Yusuf'un mesajından sonra aklıma gelmişken,
İstanbul'dan, Kurtalan'dan ve Baykan'dan üye olmak için başvuru yapan arkadaşların da evraklarını bir an önce ulaştırmaları gerekiyor.
Printable View
Yusuf'un mesajından sonra aklıma gelmişken,
İstanbul'dan, Kurtalan'dan ve Baykan'dan üye olmak için başvuru yapan arkadaşların da evraklarını bir an önce ulaştırmaları gerekiyor.
Adminim benim eksiğim yok dimi beni bilgilendirmeni rica ediyorum
gerekli mesaj alınmıstır.. en yakın zamanda ins :)
hayırlara vesile olması dilegiyle ...
Derneğimizden iki Yönetim Kurulu Üyesi, Mardin'de yapılacak olan önemli bir toplantı için yarın sabah Mardin'e gidecektir.
Mardin Gençlik Festivali için önemli kararların alınacağı toplantıya Derneğimiz adına Muhammed KURT ve Murat DEMİRHAN gönderilecektir.
9 İl'in katılacağı ve Türkiye'nin en büyük/en geniş kapsamlı Gençlik Festivali için, Siirt Gençlik ve Bilişim Derneği de davet edilmiş ve "üzerimize düşen ne ise yapmaya hazırız" mesajı verilmiştir.
Festival Tarihi: 08 Mayıs 2009 Cuma - 09 C.tesi - 10 Pazar - 11 Pazartesi
Tüm Dernek üyelerine duyurulur.
insallah saglam gider saglam gelirsiniz o gunleri dort gozle bekliyor olacam Muhammed KURT ve Murat DEMİRHAN abilerime saygı ve sevgilerimi gonderiyorum..
Tum arkadasLarımıza hayırLı ugurLu oLmaSı dıLekLerımLe guzel projelere ımza atarız umarım uretken bır dernek olur..
derneğimizi en iyi şekilde temsil etmek dileği ile.!
hayırlı olsun
hayırlı ugurlu olsıun
Böylesine kapsamlı bie gezi ve Bizim deneğimiz için büyük bir adım bence....
Umarım bu gezide sizlerle beraber olurum...
Şuan ben ve Murat abim, Mardin Öğretmenevi İnternet bölümündeyiz.
Toplantı halen devam ediyor ve az önce kısa bir ara verildi. Oldukça faydalı geçen toplantıya geniş bir katılım söz konusu. Siirt'ten katılması 4 dernekten sadece Siirt Gençlik ve Bilişim Derneği katılmıştır.
Ayrıca Derneğimiz Yönetim Kurulu üyelerinden Bekir Berkay Türkay ve Aylin Türkay da katılmak için yola çıkmıştır. Toplantı yarın akşam saat 17.00'de sona eriyor.
Eleman abimin ve Bülent hocamın burada olmasını çok isterdim. Siirt'i tanıtmak adına elimize geçen büyük bir fırsattır.
Maalesef yola çıktık ama benim oğlanın Batman'dan sonra ateşi çok yükseldi, biz de Diyarbakır'a hastaneye sapmak zorunda kaldık. Yarın iyi olursa kesinlikle Mardin'e gitmek istiyorum bakalım nasip... :61:Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hocam cok büyük geçmiş olsun üzücü bir durum inşaallah bir an once iyileşir ufaklıkAlıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allah acil şifalar versin
hayırlısı.
+
Rohan abi herşeyin faydalı ve yolunda gitmesi cok guzel siirt ten sadece bizim dernek in katılması ilginç bir durum açkcası
Kolay gelsin
geçmiş olsun hocam, Allah acil şifa versin. mardinde olmanızın katacağı artılar çok fazla. umarım her şey yolunda gider.
Geçmiş olsun hocam.ben şimdi diyarbakırdayım,ne lazımsa emrinizdeyim.haber bekliyorum hocam.
Sağolun,
Burada eş dost baya var...
Sağolsunlar ....
Hanım zaten ilacı (serumu, iğneyi) biliyor sadece hastanede vurmak lazım böyle şeyleri...
Şükür, beyeefendinin ateşi düştü şimdilik...
Tabii bizi nöbetçi hekim gibi durdurarak:)
Hocam Büyük geçmiş olsun...
Sadece bizim derneğin katılması ilginç ve bunun yanısıra derneğimizi tanıtmak içinde büyük bir fırsat bence....
Umarım Siirt ve Siirt gençleri hakettikleri yerlere gelirler...
Sayın BEKİR Hocamda Rohan ve murat abilere yetişseydi siirt için çok artı yönleri olurdu umarım bir aksilik çıkmazda BEKİR hocam onlara yetişir...
sabaha bir sorun çıkmasa.bende orda olurum.bekle beni mardin :)
Orda olsaydımda beraber giderdik yaw arabyla ne güzel :) şöförlugumuzde var :PAlıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kısmet bidahaki günler için hazırla kendini :)
Valla pek zannetmiyorum bu okul oldukca ama tatilimde denk gelirse super olur ozamn bekle beni aç kollarını :)Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eywallah
Mardin'den döndük.
birazdan haber ve fotoğrafları yayınlayacağım.
Lütfen şimdilik kimse birşey yazmasın !!!!
hayırlı olsun cemaat
toplantı ile ilgili fotoğraf lar aşağıdaki linkte mevcuttur:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Derneğimiz hayırlı uğurlu olsun...
Hayırlısı neyse o olsun Güzel bir toplantı olmuş...:)
abi hayırlı olsun güzel geçmiş görünen o ki inşallah faydalı olur bu toplantı
bide abi birşey soracam sonlara doğru toplantıya katılan kişi kim ??
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ekonmi bakanı yaverleri ve mardinvalisi en son gelen katılımcılar
Ben eşimin ve kendimin tüm evraklarını tamamladım ve teslim ettim
Darısı diğer arkadaşların başına;)
Artık derneğin bir reklam sürescine girme zamanı geldi...
Ben bir tane hazırlıyorum..
Ve sesimi duyurabildiğim her yerde ve her fırsatta derneğe üye yapmaya çalışacağım.
Kurslarıma gelen Siirtli olsun olmasın bir çok kişiye anlatmaya başladım bile özellikle güney doğululara...
Ayrıca genel yapacaklarımız hakkında da bilgi vermeye çalışıyorum...
Şöyle;
SİRGEB, Siirt Gençlik ve Bilişim Derneği,
Siirt'i ve Siirtlileri Uyandırma Servisi ile hizmetinizdeyiz!
Uyuya mı kaldınız?
Hemen Bizi arayın derdinize derman olalım,
Siirt'i çok mu seviyorsunuz? ama bunu gösteremiyormusunuz?
Hemen bunu göstermenize yardımcı olalım,
Ülkemi çok seviyorum ama sevgim sadece kalbimde kalsın istemiyorum diyorsanız,
Hemen sevginizi kalbinizden alıp ülkemizin kalbinin yanı başına koyarız,
Dilencilerden bıktım artık mı diyorsunuz?
Dilendirmeyi ve dilencileri ıslah etmenize yardımcı olalım,
Büyük daha büyük Siirt ve Türkiye için gelin Canlar, Canolar bir olalım!
Rohan ve diğer bu konuda yeteneği olan arkadaşlar hemen bu yazdıklarımı lütfen!
Gif animasyon şeklinde dönerli hale getirirlerse çok iyi olur şunun gibi,
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
süper oluyor hocam .....
sizin kadar olmasada kendi dar çerçevemizde elimizden geldiğince dile getiryor
yapılan işlerin faydasını ve ileriye dönük yapılabilecekleri anlatıp üye olmaya ikna edemezsek bile yarın isim duyulmaya başladımı yabancılık çekilmemesi ve" ha şu biliyorum canım iyi adamlar iyi işlerin peşindeler" i dedirtmek adına ufak çapta da olsa çabalıyoruz
Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
her cümleye her kelimeye veya her slogana mı desem ayrı bir çalışma yapılacak değilmi hocam
hemen başlıyorum Hocam ;)
Valla Eleman kardeş benim kadarı falan yok bu işin,Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Senin yaptıklarını, onun yaptıklarını az ya da çok demeden getireceğiz ve geleceğiz bir araya oturup-açıp soframızı kardeş payı yapıp,
Buyrun, Keremke, Seykaram diyeceğiz Allah'ın izniyle!
Sen bir gün 1 kilo elma ben 100 gram elma toplarım da sen bana yok mu diyeceksin 1 kilo elmamdan vermemmi diyeceksin yani;)
Unutma sen Anadolu insanısın!
Sana söylüyorum ha Eleman Kardeş....:rolleyes:
Her ikisi de olsa iyi olurAlıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Her slogana yani 2 şer cümle
ve
Her Cümleye.....
Eleman kardeş bunu yan değilde düz yapsan çok daha hoş olur bence....
Bende Hemen Başlıyorum yapmaya Elimden Gelince kadar yaparım umarım sonunda Güzel olur ...
Rohan üstat msn Gelirmisin
Çok iyi olur ama Özbey paragrafın tamamı olursa çok hoş olur....