Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : AKILLI-ESMER
İnsanların görünüşleriyle ve giyinişleriyle alay edenlerden neferet ediyorum. :109:
AYNEN ABLAM SANA KATILIYORUM
Printable View
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : AKILLI-ESMER
İnsanların görünüşleriyle ve giyinişleriyle alay edenlerden neferet ediyorum. :109:
AYNEN ABLAM SANA KATILIYORUM
vallahi bilmiyom boşver :) içimde kalsıın :)
kuyruk salayan kızlardan nefret ederim
Arkadaşlar yalan söyleyen arkadaş satan şu bu herneysede bir tartışmada 3. kişi olanlardan nefret ediyorum ya:))))) zaten 3. kişiyede ne düştüğü malum :))) :274:
insanLari kücük düsüren kücükLerden, yaLan konusup bi baskasini aLdattim diyerekten asLinda kendini kandirmis oLan insanciktan . bunun gibi vb .. davranisLari sergiLeyen baLik beyinLi böcek hafizaLi insan mi diyim ne diim ki bilemiyorum ...
insanogLu cok insan az ..
Makyajı abartarak yapanlardan nefret ediyorum.Kendi orjinal güzelliklerini kapatıyorlar. :33:
sana katılıyom sonnefes
Bişey bilmediği halde çok biliyormuş gibi konuşanlardan,çok bildiğini sanan fakat hiç bişey bilmeyen kişilerden neffret ederim burda var bir iki kişi (kimse üzerine alınmasın)...
kendını buyuk goren herkesten nefret ederım
oruç tutmayanalrdan nefret ediyorum
parası olupta oyum var şuyum var diyenler bana oldu da sonunda patladım ona ama yeter yazma dedim daha senin neyin var umrumda deil dedim msn den gitti 1 ay girmedi şimdi girsede farketmez sildim deli oldum ama 3 evim var 4 arabam var ne yi varsa var dimi ama benim deilki :5: :211: :204: :204:
bence oruç tutan da kendine tutmayanda saygılı olunması gerek onun günahıda ona sevabıda zorla tutlan oruç zaten hayıırlı olmaz içinden gelerek tutması lazım tutanda yazmim dedim ama dayanamadım :63:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : lincoln
oruç tutmayanalrdan nefret ediyorum
kendimden
bu monoton hayattan nefret ediyorum !!
İnsanlığa yakısmayacak herseyden nefret ediyorum...Savaslardan zulumlerden haksızlıklardan vs...
SawasLardan'!! ,Siirtin KRoLarından :):) insanları DIs gorunusyle yargılayan ezık beyınlılerden !!! bide kakaosuz_chicolate den :):):)
yaLnıslıktanN, ArebesKkkktenn, rEppptnn, ve KendimdeNnn
Sizden :d
bizim fizikçiden nefret ediyorum :205: o derece:)