Abi gittiğinizde beni arayın kodlara dalarsam saatide ormanıda fidanıda unuturum :D
Printable View
Abi gittiğinizde beni arayın kodlara dalarsam saatide ormanıda fidanıda unuturum :D
Valla Çok Mutluyum ! Hava Güneşli Çok Güzel ! Hayırlısıyla Bu İşide Bitirecez !
hayırlısıı hava güzel
ve sonunda bittiiii........... hayırlı ugurlu olsunn...
abe hangi arada cektin resmi :D
bu arada tabela nasıl olmus arkadaslar herseyi bana ait:p:p:p
Alıntı:
B!R TeK SeN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tabela çok ii olmuştu.sadece büyüktü biraz 6 metre falan :)))
o kadar yeterdi ya daha ne yapsaydık :)Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yokyok güzel yapmıştın tşk... Hata 6 karışıklık bir tabela vardı... Ben ölçtüm ...:)Alıntı:
B!R TeK SeN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:(:(:( ben beyenirsiniz sanıyodumAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
yok beğendik teşekürler...:) Sadece boyutundan bahsediyorum...;) saygılar...:)
boyutu iyi degilmiydi canem :)
daha dogrusu uzaktan görünmuyomuydu
Teşekürler tabela güzeldi... ona diyecek bisi bulamıyorum ama boyutu 6 metre dediyse 6 metre yoktu... sadece bunu demek istedim yanlış anlama..:)Alıntı:
emeğe her zaman saygımız var...:) ;)
Teşekürler herşey için...:)
Saygılar...
sadace sağ alt ve sol alta dikdörtgenlerin köşeleri biraz sırıtıyordu. onun dışında gayet güzeldi ellerine sağlık.
kadirim ben kötü ve iyi yapılmış demiyorum.çünkü süper olmuştu gerçektende. sadece biz tabelayı çok büyük bekliyorduk.hatta şakasına benim yaptığım bir espiri gidin ölçün dedim 6 karış varmıdır diye:))senle ligili bişey yok:)))Alıntı:
Vesselam..
bende saka yapıyom ya keyfinize baqın darılmaca yok:D
valla güzel olsun diye cok cabaladım sırf sitemiz için :)
saygılar bende :)
Bu konuyu kilitliyor
Fotoğrafları birazdan yeni bir konu başlığı altında sunacağım...