evet arkadaşlar ben kadroyu açıklıyorum...bu kadroya itirazı olan 'ette' varsa bana danışsın....
1 - crazy_ette
2 - ette_056
3 - yiğit_efE
4 - batıkan_efe
5 - ette_çarşı
6 - yalnız_efe
kadromuz bu...dostça ve kardeşçe geçecek inşallah...
Printable View
evet arkadaşlar ben kadroyu açıklıyorum...bu kadroya itirazı olan 'ette' varsa bana danışsın....
1 - crazy_ette
2 - ette_056
3 - yiğit_efE
4 - batıkan_efe
5 - ette_çarşı
6 - yalnız_efe
kadromuz bu...dostça ve kardeşçe geçecek inşallah...
adminim sen bırak sahayı gençlere.yaşlandın sen gel benle tribünde beraber çay içelim :P :))
ha bu arada yaf herkes şawuran sporu tutuyor.bende ette spor seyircisi olayım bari :)
tamam olur :) Berkay Hocayla bugün görüştüm o da maçı izlemeye gelecek inş.
Ben iddaalı bi kadro çıkardım...hadi hayırlısı...
iyi o zaman yanlız başıma sıkılmam.benimde aklımda hoacamız vardı zaten.Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende kımsenın gönlü kalmasın ama siz işi ciddeye aldınız bende alıyomAlıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama kadroyu yarın sunucam ....
TAMAM CANE...AMA Bİ İSTEĞİM OLACAK..YA RIDO YUDA OYNAT...ONUN AYAĞINI KIRACAM:d:d:dAlıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bahtsız rabene ğude duymasın :D
Esmer, site üye olmak koşuluyla iddialı bir takım çıkarmanı bekliyoruz. Ben ve derbeder oynamasak da olur. Ama maç dostlkuk ve kardeşlik formatın geçsin istiyoruz. Güle oynaya bir sportif faaliyet yapalım istedik ama iddialı ekipler kuruldu. Hadi hayırlısı.
ben taraf tutmuyorum :) iki tarafta dost bana :) ğeyirlisi :)
yav o kadarda iddaa lı değiliz....zaten ben sakatım...sakat sakat oynayacam...ama rıdo oynasın olurmu:D:D:D
en iyisini yapıyon maç kanal 56 da naklen gelemezsen izlersin:D:D:D:D
bu sefer kadro süper bende 1.yedek olarak gitcem hade hayırlısı
Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yok le lig tv de izlensin;):D
Bence bu Maç dostluk Amaçlı geçecek görünüyor.
Siz değerli arkadaşlarımızı izlemeye gelmek isterdim ama kusuruma bakmayın oynıyacağınız saat bana uymuyor.
Eğer Saat 21.00 ve 22.00 Sularında oynansaydı sizi izlemek için gelirdim.Şimdiden Her iki takıma ve oyuncularına başarılar dilerim.
BİZİM TAKIM BU.....(İŞARETLEDİKLERİM)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Maşallah, 6 oyuncu 6 yedek tamam. Bir de teknik direktörünüz olsa, kimse sizi yenemez :D
bu bişey mi bizim ŞAWURAN a ROHAN AMCAMIZ forma basacak;)
Tilililililili maşallah siz işleri büyütmüşsünüz...
hadi arkadaşlar herkez formasını göstersın;)
BU BENIM FORMA
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sizde sadece forma var bizde ise forma şort tozlık tekmelik krampon hepsi mevcut :D bide saha parası olsa :D:D:D
4 saat sonra kadroyu acıklayacam.....!
biraz acele et bak erol bizimkini belli etmiş merakla bekliyoruz
sabır ama cok iddaalı bır kadro cıkaracam .....
Alıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
4 gözle beklıyoruz o ani;)
bizim kadro tamamda EsMeR sizin kadron neredere !!!
ya de acele edin yaw kurun şu kadroyu :)
acele et bıraz esmer senı beklıyoruz
izlemeye gelmeye çalışacağım nede olsa hepsi kuzen :)
15:35
şuan saat 23:35Alıntı:
merakla bekliyoruz :)
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gerçektende öle
bu adam nerde başına bişi mi geldi.
de hade esmer açıkla şu kadroyu herkes seni bekliyor yaw:)
bende maça gelecem ettelere başarılar
Saatler durdu, gözler Yarın akşam oynanacak maça çevrildi.
Alisamiyenlerde göremeyeceğimiz futbol zevkini, yarın akşam Kızılay Halı Sahada seyredeceğiz.
Hadi Siirt, dev maça sen de gel... Al taraftar kartını, takımına sahip çık.
Haydi Siirt Haydi Siirt Haydi,,, Tam zamanı tam zamanı şimdi.
ŞAWURAN SPOR, HEY
ŞAWURAN SPOR, HEY :)
Alıntı:
rohan Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
öle dyonda amca esmer arkadaşımız kadroyu sunmamış sıteye maç yarın
şawuran spora başarılar.
Bzım KadRo TamaMLanMıS DuRuMDa
1: EsMer
2: SiNaN
3 DoğuS
4: BaBaNıN ogLu KeMaL
5: CeYMiS
6: ŞaVuRaNLıM
arkadaşlar orada olamayacak arkadaşlar için birkaç fotoğraf çekmeyi unutmayın :P
esmer sunacaktı kadronun bu olduguna emınmısın ceymıs
Esmer siirti terk etmiş gibime geliyor
valla en son bugün gördüm...ama ondan sonra terketmiş olabilir...:d
bence sınırı geçmek üzre kuzen kadro tamam mı ?