yine coook guzel gecti:):) emegı gecen herkese tsklerimi sunuyorum
Printable View
yine coook guzel gecti:):) emegı gecen herkese tsklerimi sunuyorum
gelen ve gelmeyen herkeze sonusuz tşklerim sunuyorım sizleri çok seviyorum ve çok özledimm..
Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bizde Seni Çok Özledik :( !
kazasız belasız vardın darısı tezkereye
seni şimdiden özledık be hasoo:))
Allah seni ve bizleri ailemize sağ salim kavuştursun kardeşim sıra bizde herkes gibi bizde vatana olan borcumu ödemeye gidiyoruz...
460 Gün Bekleriz Kardeşimizi...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yaw vallaha sizleri özledim...
Sanki biz seni özlemedik...
nerde bir asker görsem hep dolar gözlerim....hüzünlenirim hep abimi yolcu ettiğimiz akşam gelir gözlerimin önüne..ve yalvarırcasına dualar ederim...sende dualarımdasın hasan..rabbim hayırlı tezkereler nasip etsin inş..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
O şimdi çavuş
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yine Yaptın En İyisini Kardeşim Dj Kosoma Bak Onu Çok Ozlemişim Allahıma Ellerine Saglık [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Evet arkadaşlar hasan halen manisada geziniyor.
Öğrendik ki perşembe günü teslim oluyor..
Ve az önce msn'de konuştuğumuz askerin ilk defa kel halini yakaladım...
Görmek için Aşağı in...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Biraz daha in sana zahmet
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Ve işte Dj Koso
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Ama gülme tamam mı...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
En Büyük Asker Bizim Asker Dj Koso
vaybe neyakışıklıyım yaw.....
Hey gidi gençlik.
Düğünlerin gözdesi, halayın başı, Oynadığı zaman izleyicilerin ağzını açık brakan şovmen...
Tez vakitte bitirip Sağlıklı bir şekilde memleketine geri dönmendir temennimiz...
İnşaallah döndüğünde kendi halk oyunları ekibini kurarsın.
Olmaz olsun böle hayat öldürdü beni
ısparta 40.er piyade alayına gönderdi beni
saçlarımı kestiler gözlerim doldu
bu gece ıspartada 6.günüm oldu
>>>ŞAFAK 421 <<<
Şafak Programı :) Şafak Sayayıyom Onla Asker Sana
Dün aradı beni. Hepinizin durmunu sordu ve selamlarını iletti...
Dün koğuş Nöbetçisiydi. yerinin iyi olduğunu, kendini rahat hissettiğini söyledi.
benıde aradı üstlerinden daak yıyordu:))
şaka lo tatıl gibi geçiyormuş eğlenıyormus
şafak 419
inş ısparta güzel bi yerdir oraya gidenler rahattır orda:(
şafak = 415
biten gün sayısı= 12
bitmez senın askerılık be hasan:))
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Amca Öyle Diyon Olan Moralde Gidiyor Ya :(
Zaten Çok Özledim Şekerparemi :(
ŞAFAK=409
BİTEN GÜN =19
ayyyy inşallah tez vakitte şafak biter de döner
daha 19 gün olmuş ama ha geyret bi bakarsınız da şafak 3, 2, 1 veee 0 diyeceğiniz günler de gelir yaa
Sağ salim dönersin inşallah....
Askerim Ya Aramızda Olmamanın Farkı Çook Var...
Dün DJ_Koso ve Efsane_1907 beni aradılar ve hal hatır sordular.
Herkese selamları var. İkisinin de sağlık durumları iyi ve keyifleri yerinde.
Göz açıp kapatıncaya kadar geçecek olan askerlik vazifelerini yapıyorlar. Hayırlı teskereler şimdiden.
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
dün senden önce derbederı aradı önce derbeder sonra ben metın21 suikast
kurban kafkef lede görüştü.!
Kardeşim Sen Hep Aklımdasın...
Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ölüme gider gibi konusuyorsun be kardeşim ya herkesin yaptığı bir durum bu o kadarda abartmaya gerek yok neyse hayırlı teskereler umarım kazasız belasız donersin
şafak =404
biten gün =23
günler geçmiyor be HASANım
şimdiden özledik la seni.!
6 gün daha da geçti be yani
şafak =398
biten gün =29
az kaldı az akldı sayılı gün çabuk geçiyor
Hasan arkadaşımız beni dün ve önceki günde aradı. Hemen hergün beni arayan ve sizleri sorup selamlarını ileten Hasan arkadaşımız sizden mektup bekliyor...
Ayrıca 26 Haziran 2009'da 30 gününü tamamlayıp Yemin töreni gerçekleşektir.
75 Günü tamamladıktan sonra Acemi birliği bitecek ve 7 Günlük izne ayrılacak. (Siirt'e gelecek)
Mektup Adresi:
40.Piyade alayı iç güvenlik ve tatbikat merkezi
3.Tabur 2.Bölük ISPARTA
arkadaşlar yoklugumda maşallah beni siteden eksik etmemişsiniz bunu gördüm çok mutlu oldu anlatamıyacak şekilde ama siteye geldim kimseyi bulamadım 3 gün boyunca girecem inş sizlerle karşulaşırımm... hepini çok ama çok özledimm.. SİZLERİ SEVİYORUMM...
bizlerde seni özledik be hasan
ah koso ah siirt sensiz zindan oldu dugunlerde bile sessizlik var allahın izniyle kısa zamanda bitecek askerligin...
Kusura bakma Sen aradağında dışardaydım ve hemen bilgisayar başına geçemedim.
Hakkını helal et. Bugün Telafi ederim inşaallah.
sorun degil kardeşim canım saolsunn....
şafak 430 1 ay bitti yawww :D 3 tabur 4 bölüqe selamlar :D
hayırdır bütün askerler bugün çarşıda galiba;):)