flash kodu da eklense abi hiç fena olmaz derim flash şiirler sunuyoruz onları öyle sunardık..
Printable View
flash kodu da eklense abi hiç fena olmaz derim flash şiirler sunuyoruz onları öyle sunardık..
Araz e-kart ekleyeceğinin sitenin mahsuru yoksa linkini verebilirmisin.Yanlış değilsem Firefox eklentilerinde o resmi olduğu gibi taşiyabilme özelliği var tabi ekleyeceğin siteninde o kodları desteklemesi lazımAlıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yarın sitenin adresini yazarım nesta abi
Herkesin haber kaynağını söylememe hakkına saygım sonsuz ki haklısınızda istersen pm den verebilirsin linki ...Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ilginize teşekkürler süper moderatörümüz sıkılınca arada yorumda yazsanız açılan konulara..burda herkes elinden geldiği kadar sitede faydalı bilgileri paylaşmaya çalışıyor.bu uslubunuzdan eminim arkadaşlar rahatsız olacaktır.siteye katılımlara dikkat edin derim. :1::4:emeğe saygı adına yazdıklarım saygılar..Alıntı:
HaNıM aGaM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bakıyorumda herkez bi emek bi fikir peşinde ne güzel
Dailymotion eklentisi
Usta sen listeni hazirla ben gerekeni hallederim yalniz flash 1. Dereceden tehlikeli e kart uygulaması Flash sanırım
hanım aga önce açtığın konuları kontrol et daha sonra diğer konuları kontrol edersinAlıntı:
HaNıM aGaM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
en mantıklı fikir teşekkür butonu gereksiz mesajlar bir nebzede olsa temizlenir
tema için burada sizin istediğinizi birazda olsa kafamda canlandırdım buraya ornek tema resimleri koyup anket ile hangi tema daha çok oy alırsa onu uygulamaya alırız
benimde önerilerim var sanat eserleri kanununa aykırı konuların ilk olarak temizlenmesi ilerleyen zamanda canımızı yakabilir
yonetici kadrosunun tekrar gözden geçirilmesi
kategorilerin azaltılması yanılmıyorsam 400 kategori var
önerilerimin devamı gelecek
teşekkür ederim.üyelerin duygu ve düşüncelerini kısaca özetlemişsiniz.saygılarAlıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nesta abi o bölümü görememe sebebin sanırım vip üye olmaman kaynaklanıyor emin olmak için yetkililere mesaj attım haber bekliyorum vip üye olabilmen için 25 tane mesajının olması gerekiyor forumun kuralıAlıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Araz kardeşim, Nesta ustam sizden e-kart uygulamasına örnek bir site adresi istemiştir.
Site adresini kendisine PM ile ulaştırabilirsiniz.
Tüm yazıları bir kez daha gözden geçirdim. Değerlendirme çalışmaları başlamıştır...
nesta abiye site adresini pm yolu ile ulaştırdım . yalnız bir sorun olmuş konulaın birkısmını nesta abi görememiş bende sorunu öğrenebilmek için yöneticiye sorucam. yöneticinin msn e girmesini beklyrm olmazsaAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abi sen degerlendimeni yap listeyi hazırla beraber gerekenleri halledelim Pazartesi Allah bir mani vermese sozlenecem Çarşamba veya prsembe gunü kodlama ile ilgili alanları bitiririz.Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allah tamamına erdirsin inş.
Gözün aydın kardeşim.
Rabbim hayırlı etsin mutluluklar ömür boyu..bu arada çok teşekkür ederim üyelere duyarlılığınız ilginiz için saygılar
Teşekkür ederim arkadaslar darısı tüm bekarlara :)
Çalışmalar şuan 4 kişilik bir ekiple (Rohan, DeRBeDeR, Sosyete ve dj_koso) tarafından yapılmaktadır...
Sitemizi güzelleştirmek ve Gençliğin sesini duyurmak için elimizden gelen gayreti de göstereceğiz...
sitedeki reklam alanları değiştirildi
logosu değiştirildi
öneml notlar alındı
4 sayfalık dergi tasarlandı ve yayınlandı
40 maddelik çalışma listesi üzerinde halen çalışılmaktadır.
Rohan abi ben proFiLime giremiyoRum başka biR üyenin proFiLi çıkıyor..KarakterLerden oLsa gerek
Aynı sorun bendede var:S.
ikinizin de sorununu çözdüğümü hatırlıyorum :S
tekrar inceleyeceğim.
Ben hala bakamıyorum. Keşke halolsaydı.
Alıntı:
''SeFa'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sorun çözülmemişse ben ilgileneyim önemli bir sorun.
eRoL aBe soRun haLa devam ediyor...:17:Alıntı:
HeLL BoY Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hallediyorum Sefa 10 Dakika'ya düzelir.
eLine sağLık tŞk. ettim eRoL abi oLmuŞ :)Alıntı:
HeLL BoY Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Rica ederim kardeşim sorunu bizlere bildirdiğin için bizde teşekkür ederiz.
Ayrıca RoHaN ustadımın hazırladığı liste elime geçti en kısa zamanda düzenlemelere başlayacaz.
Elini çabuk tut derim engel olmasın sana ok baby :)Alıntı:
Lem bana kim engel olabilir aldığımız son kararla VB4 kurup üstünde çalışacaz üyelerin işi zorlaşmayacak bir sistemse VB4 e geçiş yapıp onunla devam edecez.
forum konuları hakkında bi değişiklik gelişme olması yönünde çalışmalar varmı?genel kültür adına bir bölüm açılsa çok sevinirim eksik diye düşünüyorum.saygılar..
s.aAlıntı:
Sevdayelleri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
benim fikrime göre ayrıca bir genel kültür bölümü açılmasına gerek yok tatlı sohbet bölümü geniş bir bölüm birçok türde ki konuyu paylaşamamızı sağlayacak bir başlık kısacası açmak istdiğiniz genel kültür içerikli bilgileri tatlı sohbet bölümüne de açabilirsiniz bu şekilde senelerdir istenilen tatlı sohbet bölümü gereksiz konuların açıldığı bölüm olmaktan kurtulur son olarak anladığım kadarıyla yöneticiler kategorileri azaltmayı düşünüyor yeni bir bölüm açılmasını istemiyorlar sanırım(''kategorilerin azaltılması yanılmıyorsam 400 kategori var''5.sayfa HELL BOY 'un yazısından alıntı)
aselam araz doğrudur haklısın ben daha içerikli tek konuda toplansın istemiştim tabiki yönetim bi şekilde düzenleme yapacaktır.
Fikirlerinizi not almaya ve önemsemeye devam ediyoruz.
sevgili arkadaşlar ben bir fikrimi sizinle paylaşmak istiyorum...bizim sitede açılan konulara puan verilebiliyor galiba ama TEŞEKKÜR BUTONUNUN açılması emeklere saygı niteliği taşıyacağından yapılmasını istiyorm
ilgilenirseniz sevinirim....İYİ FORUMLAR
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yukarıdaki konuya göz atarsanız yeni site temasında bu dediğinizde olacak
versiyon güncellemesi olacağından, şuan yapamıyoruz. versiyon güncelledikten sonra mutlaka TEŞEKKÜR BUTONU olacak.
ilgilendiğiniz için teşekkürler.
benim önerim her zaman yaptıgız gibi site üyeleri bir yerde birleştir küçükk dahi olsa bir toplantı yapmak sitenin üyelerii şuan bir birlerinde uzaklaşmış hale gemişler.. bunun için rohan abiden site üyelerin bir toplantıya çagırmsı ondan sonra ne gerekiyorsa hep beraber karar vermek lazımm..
toplanırız be kaso çok önemli bir sıkıntı yok gibi ama bir çay içip hasret gideririz fena mı :)
bence var abi okdar emek harcadıgımız site şuan kimseler bile yokk
Birbirimizi çoktan görmedik...
Eleman abinin dediği gibi hasret giderip sohbet tadında çay içebiliriz. (Çaylar da kosodan)
Toplantı sırasında muhabbetimiz sonucu belki yeni projeler de üretebiliriz. (Kısa film, Tiyatro, Fotoğraf yarışması, Festival, konser gibi vs. şeyler)
Büyüklerimiz ne derse odur.