yaptıklarına rağmen bir sözün güldürebiliyor yüzümü....ama öylesine kilitlemişimki kendimi sana....sen özledim dediğinde ben dilimle doyasıya bende diyemiyorum.....içerim avaz avaz haykırırken dilim susuyor......giderken htüm suçu o çok sevdiğin gözlerime atmıştın ya hani....gözlerim yinede küsmedi sana...adını gördüğü her yerde olabildiğince gülümsüyor.....düşünüyorum hiç kimseyi sevemiyorum senin gibi kimseyi koyamıyorum hayatıma.....sen varken hiç birşey umrumda değildi....sen vardın gerisi yoktuki benim için....ama beni seven bir sen vardı.....ya da ben öyle sanıyordum ....sana son bir kez olsun doyasıya sarılmayı öyle istiyorum ki....böyle o gerdanındaki kokunu içime çekeyim başımı göğsüne koyup saatlerce ağlayayım öyle istiyorumki anlatamıyorum....mucizem ,can parçam, helalim , sevdiğim ,aşkım ,bitanem ömrüm, herbişeyim demek istiyorum doya doya sindire sindire yüreğime......aşkım diye açmak istiyorum her telefonunu aşkın kurban olsun sana dmeni istiyorum yine eskisi gibi.....günüm seninle aydın olsun istiyorum ....rabbim ya al onu benden ya da en yalın haliyle geri ver.....zira dayanamıyorum artık....
bir bahar sıcacık bir güneş.......içimde öylesine güzelsinki....korkuyorum şimdilerde kaybederim o sözlerini diye.....eskiye dönüp bakarsam vazgeçmekten korkuyorum...umudum herşeyim ....sen sakın hiç gitme sen skaın beni yaralama..hep böyle kal.....seviyorum seni..
gelişin ne güzel sevgili...sıcacık bir gülüş....hiç bir sahtelik yok sesinde...her seviyorum deyişinde biraz daha bağlanıyorum sana...bakışlarından utanıyorum....ve nazarımdan korkuyorum....yüzüne söyleyemediklerimi utanarak ardından söylüyorum...bende seni sevmeyi seviyorum aşkların en güzeli...