Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hee bayadır görüşmüyoduk senle ne tesadüf burda olman:D
vallah bıraktıgın gibiyim rosem:) sen nasılsın havalar nasıl;)
Printable View
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hee bayadır görüşmüyoduk senle ne tesadüf burda olman:D
vallah bıraktıgın gibiyim rosem:) sen nasılsın havalar nasıl;)
Onun aklına esince kapatıyo arada, saldığı keçiler bianda ziyaretine geldiği vakit tutuyor inadı kapatıyor hattı:D:DAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sen ver numaranı o ulaşır sana:D
Sağol canım benim; ramazandan beri havalar fırtına misali çok yoğunum bu ara acayip yoruluyorum anlatamam, ama sen anlarsın beni seninle konuşurken bile bulaşık yıkıyodum:D:DAlıntı:
_HıZZaL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Musti ben her türlü ulaşirim sanada haber veririm.
Hizal hg
hee bilmezmiyim ben seni canım senin o hamaratlıgını;)Alıntı:
neyse canım grşz ben netten çikim sonra grşrz öptüm seni k.i.b:)
maşallah dört dörtlük kıss mübarek :21:Alıntı:
yusuf bekliyecem seni
h.buldum ve hoşçakal;)Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
_HıZZaL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Beni alan yaşadı :D:D diyormuşum ama alan bilmezki yandığını :D
slm arkadaşlar kimsecikler varmı :)
Uzun bir aradan sonra merhabaLar.... :)