Keşke herşey eskisi olsaydı be yusuf...
Şimdi tadı tuzu kalmamış hayatın.
Printable View
Keşke herşey eskisi olsaydı be yusuf...
Şimdi tadı tuzu kalmamış hayatın.
hoş geceler cemmati siirtliler ve sıkı dostlarım.. nasılsının ???
ooo ahmet :) hoşgeldin,iyiyiz şükür,sen nasılsın?
hayatın tadı daaa tuzu da bizde değil mi emin? hayatını çeviren sensin. senin gibi aklı başında biri hele, istediği gibi yönetir hayatını :) bazı şeyler zaman zaman ters gitse de;hayat yaşanmaya değer :19:Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Engeller !
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tuzu biberi o zaten hayatın emin, düşünsene engeller olmasa,her isteğimiz o an gerçekleşse,10 yıl yaşamak yetmez miydi insanlara? RABBİM çok güzel oturtmuş düzeni,ne bir eksik ne bir fazla,o yüzden sende takma kafana,neyse önündeki engel inşaallah atlatırsın en kısa zamanda :)
Kafama takmıyorum eskisi gibi.
Bu arada engeller olmasaydı zoru da başarmazdım.
Başarmak için bir adım daha çıktım merdiveni.
işte budur :4:Alıntı:
engel olacak ki ilerleme olsun,olduğumuz yerde sayıcaz yoksa :) senin önünde daha çokk merdivenler var. Tabi benim de :17:
Bir merdiven var :) 3 basamak kaldı... Ondan sonra ertesi sabah azralin kapıda beni beklediğini bilsem hemen sarılırım ona
ALLAH gecinden versin ebi. O merdiveni de geçeceksin sonra başka merdivenler gelecek :) insanoğluyuz biz,bitmez bizim merdivenlerimiz :) ALLAH sağlık sıhhat versin.