İyiyim hamdolsun, sen nasılsın ? :)Foruma uğramışken sohbete yazmadan edemedim.. :)
Printable View
İyiyim hamdolsun, sen nasılsın ? :)Foruma uğramışken sohbete yazmadan edemedim.. :)
Çok şükür. iyi yaptin:):))
''ARAZ'' = hmm ii bakalım hayırlısı olsun :))
*GüLdeste* = adaşşş hoş geldinn yeni farkettim k.bkma cnm :))
Esra'nın işi var herhalde, yazmıyor..Ben çıkayım, sonra uğrarım yine..Allah'a emanet olun, adaşıma selamlar..:)
işim falan yok cnm dalmısım yeni farkettim :)) selamınıda sen gitmeden aldım a.slm :)) daha yeni geldin nereye böyleAlıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sagolasin;)Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Adaşımmm canım benim nasılsın ? :DKuzenler geldi, dışarıya çıkacağız.. :)Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iiyim canım şükür sen.. :)) ohh gez dolaş bakalımm ramazanda dısarı cıkcak halin kalmaz heralde :DAlıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyiyim hamdolsun.. Yok be, ramazanda dışarıya çıkamam. Bugünden sonra 1 aylık esirlik, ev hapsi.. :D
ne kadar çok üzüldüm evde kalcagına anlatamam :D:DAlıntı: