abla bu kadarda degil ama
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
abla bu kadarda degil ama
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
niye ama yaa bence tam olmuş sence:D))))))Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ette sanada hazırlıyorum bişeyler..
hazırlıklı ol:D)))))))))))))))))
:):):):):):):):cook komık olmustu o tablo
ne şeker olmuşunuz tonton nineler tatlı dedeler:D:D
Vayyy rose ne güzel olmuş gülerek okudum yazını :)
tşkler dewamını bekliyorum
Dede de Hiç bi şey kalmamış :)
hehe süper olmuşlar emeğinize sağlık......
crazy_ette:ette yaw bu ağrı kesicimiydi?
ette_056:yaww nerden bilim oğlum sen eczacısın benmi eczacıyım..
crazy_ette:ne bilim midem çok ağrıyordu bi içim dedim.. polis sen iyi bilirsin hele bir bak şuna benm gözlerim iyi görmüyor bu ağrı kesicimi.....?
poliss56:abi mide ağrısı için ağrı kesici içiliyormuydu?..
senin aklın bir gidip gelmeye başladı haberin olsun ilaçları bize göstermeden içme ha bu arada elindeki ilaçta hemoroid ilacı sakın içeyim deme..
crazy_ette:ne hemoroid mi???
abooo abe ben ne ilacı almışım böle yaww ben harbi yaşlanmışım..
eczaneye gelen yaşlı amcaları şimdi daha iyi anlıyorum onlara bir ilaç beğendiremezdim anlatamazdım demek bu yüzden miş.
ette_056:abii senin bana geçen gün verdiğin ilaç yoksa bumuydu mide bulantım o yüzdenmi?.
abi sen bittin artık bidaha senden ilaç istersem bastonlu dede olayım:D...
poliss56:pardon abi sen bastonunu yeni yaptırmamışmıydın:D... hani diğeri çürüdü iyi deği falan diyodun.. şimdiki bastonunu çamdan mı yaptırdın:D..
ette_056:neyy ne çamı abi yılbaşımı kutlicaz (ette'nin kulakları arada ağar işitir:D)..
crazy_ette:ette sen kulaklarını baktırmadınmı?(kulağına bağırarak söyler).
ette_056:sen nasıl o bozuk gözlerini baktırdıysan bende öle baktırdım abi hem ben sağarmıyım bağara bağara konuşuyon:D
poliss56:off abi belim çok ağrıyor bir türlü doğrulamıyorum niye böle oldu anlamadım ki?
crazy_ette:abi sen bu yaşında bile eczaneye gidiyon bütün gün ayakta kalırsan tabii ki böyle ağrıyacak bak bana bıraktım ben..
poliss56:sen işi yaşlılıktan değil iyi görmeyen gözlerinden dolayı bıraktın en son hastanın birine antibiyotik diye uyku hapı vermiştinde hasta 3 gün boyunca uyumuştu akrabalarıda öldü diye azdaha adamı kefene sarıyorlardı:D...
crazy_ ette: (crazy_ ette poliss56'nın bun konuşması üzerine sinirlenir ama sinirden gülmeye başlar.. gençkende böyledi garibim:D..).. valla abi hiç hatırlatma onu hatırladıkça sinirlerim bozuluyor..
(neyse bunca muhabbetin ardından yaşlılıktan olsa gerek üç yaşlı arkadaş oturdukları koltukta sızarlar:D:)))))))))..)
crazy_ ette poliss56'nın bun konuşması üzerine sinirlenir ama sinirden gülmeye başlar.. gençkende böyledi garibim..)..
:D:D çok güzel olmuş rose özellikle sondaki yazıya çok güldüm :D:D
devamını bekliyoruz
by_ex=aman aman yoruldum biri yardım etsede şu sohbet odasına kadar gidebilsem....
küçük_hanım=hayırdır by_ex ne pinekliyon burda...
by ex=o küçük hanım bana eşlik edermisniz....
küçük hanım:beşlik yok bende mustafa..hala iş bulamadımki faruk abi marketine aldı beni müşteriler kaçınca kovdu..:D
by_ex=ne anlattın yasemin....anlamadım..:)
küçük_hanım=sağırmısın be mustafa..:D:D
:D:D:D bu ne yaw beni tam bir bunak yapmışsın
kartal abinin işlerinide bozmuşsun :D
çok güzel devam pes etme güzel gidiyor
hehe..:Dkork benden mustafa artık hep senin üzerine oynucam:D
oyna bakalım bak bende atağa geçerim haberin olsun sende benden kork o zaman ilkatağı sen yap bakalım :D:D:121:
tamam atışalım ozaman..:Dama ilk atağı yaptım zaten senden bekliyorum şimdi:D
Birgün ik arkadaş rose ve küçük hanım yolda yürürken:
Rose.Yard.:Küçük hanım sen gelmişsin 70 yaşına sana hala küçük hanım diyoruz
Küçük_hanım:kim kimi hamama götürmüş(bu arada küçük hanımın kulakları ağır işitir)
Rose.Yard.:Ne hamamı ve küçük hanım nerden çıkardın hamamı
Küçük hanım:Kim tahtaya basmış
(rose bu arada sinirlenir)
Rose.Yard.:Yahu küçük hanım seninlede konuşulmuyor
Küçük hanım:Kim kime bakmış
Rose.Yard.:küçük hanım seninle konuşulmuyor (der ve çekip gider)
Küçük_hanım:Hayırdır rose ne güzel dertleşiyorduk nereye gidiyorsun seninde sohbetine doyum olmuyor hemen kaçıyorsun
çok güzel olmuş..
küçük hanım beni baya sinir etmiş baksana.:D)))
ellerine sağlık devamının bekliyorum haberinolsun..:))))))))
sıra küçük hanımda ondan sonra bende:D:D
oldukça güneşli bir yaz gününde....by_ex bacaklarında oluşan kireçleme sebebiyle doktora gider...doktor ona denize gitmesini söyler..oda otobüs terminaline doğru yola çıkar.....o sırada istanbula bilet alan küçük hanımı görür....
by_ex=yolculuk nereye küçük hanım....
küçük_hanım=istanbula gidiyorum bu sene burda çok tatil yaptım....faruk abi işe alıcakmış galiba benii..:)
by_ex=a ciddenmi kötü olmuş senin için...
küçük hanım:ne kötü olmuş mustafa ne güzel iş buldum işte...
by ex:kocamı buldun oh sonunda..:D
küçük hanım:sen benim baston görünümlü şemsiyemi görüyonmu mustafa....(küçük hanım yaşlandığını ve baston kullandığını kabullenmediği için bastonuna şemsiye der:D)
by ex:şemsettin kim be...
küçük hanım.:uff sen nereye böyle...
by ex:doktordan geliyorum bacaklarım kireçlenmiş denizliye git dedi...ne yapıcaksam orda..:D:D
küçük hanım:buda iyice bunadı ben ufaktan kaçayım.....beyaz atlı prensim beni bekliyodur..(hostesten bahseder):D:D:D
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yemin ederimki süper olmuş gecektende anlamam ben mafya işinden :d:D:D
abi elınızdeki BAZOKA mıydı :)
bu kadarağır ama süper olmuş tşkler.!
board ailesinin tek bekarı olan küçük hanım ı by_ex in ikna etme yöntemleri
by_ex:küçük hanım bak board da bekar bi sen kaldın senide evlendirelim ne dersin
küçük hanım:yok ex ben evlenmeyecem ben daha gençliğimi yaşıyorum
(bu arada küçük hanım 81 yaşındadır)
by_ex:ne gençliği gelmişsin 81 yaşına gençlikten bahsediyorsun
küçük hanım:ben daha 79.5 yaşında genç bir çıtırım(bastonlu genç çıtır:D)
by_ex: bak sitede bekar yok herkes evlendi çoluk çocuk sahibi oldu
bak rohan abiye 5 çocuk yaptı hepside kendine site kurdu
bak bana 2 tane oğlum oldu biri süper mod diğeride mod oldu gel senide evlendirelim
küçük hanım:yaw o kadar oldumu hadi evlenelim diyelim kiminle evlenecem
by_ex:bak siteye yeni gelen üye 30 yaşındaymış bekarmış onunla evlen
küçük hanım:yok o bana çok büyük gelir yaşlılara benziyor(görende diyecek kendisi 18 inde:))
by_ex: peki yeni üye olan abdulcabbar_bahtıkara iyi bir üyeye benziyor onunla evlendirelim ne dersin
küçük hanım:yok aman istemem baksana nickinden belli bahtıkara benimde bahtımıkara eder
(ikna çalışmaları yetersiz olan by_ex artık pes eder)
by_ex: peki küçük hanım sen hayatın boyunca böyle yaşlı ve bekar olarak kal görende diyecek talibi çok beğenmiyor:D
aaaa mustafa ne yaptın sen bana..:D
ne oldu ki güzel olmamışmı:D:D
olmazmı süper olmuş pes ettim ben:D:Dcan damarımı bulmuşsun:D
çok güzel olmuş ellerine sağlık.:)))
ellerinize saglık arkadaslar valla oku oku doymuyon :)
Bütün seneryolar ve oyunlar süper.
Tebrik eder canlandırmanızı diliyorum.
valla haklısınız canlandırsak ne güzel olur..Alıntı:
MamE Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kısa kısa laqırdı kasedi gibi olur:)))
olmadı ki küçük hanım çabuk pes ettin :D:DAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
mame aslında güzel fikir yapılırsa güzel olur
aa yaparsanız senarist olarak ismim geçsin isterim..
mustafa birazcık çok azcık canım sıkkın sonra devam ederim belki..:)
sitemizin yaşlı bayanları altın gününde
hergün bir yerde toplanan bayanlarımız şimdide nazan56 da günü yapmaktadır.
bayandırlar ya dedikodusuz olmaz
nazan56:duydun mu yeni üye bir modla aşk yaşıyormuş
küçük hanım:kim kime kaşık yapmış (garibimin kulağı ağır işitir)
rose.yard.:bu hangi mod yeni üyeyle aşk yaşıyormuş (rose işitme cihazı kullandığı için net duyar herşeyi)
nazan56:ne kaşığı küçük hanım nerden çıkardın kaşığı
bu arada rosenin duvardaki 12-13 resim dikkatini çeker
rose.yard.:nazan bu duvardaki resimler yakınların mı?
nazan56:yok onlar bana asılan ve sonra rahmete kavuşan insanlar
küçük hanım:vay zavallılar sana kavuşamayınca üzüntüden öldüler demek yazık genç delikanlılara benziyor hepside
nazan56:yok küçük hanım onların hepsinide ben vurdum
küçük hanım:ay ben kimin evine gelmişim yaw gel rosem gel katil bu kız gidelim hemen (der ve rose.yard.ı alıp ağır ağır gitmeye başlarlar (yaşlılık):D:D)
.
.
.
.
.
buradaki kişiler tamamen hayal ürünüdür gerçek kurum ve kuruluşlarla kesinlikle alakası yoktur...
ee bide olsaydı:D:D
çok hoş tşkler :D
çok güzeldi by-ex kısa ve öz olmuş..
ellerine sağlık..
devamını bekliyorum:)))
Siirtliler-Board Yaşlı Prensesleri Yürüyüşte
küçük_hanım:eeeee hanımlar hayatınız nasıl gidiyor??
rose.yard.:kim kime gitmiş
nazan56:nasıl olsun küçük hanım 6 koca gitti ben hala ayaktayım
sindy:nazan şuan nasıl bir duygu içindesin
rose.yard.:nazan mı hiç duymuyor yahu hep böyle :)
nazan56:inanın arkadaşlar 6 koca gitti ama ben kendimi 18 lik çıtır gibi hissediyorum
küçük_hanım:yahu nazan sende alemsin ya 82.5 yaşındasın kendini 18 hissetsen ne olur bu yaştan sonra
nazan56:öyle deme küçük hanım ben hala kendimi 18 lik genç çıtır hissediyorum ve 18 inde genç bir delikanlı bulursam evlenecem
rose.yard.:kim kime ev yapmış (zavallımda duymaz uydurur:))
Küçük_hanım:iyi bakalım sende modaya uy gencecik delikanlılarla evlen
sindy:nazancım bence sen polat alemdarla evlen tam sana göre o
nazan56: o bana teklif etti ben kabul etmedim tipim değil bana 2 beden büyük geliyor çünkü(bu arada nazan polatın peşinden 2 ay boyunca koşmuştur:D)
küçük_hanım:yahu nazan polat senden 25 yaş küçük bence sen onun peşinden koşmuşsundur sen ona büyük gelmişsindir yaşlılıktır yanlış hatırlıyor olmayasın
rose.yard.:evet nazan hiçbirşey hatırlamıyor benide böyle çıldırtıyor
Sonrada rose.yard.sına sarılıp yavaş yavaş yürüyüp giderler
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bu Hikaye Tamamen Hayal Ürünüdür Gerçek Kişi Kurum ve Kuruluşlarla Kesinlikle Alakası Yoktur..:D
çok begendim çok güzel olmuş güldürdü beni:)belkide ilerde gerçek olur
çok güzel bir paylaşım bunlar geröektende böle olacaklarsa işleri yaş :)
çok güzel olmuş..:D:D..
beni baya çıldırtmışlar anlamıyorum anlamıdığım halde bana anlatmıyorlar ne hayin arkadaşlarım varmış yaww:D...
Ellerine sağlık by-ex..:)))
ehehehe rosem varlığından bile habersiziz sanki..:D:D
mustafa emeğine sağlık.çok komik..:)
arkadaşlar ben teşekkür ederim okuduğunuz için...
küçük hanım artık sendende bekliyoruz...
ben en çok nazanın bu yazıya tepkisini merak ediyorum:D:D