Selamun Aleykümm... :)) Eyy Siirtliler-Board Sakinlerii.. :D:D bulundugunuz yerde havalar nasılll_?? :))
Printable View
Selamun Aleykümm... :)) Eyy Siirtliler-Board Sakinlerii.. :D:D bulundugunuz yerde havalar nasılll_?? :))
ve aleyküm selam Eso istanbul dayim hava kayniyor resmen ki benim bulunduğum semt geçen senelerde yayla gibiydi :) Konya da hava nasil? :)
benim bulunduğum yerde fırtına var toz kalktı :)) arada çok hafif ygmur dmlıor öyle işte :)) naber napıosun_?
Çok şükür. Evin temizliğini yeni bitirdim şimdi ise dinlenmek için pc. başina geçtim radyo yayni için müzik arşivimi topralamaya çalişiyorum .Sen nasilsin ne yapiyorsun ?bululunduğum yer derken Konya 'da degil misin ?
Ey ahali ben geldimmmmmmmmmmm...... :D:D
Ve görüyorumki; arada kaynamışım.. :D
Ooo ii bakalım maşşAllah sana :)) müzik arşivi içinde ayrıca kolay gelsin :)) bende iiym cok şükür öss için bi sene daha mücadele vercem dersaneye gidip geliorum Konyadayımda havalar semtten semte değiştiği için öyle söyledim :))
Allah iyiliğini daim eylesin . başarlar dilerim ben de çok şükür kismet olursa bir sene daha hazirlanacagim aslinda bu sene hedeflediğim yeri tuturmuştum ama onunla yetinmek istemedim hedefimi yükselttim :) Kismet olursa yayinda birbirinden güzel Azerbayacan ve Çerkez müzikleri çalacagim:)
Hoş geldin Güldeste :)Alıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hoşbuldum... :)
naSİLSİN NE YAPİYORSUN:) ?