[QUOTE=EFSaNe_1907;311187]özlem abla çok sağol :) artı bu gün fotunu gördüm :D tanıdım ::D
normaldıııır :)
bende seni tanıyorum ne far :) (let ul şe ehede, hak allah daksor ıcreyk ha) :D
Printable View
[QUOTE=EFSaNe_1907;311187]özlem abla çok sağol :) artı bu gün fotunu gördüm :D tanıdım ::D
normaldıııır :)
bende seni tanıyorum ne far :) (let ul şe ehede, hak allah daksor ıcreyk ha) :D
rohan abi yüzme bizim işimiz :D kimseye söleme :D özlem abla tamam va moul şe ehet zaten ene morifki ıntımme motırıfini :D ame tehdit ediyo yaw :D valla bizim sitenin kızlarından korkulur ya :d
kork bendeeeen :D
asıl Sosyete'den korkulur. Örümcek Adam gibi her yerde geziyor. :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla ben özlem özlem abladan korkuyorum aslında korku demiyelim saygı ve sevgi cünkü gercekten cok efendi ve 10 numara bi insan sitede dışından azda olsa tanıyom kendisini o yüzden bu yorumu yapıyorum :D edin ın ke sar let sevey havalanmış özlem abla :D
teşekkür ederim hakan :) yazdıklarını okuyunca mutlu oldum.
yok yok havalanmam :D
HoşqeLdin Kardéşim :)
Gözün Aydın (:
Asıl sen hoşgeldin Candy :)
hoşgeldin de sen ne kadar çabuk geldin böyle? doğru söyle firar etmedin di mi? :11:
Alıntı:
candy5 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoş bulduk kardeşim tşk ediyorum :)
kont abi yok ya ne firarı aslanlar gibi geldim :D
Cici kuşları fazla tutmuyorlar askerde, hemencecik gönderiyorlar.
Hani avealı olmayanlar gibi :P
ne alaka rohan abi:D
Avealı olmayanlara çok yükleniyorlar o mesele yaa :DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Cici Kuş Uçan Kuş Avea Lı Değil Avealı Olmayanlara Çook yükleniyorlar onlara iyi davranın!...:DAlıntı:
emsalsizenkidu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rohan abi konuyu tekrar buldum okudum :d hakkaten şiir işinde iyi değilsin :D:D:
hosgeldin
4 sene sonra okumak...
zaman çok çabuk geçiyor be iki gözüm...
Hakan rohan abinin daha yemek sözü vardı bize kac sene geçti kaç ramazan gececek üstünden ah kardeşim : ))