bana uyduktan sonra diğerleri adınada konuşabilirim :)))) onlarada uyar
Vesselam..
leptopun şarjı bitiyor kapanabilir:))
Printable View
bana uyduktan sonra diğerleri adınada konuşabilirim :)))) onlarada uyar
Vesselam..
leptopun şarjı bitiyor kapanabilir:))
önümüz yaz bunu her pazar saat 15 e ayarlıyalım müsaait olan 3- 5 kişi bile olsa en azında hafta bir gidilmiş olur hem toplantılarıda orda yapabiliriz ;):)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abi Elerin dert görmesin FOklor Ekibinide unutmayalım... Onlar güzel bir oyun oynadılar...:)
Herşey için teşekürler...:)
gercekten cok guzel gecmıs gelemedıgıme uzuldum malesafkı calısıyordum emegı gecen tum arkadas ve abılere yurekten tskurlerımızı sunarız
abe sana uyduktan sonra banada uyar :dAlıntı:
titanick Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aynen Abi Banada uyar Her zaman Sulama için hazırız...
teşekkür ederim arkadaşlar.
Dün akşam çok güzel yağmur yağmıştı. Fidanlarımız bol bol su içti :)
fidanlar sana yollar bize emanet rohan :)))
Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hocam siz bu resmi ne zaman çektin ya çok harika çekmişsin üstümdeki tişört anadolu ateşi tişörtüdür.. inş bir gün ora benide göreceksiniz.. en kısa zamanda
Edit DeRBeDeR
gerçektende güzel resim.resmi çekende üstad bir fotocu. fotonun bir karesindede ben çıkmışım :))
ismimi görünce çok duygulandım, şu an duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum. Aklına gelen ve de emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç bilirim. İnşallah gelip görmemi de Allah bana nasip eder.
amin.
AbimAlıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sanki gözüken uçta benim elimde halay çekiyorsun :D
malesef bana oynamayı öğretiyordun :::))
Serap nicki yeni mesajlarla site de bir daha göremeyeceğim sanıyordum..Alıntı:
SeRaP Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abla seni unutmadık o yüzden yazdık. Çünkü sen her zaman aklımızda oldun ve tüm kalbinle yanımızda olduğunu bildik.
İnşaallah gelirsin ve akasyalarından yersin..
ABi ne demek Asıl sen bana oynamayı öğretiyordun
Bu resim için baya uğraştım bir yerinde durmuyordunki :pAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok teşekkür ederim canım, sitede olamadığım günlerde bende sizleri unutmuş değilim. kısıtlı zamanlarımda birşey yazmasam da, herşeyin yolunda olduğunu , güzel şeyler yaptığınızı görerek siteden ayrılıyorum. inşallah bundan sonra daha sık sizlerle olabilirim.
İnşAllah temennimiz o yönde ... :pAlıntı:
SeRaP Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla 1 saat önce ordaydıkk çok güzel ya her gün en azından bir iki satimiz orda geçirmek gerekir bana göre öyle ben gitim baya bir sitres atımm
Evet katılıyorum koso Çok Güzeldi...
Tek kelime ile harikasınız..Uzaktan izlemek bile nasıl mutlu ediyor insanı bir bilseniz...Tam gaz devam En iyiye varmak için..!!
Fidan dikiminden sonra defalarca ziyaret edilen ve bu hafta sonu toplu halde ziyaret edeceğimiz Hatıra Ormanında Pazar Pikniği için duyurudur:
26 Nisan 2009 Pazar günü, Sirgeb Hatıra Ormanında Pazar Pikniği yapılacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlar Pazar günü saat 10.00'da Ormanda hazır olmaları yeterlidir.
ben varım birimm...
Orda olacam
Bizi bu güzel günde bizleri unutmayan
tüm siirtliler-board üyelerine sonsuz teşkkürlerimi sunarım
Bu sabah arkadaşlar Hatıra Ormanında piknik yaptık. Geniş katılımlı ve gayet güzel bir gündü. Gelen tüm arkadaşlara teşekkürler. Piknikten sonra bazı fidanların altına su döktüm. Geçen haftalarda sıkça orman ziyaret edilmiş ve fidanlar sulanmıştır.
Oraya bakmak boynumuzun borcu olmuştur.
Çevreye önem veren, ağaça önem veren, insana,gençliğe önem veren Sirgeb Derneği, ağaçlara bakma ve sulama görevini yerine getirmek için söz vermiştir.
ya ne güzeldi bende ilim yayma yurdu ile birlikte agac diktim resmimde iyi cıkmış :-) bu arada umarım bu agac dikme siirti güzellestirme çalışmalari devam eder ve bizlerde bir nevide olsa cevremizi güzellestirmeye faydamiz oluyorsa ne mutlu bize umarim herkes böyle güzel etkinliklere katılır.
Allah emeklerinizi boşa çıkar mısın. Tuttuğunuz altın Yolunuz açık olsun...
Takdir ettim hepinizi. üzel bir başarı... duygulandım.