nice huzur ve saglık dolu yıllara.....
Printable View
nice huzur ve saglık dolu yıllara.....
bu filmi kaçırırsak yase bizi öldürür:D:DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hakana karışmayın onu ben dövecem:D:D
ßiraz geç oldu yınede Dogum gununu kutlar sağlılklı huzurlu bir hayat geçirmen dileğiyle
Hayatta olduğun sürece hep mutlu hep sağlıklı ve güler yüzlü olman dileğiyle..
yeni yaşın inşaallah sana huzur ve mutluluk getirir. acı senden uzak olsun.
göz yaşı akmasın gözlerin... sen gülünce güzel bu hayat.
sevinci mutluluğunu hep çevrendekilerle paylaş.. Paylaş ki onlarda mutluluğun ne olduğunu görsünler.
Doğum günün kutlu olsun ablam. Allah (c.c.) seni aramızdan ayırmasın.
O tertemiz yüreğinle pırıl pırıl nur yüzünle, dualarınla yanımızda oldun. biz seni böyle sevdik ve sevecez de..
Sevgi ve saygı eksik olmasın. Nice Yıllara İyi ki varsın....
aminn rabbim senden razı olsun canım kardeşim...sizleride benden ayırmasın rabbim inş..:)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hepinizi çok seviyorumç....çok teşekkür ederim..
mustafa sende canına susama:D:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara.....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni..:)
Mutlu yıllar... =)))
doğum günün kutlu olsun..nice sağlıklı mutlu yıllar seninle olsun..siz kutlamadınız ama ben kutluyayım..
çok teşekkür ederim.. hep birlikte nice uzun senelere inş..:)
doğum günün kutlu olsun cnm mutlu sağlıklı huzurlu ve başarılı yıllar geçirirsin inş..=)
çok saol cnaım benim..:)
Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rica ederim canım..:2:
doğum günün kutlu olsun mutluluklar