hanım aga agalık yap:D
Printable View
hanım aga agalık yap:D
ne yapıyoz ki başka :D
beni evlendir:D
bura uygun deil evlendirme yeri açam oraya gel :D
ohh bn ymştm ama bunada hyr diyemicem sahura kdr ne yesek kardır :D:D
tamam gelirim ablacık:D
tamam burda konuyu saptırmayalım :)
buraya uygun olmaz çünkü sahur odasına dime kurban :)
serserinim bende yerim walla..
allah hayrını kabul etsin:)yemek için haa
hadi yiyelim abla kardeş payı zaten ablamda yoktu ii oldu :D:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bu da benden:D
Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben şanslıyım heralde ablamda war kardeşimde :D:5:
bnmde krdeşim war ama ablam yerine abim war oda askerde bn tk kızım :)
Allah kavvuştursun canım....:9:
tskr ederim ablacım... ;)
Kurban az önce Peugeot'la gezdiğimde baktım mega açıktı.
ordan kola çerez al da gel ya.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ustam bu ne perhiz ne lahana turşusu :19:
bizde istiyorum :D
kolaturkadan bahsediyor olabilir :D bu arada bir bardak uludağ limonatayı 10 litre kolaya değişmem ;)
Acı bir kahve varmı acep kim bakıo çay kahveye..?
nesta hocam cola turka demek istedim :)
serseri sen ne istiyore..
farketmez :D:D
hanım abla bi kahwe istiyen warr nirdesinnn :D:D
Alıntı:
HaYaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben bakıyorum hayat :)
buyrun kahven afet olsun :) :1:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
afiyet şeker olsun ustam bugün haber aldım Siirt çok sıcakmış..Allah yardımcınız olsun..bu sıcaklarda oruç tutmak pek kolay değil.siz bakmayın uzaktan ahkam kesmemi.hoşgörünüze sığınarak latife yaptımAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yaptım geldim ocağın başında uyumuşum..:11:
serseri sana su aldım :)
abla sana sahur sofrası hazırlamıştım ama kahve nerden çıktı ki.
Kahvemm nerdee...
he ii bişi olmaz şekerleme ypmışın :):)
hocam ben bugün günelş doğmadan Siirtten ayrıldım. Güneş batarken de siirte geldim.
İş güç.
Alıntı:
HaYaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben yaptım hemen ama..:2:
eyw. tskr su en kıymetlim bol bol içmek lasım orucken cok arıyorum :):):)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Derbeder içmiş kahvemi :((
yemekleri de haızrlayak :):):)
git ya. ben içmedim. kahveyle aram yok. menengiç içerim ben :)
selamun aleykum hayırlı sahurlar
Alıntı:
gene yapim hemen sana buyrun :D :8::2:
Pazar günü çalışmak mı ¿Allah yardımcınız olsunAlıntı:
abla bu yemekler sahurda agır gitmez mi yaw :D:D