Düzen degisiyor ya ondandir;)Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Düzen degisiyor ya ondandir;)Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
evet olabilir.. çok şükür sahurumuzuda yaptık.. :))
Afiyet olsun;)
tşkr ederim.. :p sanada şimdiden afiyet olsun cnkü bn cıkıorum :))
tamam şirin yuxular ;)
tşkr ederimm sanadaa... :))
rica ederim;)
sahurcularrr buyrunn gelinn herkese yetecek kadar yerimiz ve çayımız varr :D:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ellerine sağlık Eso;)
afiyet şeker bal olsun :)))
Aç insanın halinden
anla gerek oruçken
ey hayatı boyunca
hiç yoksulluk çekmeyen
hayırlı sahurlar
hayırlı sahurlar millet
Hele bi sütlaç yap bakayım hamaratlı mısın gelin...
hoş geldinizzz hemencikk servisimi yapmak istiyorumm herkese yetecek kadar cayımız ve kahwaltımız vardır ee afiyet olsunn :D:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
derbeder yarın gel gerçegini yapayım sana olurmu efsaneyide al öle gel :D
Yarın hasana sözüm var.
Sen yap efsaneyle ye afiyet olsun.
ve iyi o zamn sen yarın bizi yemeğe götür olmazmı :d
Öhöö Öhööö Cay yokmu cay ezan okudu CAnım cay sigara çekti!.......:)
Gerçi Rohan Başta yazmış Sigara İçmek Yassak Ama Bende Sigara İçmesem Rohan Niye Sigara İçmek YAsak Dicekki En Azından Bir ANlamı Olsun!.....
hayırlı sahurlar herkese :) kimler burda bakalım??
hayırlı sahurlar hoşgeldin özlem abla her zmnki gibi ben yine burdayım :D
iyiki ordasın esoo :) nasılsın?oruçluk nasıl geçiyor?
iiym çok şükür sen nasılsın_? valla gecio bi sekilde bazen gecmio gibi öle işte :))) senin_?
aynen,arada sıcaklar bunaltıyor ama çok şükür buna da :) bi sıcak çay içer misin?
tabiki neden olmasın :)) ama dur sen zahmet etme ben getirdim bile :D
oyy hamarat kızın hali bir başka :) teşekkür ederim eso zahmet oldu :)
bakma burda kolay oluo pek hamarat oldugum sölenemez yani şimdi kabul etmek lazım :D ne zhmeti estf.
:) okul dönemi daha normaldir :) Allah nasip etsin de okumaya bi git göreyim seni :)
mecburiyetten istesende istemesende ögrenecen diosun yani :D o zaman bi gelsinde ben baska bişey istemem :)))
:) bu dönemde tam da söylediğin gibi oluyor :) ama sonrası dediğimiz kadar hayalci değil :) yani o zaman geldikten sonra da başka şeyler istiyor insan :) o günleri birlikte görürsek bak özlem abla sen demiştin dersin :)
bu lafı bi köşeye not alıp unutmamak lasım :)))
Ben Burdayım Yeni GEldim Çay İçiyorum!....
Ezan Okudumu Varmı Haberi Olan!.....
valla Siirtten bhsediyorsan cokktan okunmustur [03.46]
Elimde hala çay var ne yapayım!....:)
uyu sen uyu ypcak bişey yok :D ben kaçtım byby..
yaw Terket Artık bu by by lafını!....:)
mümkünatı yok :D hadi byby
Gittiiii!....:) Vaybe Tek Kaldım Bu Koskaca Sitede Yok Mu Başka Kimse!....)
Tehlo sahurda ne yapacan bize.
GEç Kaldın Gelene Yaptım Gidede Yaptım Kalanlarada Yarın Yapacam!....:)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]