Valilik bina seviyesini yükselt.Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Valilik bina seviyesini yükselt.Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ya Benim İki Şehrim Oldu Kimse Bana Yardımd Etmiyor Şimdi Tillo İtifagına Nasıl Katılcam Yardım Edin bana Yoksa Beni Yer Bitiriler Vallah Şimdiden Butun Malımı Yağmalamış birisi Her Nedense Her Seferinde Beni Buluyor Alışmış Heralde :) Hadi Hayırlısı Eleman Abi Nasıl Girecem Su İtifaga Ya :(
Ah ulan ikariam epsilon birincisiyken banladınya bizi :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
beni en çok madenlerin fazlalığı etkiledi. bide depo dolmak üzere aman dikkat :) ayrıca şehrin ismi de pek güzelmiş :11:
sende güzelsin kont :))
isimler sehirlerime yetmedi bi kaç tene daha var gözde onarın isimlerinide senin sehirlerine verelim ne dersin ....
oyun birincisi durmunda görünen siirt kulanıcı adlı oyuncu sitemziin üyesi vot56
alttaki murathan ise mudemhanımız
tamam eleman abi köylerimin isim babası sensin bundan sonra :)
210'a düşmüşüm :(
işte o tarihten sonra oyun zevk vermemeye başladı. Herşeyin bir sonu varmış demekki.Alıntı:
HeLL BoY Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hacı Yeni Oyun [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] :D