çok güzel olmuş emeğine sağlık abla :108:
Printable View
çok güzel olmuş emeğine sağlık abla :108:
HePSi ÇoK GüZeL ELLeRİNiZe SaĞLıK
size de teşekkürler beğenmenize sevindim :18:
Paylaşımın için ve de benim resmimi sunmadığın için teşekkürler :)))
En tatlısı Rohan (adam küçüklüğünden beri böle fotojenik)
Ecele sozlu, olume nisanliyiz. Tesadufen dogduk, mecburen yasiyoruz.
edit by RoHaN
:D
ne yalan söyliyim
geyik odası ama insan korkuyor valla
yanlış anlaşılma korkusu olmasa bi de :66:
valla burlar hepsi cok güzellll yaw
YORUM YOKAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
edit by RoHaN
:D
teşekkürler.........
BENCE SERAP .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,., ., edit by eLeM@N
SABAHLARA KADAR KONU EKLEYİP CEVAP YAZARAK VERDİĞİ
EMEKLERDEN O HALE DÜŞMÜŞ OLABİLİR YAKINDA BENDE BİR DERİ BİR KEMİK KALA BİLİRİM HEM BURDA ONUN BEYNİNE VE HIZINA HİTAP EDECEK ADAY GÖREMİYORUM:51:
Bu sözü geyik odasında değil başka bir bölümde söylesen korkmakta haklı olabilirdin evet Rohan..Yoksa siteyi bombalardım :235:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
ne yalan söyliyim
geyik odası ama insan korkuyor valla
yanlış anlaşılma korkusu olmasa bi de :66:
Burası çöpçatan sitesi olmadığı için ; doğru yerde olduğumu bildiğim için ve bir feminist olarak yanlış anlamadım..Adımın geçtiği her yer güzel ama mümkünse bu tarz geçmesin :11: :31:
ohbe yorumsuz bıraktığın da kızdın diye üzüldüm espiri olarak anlyıp
gırgır ve şamata olarak algıladığınada sevindim
zaten başka bi yerde böyle bi konunun geçmesine imkan olmaz buna rohan izin vermez
siteninde bombalanmasını istemez valla sen daha komiksin yav
yine farkın ortaya çıkmış :51: :51: :51:
Ellerine saglik hakkaten cok güzel olmus himmmmmmmmm...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Serap abLaa :D ben neden 2 tane dostumun arasındayım :244:
MaNiaC_ChoCuQ dostum sende güzeL yapmışsın :106:
SONnefes Dostum sende güzel yapmışsın .. :59:
Cambaz abim :257: agLama sende yaf
hepinizin ellerine saglık tşk.ederim
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : serap79
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
asıl manyak oLan Resim bu abii burak abii ne cekion sacımı kıskanma :D takıLır Tüm manitalara ben :19: izinin warsa tabe:D :275:
Maniaq Sende cüLümsemeyi bırak bence :206: biz Saç Baş Girmişsiz Sen karizma cıkmak için güLümsüyorsun :209:
ee ben nerdeyimm?
Alemsiniz yaw ouhahahaha :11: Rami zenci değil ki :D
hhehehehehheeh cok komik vallaha ellerine saglık : )
ALINMAK YOKKKK AMACII BİLİYORSUNUZ! ;)
Nolur Ağlama Serciii Şaka yaptımmm :'(
baq benide Ağlatcan.... :52:
ula gerçektende çok komik elinize sağlık
Rica Humanist ;) :D
:104: hehehe
heheh Bunnar Ne yaw Erolumm :D :60: İlginç Çıkmışız :D :D :D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Dr. Can
:51:bune yawf hele candynin cvp müthiş:11: candy hep böle midır? :55:
Hayır Ya Ne alakası War....Beni Çok doqru tanıtmayın İnsanlara.. :231: :245:
burdaki resimler hayal gücüyle yapılmış niyetimiz kimseyi kırmak yada incitmek değil beğenmişsen ne mutlu bize abisi
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Asİ ÇoCuK
Çok qüzel poz wermişim ama;)
Evet oda düşünüyormu acaba sizi ?Arkadaşım bizim foto yok mu? :24:
daha ekleyeceğim bir sürü resim var masiva bugünlük bukadar yeter ama dime :D
güzel resimler eklemişsin güzelim konuya teşekkürler
erol hayal etmesi bile güzel,... dostluklar ..... dilegiyle
hangi foto stüdyosunda çektin candy bende ordan çekiim bidene :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : candy5
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Asİ ÇoCuK
Çok qüzel poz wermişim ama;)