walla sawuranlım 10 numara adamsın yaaa senı sevmeyen ölsunnn:))
Printable View
walla sawuranlım 10 numara adamsın yaaa senı sevmeyen ölsunnn:))
eyvallah apo :19:Alıntı:
kaf-kef Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
cumartesi akşam gelip sizden evden alırım :D Ya da cadde56 getirir :)
BEncede Git al abim :DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tmm
abi alsana peşin peşin verıyorum:p
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sonra ewe gelıp deme çaydanlık:11::11::11:
Sımdıden herkese iyi eglenceler ben pazar günü aranızda olamayacam wan kalesınde pıknık yapıor olacam :) wan gölüne sıfır :P tekrardan ıyı eglenceler Bence yemekte Rohan ın yahnısını yapın herkes kurtulSun :):):):):) aFıyet oLsun :D
benim külbastım daha iyi olur :)Alıntı:
SiYah'IN M@Temi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
istanbulda yağmur ve fırtına var umarım siirtte pazar günü hava açık ve güneşli olur..tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum
off ben yine kıskanıyorum...bende pazar günü adalarda olucam rabbimin izniyle.....bisiklet sürücez dostlarla...ini bi gün sizlerlede görüşmek nasip olur..:)
şunun şurasında 1 gün kaldı Pazar'a
Yarın sabah Saat 10.00'da SİRGEB Hatıra Ormanında Piknik yapacaz. Hazır mısnız...
okulu asıp gelıyoruzz..;)
gelemedim kusura bakmayın mardinde görüsürüz
Seni de aramızda gormek isterdik başka sefere inşallah Beraber olruz...:1:Alıntı:
mırmiç Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Güzel bir Pazar sabahında toplandık yine.
Ekmek peynir ve çay :) Bol sohbet, bol kahkaha...
Gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Harika bir pazar sabahıydı. Piknikten sonra gittiğimiz Kızlar Tepesi basket sahasında da kıran kırana basket maçı da oynadık ve bugün tatlı bir yorgunlukla karşınızdayız.
rica ederim :))))))
maçta sakatlandım :(((
Vesselam...
Geçmiş olsunAlıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama süper oynuyordun .!:)
benım kadar değil:p
teşekkür ederim canlar.. tabi haklısın alim senin kadar iyi değildim :)
uzun zamandır giremiyordum siteye.. demek yaptınız pikniğinizi yine güzel geçmiş ve ben yine uzaktan uzağa izlemek ve yorum yapmk zorunda kalıyorum:D..
Titanic abi geçmiş olsun.. maçta olur böyle sakatlıklar.. umarım kötü değildir ki bu zamana kadar iyileşmiştir :):) sanırım.:) inşAllah:)
sizin adınıza çok sevindim hep bir arada olabilmeniz temennisi ile:)
selametle kalın:)
Sende eksik olma gülücüklerinide eksik etme maşallah :pAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bugün pozitif bir enerji var üzerimde, vallahi iç farkında değildim.. gülücüklere bak yaa kaç tane eklemişim:D:D..Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yok böyel birşey..
rekoru kırmaya niyetliyim sanırm:)