ii gecelerr...
Printable View
ii gecelerr...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çaylar geldi :):) dün site gidince açamadım daha hata verdi... bugüne kısmetmiş :)
ablam her gece çayları sen yapıon yoruyoz seniii
böreklermiz :D
Sosyete me ğıfne baksmaye..
Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çaycı benim burda tabe ben yapcam...:8::8:
ooo ablam glmiş selamun alyküm abimde brdaymıss :))
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
türkçe konuşulsun ya anlamayanlar war ben yani :) ..:5::17:
Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşgeldin canım evet geldim...:1:
bunlarda derbeder e:D