çok beğenerek baktım siirt gerçekten çok ilerlemiş gelişmiş.elinize sağlık
Printable View
çok beğenerek baktım siirt gerçekten çok ilerlemiş gelişmiş.elinize sağlık
hepsi çok güzel ama sadece güzel demek bence haksızlık olur.sen emek vererek çekiyorsun,emeğine,ellerine yüreğine sağlık emin :) bilgisayarıma kopyalıyorum bende ama bi yerde kullanmak için değil :) gösterdiklerime de seni methederek gösteriyorum izninle :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt resimleri - siirt fotoğrafları - siirt'te minareler - Siirt beyaz gelin - emin sadık - veleye - Siirt hatırası
camiler kubbeleri ve minareleri ne de güzel çıkmış,siirtin maneviyatını tattıran bir çekim,eline sağlık emin.
emin kardes yuregine saglık.bır ricam var malum gurbetteyiz gures caddesini su ankı durumunu adım adım resimlerinle gezdır bizi kurban oldugum......
Keşke Allah'tan Başka birşey dileseydiniz.
Dün ve bugün hep güres caddesini çektim.
300'e yakın fotoğraftan bir kaçını mutlaka bu gece sizler ve gurbetteki siirtliler için sunacağım.
Başka bir arzunuz varsa lütfen buyrun.
ne dıyeyim be kardes allah senden razı olsun.300 nu de ısterım valla:) bu gece guresteydım demenı okurken tuylerım dıkenlendı var gerısını sen dusun kardes sagolasın
yok bide istiyorsan 93,4 GB'lık Siirt Fotoğraf arşivimi vereyim sana :)
şaka bir yana ammo ama dikenlenmiş tüylerin düzelmesi için bir kaçını sunarım merak etme... :)