Bu akşam saat 20.30 da Kızlar Tepesi anfi tiyatroda toplandık. Gece öncesi son bir durum değerlendirmesi daha yapalım istedik.
Bugün Emniyetten aldığımız Afiş Asma izni ile birlikte, çalışmalarımıza daha bir sürat kazandırdık.
Davetimize bizleri kırmayıp gelen herkese teşekkür ediyorum.
Sanatçılardan Evren de oradaydı ve bir kaç konuda fikir alışverişi yaptık ve büyük bir eksikliğin olduğunu anladık. Telefonla ulaştığımız Kurtalan Sorumlusu EMREROJAVA, derdimize derman oldu ve en büyük sorunumuzu kökten çözdü. Teşekkür ediyorum. 10 kişi ve 2 araçla Geceye gelecek olan Kurtalan ekibine ve bizleri bu akşam büyük bir dertten kurtaran Emrerojava'ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
15-20 dk.lık bir skeç için bir kaç fikir teatisinde bulunduk. Sitemizin amacını, misyonunu, vizyonunu yansıtacak, güldürecek ve aynı zamanda düşündürecek bir kısa tiyatro oyunu için de start verdik.
Dj-Koso, XurdeKurda, Ette_56, ZırcoN ve Derbeder skeç için kolları sıvadılar bile.
Yarın sabahtan itibaren Güres Caddesi üzerinde Gecemiz ile ilgili bir stand açıyoruz. Broşür ve davetiyelerin dağıtılacağı standı ZırcoN ve Derbeder düşündü. Parlak İletişimin müzik desteği verdiği standa yarın büyük bir ilgi olacağı kanısındayız.
Anfinin oldukça geniş olduğunu bu akşam bir kez daha gördük. Yaz olması dolayısıyla vatandaşların tatile gittiklerini ve okulların da kapalı olduğunu varsayarsak, Anfiyi doldurmanın bir maharet olduğunu vurgulamak isterim. Vatandaşların sıcaklardan kaçarak park ve bahçelere akın ettiği bugünlerde, umarım o sıcağa rağmen KUTLAMAMIZA herkes katılır.
Çarşamba günü sabahından itibaren ziyaretlerimizi sıklaştırıp, Resmi Davetlerimizi gerçekleştireceğiz. Valimiz Necati Şentürk'ün rahatsız olmasından dolayı, büyük olasılıkla geceye katılamayacağı duyumunu aldık. Birinci ve ikinci senemizdeki Vali şansızlığımız bu sene de devam ediyor.