ben hayatımda top oynamadım ama sizin için oynarım :D
ben hayatımda top oynamadım ama sizin için oynarım :D
Maç Cumartesi günü olacak.Alıntı:
SiYah'IN M@Temi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eski maçlarıız ile ilgili haber, yorum ve fotoğraflar için link vermişim birinci mesajda, o link Cuma günü maçlarımızla ilgili olduğu için yanlış anlamışsındır.
Cumartesi günü görüşmek üzere.
cumartesi 8 9 kapalı kızılay
herkezi bekleriz
insallah gelecez....
ben vanda oldugum icin gelemiycem hadi başarılar size :D
:( uzuldum be efsane ama kadro belli mi arkdaslar kac kişi gelecek kımler oynayacak
esmer bana haber vermişdi ama sakat oldugum için oynamamıyacam ama izlemeye tabikide gelecem şimdiden başarılar BOARD SPOR
kadro tamamdır gelecekler son dakka sorunu olmassa :)
abi kadroyu aciklasana
esmer ee ben kadroda yokum bi yanlışlık var:)
yok yok yanlislik yok
kadro tamamlandı
esmer (ben)
ulaş abi
ceymis(RıdWaN
doguş
crazy_ette (ERoL)
büYÜk Kalec! (ErCaN)
kadro super valla simdiden basarilar ins kazaniriz
tşkler ette_ceza macı izlemeye gel kesin bekleriz
Esmer Walla Sanki bi eksiklik var...:D
tabi tabi kesin gelirim
guzel bı kadro alırız bence macı
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eksiklik nedir :) söle bende bilim
yaf karsı takım kım olacak bende oynamak isterdim sahsen :(
RoHaN abi hersey güzel de seni göremedik kadroda :) Futbolla aran yok galiba.
Başarılar. İyi olan kazansın..
maça sadece 1 saat 30 dakika kaldı...:D
ewet
basarılar arakdaslar izlemeye gelecez:D
Maça büyük bir katılım vardı.
Ceymis'in defansta kendini belli etmesi, Ulash, Doğuş, Esmer ve Ercan'ın organize çalışmaları ilk yarıyı önde götürmemizi sağladı. İlk yarıda sert çıkışlar da olsada, kendi aramızda ufak tefek tatsız münakaşalar olsada, ilk yarı 6-2'den 6-4'e geldi ve ikinci yarıda büyük kaleci Ercan'ın gereksiz şutları, ne yazıkki moralleri düşürdü ve Doğuş ile Kaleci Crezzy_Ette dışındaki tüm oyuncular oyundan düştü.
11'e - 6 kaybettiğimiz maçtan üzgün ayrılsakta, dostluk galip geldi. PC Spor'un kaleci gerçekten çok iyiydi. Forvette oynayan iki uzun oyuncu, kaleyi sürekli yokladılar ve bizim defansta sadece bir oyuncunun kalması bizlere, önümüzdeki maçlar için fikir yarattı.
Maçta ter döken her iki takıma da centilmenlik çerçevesinde teşekkür eder, haftaya oynanacak olan, Şawuran Spor, Çuli Spor karşılaşmasına şimdiden davet ederiz.
Galip gelen takımı tebrik ederim.
maç güzel geçti..!tüm arkadaşları tebrık ederım..!gerçekten güzel bi maç oldu..!
haftaya oYnanacak olan ŞAWURAN SPOR çuli spoR maçında bende oynamak ısterım..! saygılarımla
arkdaslar mac gercekten cook guzel ve eglenceli gecti ozellikle ceymıs arkadasımı tebrik ediyorum oyunu yine oynadı maca katılan arkadaslara tek tek tesekkur ediyorum
her iki takımıda tebrik ederim
Tekrardan ßi Mac yapsak ßu takımLa ya da farklı bi halı saha macı nasıL oLuR.?
baklaım ROHAN ne derse o dur
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çok iyi anlatmışsın gelmiş kadar oldum saol :)